Albinutze de Mai-Iunie 2009(10)
Raspunsuri - Pagina 23
strunfita spune:
Cine ne ajuta sa schimbe capitolul? As fi incercat eu ca aveam un PM de la oanaiacovita, da' se pare ca s-a sters. Oana, cum mai esti, n-ai mai intrat de mult pe la noi.
Deea, esti ok, ca nici tu n-ai mai dat de mult vreun semn de viata.
Anaela, multa sanatate lui Darius.
bebele bolnavior. Of, of, cresc ei mari...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
coraly spune:
Cris, merci de aprecieri!
La multi ani sarbatoritilor!
Ioana, sa nu fi facut cumva o ciuperca in gurita de la atatea antibiotice. Se stie ca antibioticele creeaza dezechilibrul florei microbiene. Poate sa aiba ciuperca si in gura, si de aia nu suge bine, dar si mai jos, pe calea digestiva, pana la intestinul gros.
Pentru gura eu am folosit la cel mare bicarbonat in apa fiarta, il dadeam de 3-4 ori/zi cu un tampon steril.Pentru organism, cura de biotics/ecoflorina.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
kiralina spune:
strunfita merge treaba cu scutecele refolosibile. Avem 20 de scutece dar vreau sa mai comand. Nici eu nu am incredere in pampers cu gelurile lor.
In vacanta am luat si noi scutece de unica folosinta de la wiona. Tot de la wiona avem si servetele umede si crema de fundulet si suntem multumiti. Le-am luat online de la ecobaby.
Strunfita, ce curajosi ati fost sa mergeti in vacanta tocmai in Croatia. Ce as mai fi plecat si eu in Grecia, dar Ada nu are rabdare in masina. Abia am ajuns la Sighisoara, cu nspe opriri, cu super scandal.
F frumoase pozele voastre. Trebuie sa le pun si eu pe ale noastre.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
strunfita spune:
Intrebare, ca v-am vazut ca ati discutat mai demult: De ce nu e bun Rivanolul? Eu tot cu rivanol il sterg pe B. cand face vreo buba, cu ce altceva sa-l dau?
Bineinteles ca s-a trezit domnisorica...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Eu astept sa se trezeasca bebe sa ii dau sa pape si apoi ma pun si eu o ora la nani,ca sta tati cu el!
Asa ca am intrat sa va salut!
Alynta..
,multa fericire,sanatate si impliniri alaturi de familia ta!

Anaela..multa sanatate lui Darius si sa scapati repede de febra!
Ramona..off,imi pare rau sa aud ca Bianca a fost bolnavioara,dar bine ca acum e ok!Distractie placuta la nunta si drum bun la intoarcere(ca acum deja ati ajuns la Vaslui
)
Coraly...scumpi foc baietii tai...Sergiu pare foarte incantat de fratior!
Kiralina
sotului!
Flobaby..ma bucur ca te-ai linistit si ca Maria e sanatoasa!
Ioana..imi pare rau ,dar eu nu prea stiu c sfat sa iti dau!Poate isi revine la "sentimente "mai bune Sara,pana la urma!
Strunfita..sper sa se rezolve problema repede!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alynta27 spune:
Ioana, Strunfita, Maria multumesc!
Ioana si Matei are perioade cand mananca mai putin! La David imi faceam griji la inceput ca iesea cu scaunul la 2-3 zile, de altfel normal! Pediatra mi-a spus sa-i d-au zeama de mar/ morcov pentru a i se regla digestia( la 2 luni jumatate)! de la 5 luni i-am dat fructe pasate. intreaba medicul mai bine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
beca.........imi pare rau ca va chinuiti atata

strunfita........eu pe a mea numai in pozitie verticala o plimb ca altfel e jale mareeeee...sa vada ea ce se intampla in jur ca altfel tipa cat o tin plamanii
..si ca sa nu ma mai descentreze,o pun in port bebe si o tin cu spatele la mine.Numai cand plecam la plimbare o tin cu fata la mine,ca la cata vanzoleala o sa vede in jurul ei..ar fi in stare sa sara din marsupiu si sa o ia la fuga
.La capitolul huta-huta eu stau si mai rau ca tine
..ne chinuim de ceva timp si nu am reusit nimica pana in prezent

alynta...........eu de o saptamana ii dau cate putin suc de portocale sau mandarina o data la 2 zile ca sa se regleze cu scaunul si avem succes total...ca sa nu zic ca-i si place..si ii dau cu lingurita![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
philip spune:
neata
multumesc de raspunsuri. se pare ca majoritatea doarme ca si Nicholas, desi sunt si ceva exceptii care adorm mai tot timpul singuri. bravo lor. vom incepe si noi operatiunea asta dupa ce incepe Philip scoala, acum nu avem linistea necesara :)
Ioana, ai incercat sa o acoperi cu un scutecel cand suge ca sa nu ii fie distrasa atentia? ar fi pacat, zau, sa renuntati acum la alaptat...
Alynta, la multi ani fericiti si multumim pt felia de tort!
US
alic spune:
buna mamici!
m-am zapacit de tot cu vigantolul, vad ca variaza de la 2 la 6 picaturi??? mi se pare destul de mare diferenta, sper ca nu se prescrie dupa ureche..
dar cu calciul cum procedati? le dati la bebi sau nu? si daca da, cate zile si de care calciu?
eu ii dau fetitei mele fara sa-mi prescrie dr, cel de familie a zis ca arata f. bine copilul si ca nu e nevoie de calciu; insa fetitei mele i se umezesc palmele si talpile, mai ales cand nu are sosete si are pielea cu aspect mrmorat la schimbari de mediu; am inteles ca e pozibil sa aiba legatura cu lipsa de calciu; voi ati patit asa ceva?
referitor la plimatul 'tontoroi", cum zice sotul meu, se pare ca toti bebeii nostri trec prin aceleasi faza si mofturle...si a noastra e dornica sa stea in fundulet si cat de mult in brate...e foarte curioasa ce se intampla in jur ![]()
cris..am vazut ca tu iti tii puiul in marsupiu...si pe mine ma teneteaza, dar oare e bine? nu-s prea mici?
in alta ordine, portocala ajuta sa eviti constipatia?
Ioana....eu zic sa te tii de ea, sa-i dai sanul cat de des...pe mine m-a avertizat o prietena care are un copil mai mare, ca pe la 3-4 luni fetita nu mai vroia sa suga....si a insistat pana a adus-o pe calea cea buna; e posibil sa fie o perioada; sau o ciupercuta sau o afta...astea sunt f. nasoale; si mai e si disconfortul de la faptul ca e constipata...daca o alaptezi exclusiv, incearca sa ai grija la ce mananci; si poti sa-i dai o lingurita de suc de fructe..e posibil s-o ajute...eu la a mea i-am dat azi de pepene rosu ![]()
ALICe

eu
cris_82 spune:
alic..........a mea broscuta isi sustine capul singurica si de aceea o tin in marsupiu.Si la suculet nu am incercat decat de portocala si mandarina..in curand vreau sa-i dau si de morcov si ne oprim la astea deocamdata.Mai incolo o sa intru si pe alte sortimente![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg