Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
Asteptam si noi sa vedem ce zice medicul..
Va dati seama ce important este medicul acesta?! nu doar Iulika si sotul il asteapta, ci si noi, o gasca de vrajitoare curioase
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Alex 25 ...hai afara din butoi ca si noi avem ganduri negre.....dar daca te iei cu altele uiti de ele.....cauta partea buna in toate
fii barbata !!!!!
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
Eu zic ca sunt sanse mare ca lui bebe bruce sa ii placa la mami in burtica si asta sa fie numai o proba sa vada cum reactioneaza mami.
Alex, nu te gandi la ce e mai rau. Ce poate si mai minunat decat sa stii ca te-ai ingras cu un scop foarte bine definit. Kg vor trece dupa nastere. Cat despre greutatea bebelinei stai tu linistita ca mai creste ea pana iese din burtica. Eu am avut la nastere 2400g si nu s-a mai intamplat nik. Acum sunt incubatoare performante asa ca nu ai de ce sa te panichezi nici daca ar fi sa fie mai micuta. Te rog, incearca sa nu te mai gandesti la rau. Vei vedea ca daca ai o atitudine mai vesela va creste mare si bebelina. Hai, curaj.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
E posibil totusi sa fi pierdut niste lichid dar poate putin si bebe sa mai aia inca suficient....
Adica eu una, in nestiinta mea ma gandesc ca nu are cum sa fie pisu si sa nu iti dai seama......
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
Lullaby_2009 spune:
Alex nu mai fi suparata! Mie mi se schimba starea de spirit cand va citesc, mai sunt si zile cu nori, dar cand citesc mesajele mamicilor optimiste si glumete parca se risipesc norii.
29+ cu
Iulika29 spune:
Butonul rosu e stresu pt moase. E buton de urgent daca ai nevoie de ceva sau vrei sa ii spui un banc moasei. Eu le aud pe astea urland si deocamdata nu mi se misca nici un fir. Dar am emotii ca poate se apropie marele moment desi nu cred. Ptca nu am contractii dureroase. Decat fara durere si neregulate. Asa ca vedem. Dupa cum am spus eu sunt cu buba cu streptococu. Si de aia auzind de la sor- mea ma gandeamsa nu mi se fisurat si mie membranele. A venit si mi-a luat alea de pe burta. A zis totul e oki. Asteptam Doctorul sa faca control jios sa vedem daca era apa sau sunt eu pisor oasa
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
angelli spune:
Iulika draga jumate de planeta asteapta vesti de la tine! Vedeti ce emotii cu agitatele alea, voi le scoteati la fetele care mergeau la eco si pe mine ma apuca tremuratul!
Go Iulika Iulika!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
lutoniana spune:
Eu nu stiu zau ce tot face si medicul asta offfff...sper sa nu fie unul ca ala a lu' Maga de l-a asteptat pana la 12 noaptea
Multumim Iulika noi inca mai stam pe ulita pana ne spui deznodamantul
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Eu nu prea am chef de scris, va vad pe voi ca va distrati de minune si eu am o stare tare kkacioasa, plang din nimic, ma simt umfata si grasa, ma uit la mine si mor, incepe sa imi fie groaza de ce va urma, ma gandesc la bbelina sa nu fie prea mica, mi-e groaza de nastere prematura si alte probleme, am innebunit definitiv, nu stiu ce am! |
Alex un si o imbratisare!
in ultima vreme si eu ma "bucur" de aceste stari..cam tot a doua zi ma incearca o mica depresie: "vai, dar ce-o sa fac?! vine copilul si eu nu stiu nimic (zau, parca as da examen, nu alta?!)" ma mai enervez ca nu am haine suficiente pt bb (dar nici nu ma pot decide de care sa iau), ma streseaza gandul sa nu nasc pana in 15 sept (am io un fix)..stii ce ma mai ajuta pe mine in starile acestea? iesitul la plimbare...merg prin parc si vad mamici cu bebelusi draguti..iar ele sunt relaxate si zambitoare! imi spun ca si eu pot sa fiu asa!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac bineeeee , ia sa va relaxez putin pana aflam ceva vesti ************************************************** Un imparat a prins un tanar supus care vana pe domeniul lui. L-a aruncat in temnita si i-a spus ca-l va elibera daca va raspunde la intrebarea: ''Ce vrea de fapt femeia?'' Tanarul a chemat si si-a intrebat mama, sora, verisoara vecina, dar nici una n-a putut sa dea un raspuns corect. In fine a chemat si o vrajitoare batrana si urata. Aceasta i-a promis ca-i spune raspunsul corect cu conditia ca dupa ce va fi eliberat, o va lua de sotie.. Neavand alta solutie, tanarul a acceptat. Raspunsul dezvaluit de vrajitoare a fost: Femeia, de fapt, doreste sa fie stapana propriei vieti ! Imparatul l-a eliberat imediat. A urmat nunta si noaptea nuntii. Insa nu mica i-a fost mirarea cand in pat a gasit o fata tanara si deosebit de frumoasa care i-a spus: pentru ca te-ai tinut de cuvant jumatate de zi voi fi batrana si urata iar calalata jumatate voi fi ca acum. Urmeaza ca tu sa alegi in care jumatate de zi sa fiu tanara si in care sa fiu batrana. Tanarul cazu pe ganduri: sa rada toti de el vazandu-l cu o batrana si urata iar noaptea sa petreaca cele mai placute clipe alaturi de o tanara fermecatoare, sau sa se plimbe pe ziua cu cea mai frumoasa fata printre oameni iar noaptea.... In cele din urma tanarul i-a spus sa aleaga ea cum crede ca e mai bine. Imediat a venit si raspunsul: Voi fi tot timpul tanara si frumoasa pentru ca am gasit barbatul care mi-a dat libertatea de a fi stapana pe propria viata.. Morala : NU CONTEAZA DACA O FEMEIE E FRUMOASA SAU URATA . IN FOND FIECARE E O VRAJITOARE! ******************************************************* Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Foarte, foarte, foarte emotionant si frumos!
Poate te apuci sa scrii o carte de povesti, ce zici?
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.