Puiuti de Randunici 2008!! (296)
Raspunsuri - Pagina 3
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI MIMO SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA TE BUCURI DE PUIUTZII TAI MINUNATI
LA MULTI ANI VALENTINA SA FII FERICITA SI SANATOASA si va doresc sa aveti o zi minunata...
nu am citit nimic..oooo dar ati ciripit nu gluma...o sa-l culc pe andru si vin si eu la ciripit..daca mai e cineva pe crengutza...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE E MAI BUN, MIMO SI VALI!!!!
Tuchi,multzam de grija,suntem bine...sau cel putin sper.
Tea are niste crize de personalitate de vreo 3 zile,zic eu,dea Domnul sa nu aiba ceva si sa nu imi dau seama...dar crize de alea cu urlete si icnete daca nu-i faci pe plac..aseara a fost ca in filmuletul ala de pe net:tacso a plecat pana afara,ea a inceput sa se tavaleasca la usa fiindca nu a luat-o si pe ea,si urla si urla,am lasat-o,daca am vazut ca se intensifica urletele,m-am dus la ea si cand m-a vazut a inceput sa se tavaleasca si mai si...frateeee....help..nu stiu cum sa procedez...ai vostri au crize din astea?Daca o ignor,face mai rau si nu stiu cat de corect e sa o las sa-si faca damblaua urland din rasputeri..
Iar,eu,nu stiu ce mama masii am,de ma zapaceste o stare grea,de pleosteala,cu ameteli....as sta numa in pat..Sa cumpar niste supradin poate...Sau,Ariel,zi tu din remediile tale.
Iar de cateva zile,nu mai adorame singura Tea,ci trebuie sa stau langa ea ca altfel urla rau...si stau si stau,mai cant,stau pe canapea langa ea pana adorm eu..apoi treb sa ma scol sa-mi fac trebile si mai am chef..ioc..
Am citit,cu spalatul pe dinti si eu ma chinui de numa'...tot cu degetarul,seara,la 1-2-3-4 zile ca ma musca de crap de durere...Ma consoleaza faptul ca nu numai Tea e spalata mai rarut ca ma stresa gandul...eu vad insa adesea galbeneli pe dintii ei..
Luny,ofofofof....tare rau imi pare..SANATATE!
Ma'c sa termin ciorba fetii,apoi as avea chef de o plimbareala pe la ikea,pe la baneasa..cu fata cu tot.
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
lyvy, mersi mult de tot, mi-am amintit ca am vazut trandafirii in curtea soacreiu unei prietene si are!! azi ma duc sa-mi dea!
nicoleta Stanciu nu ne-a chemat la control...si am auzit asistenta ca facea programari ptr saptamana incepand din 17...nu mai e nimic liber...si nici nu-mi surade sa merg iar pana acolo, sa stau cu orele la usa si Mufa intre atatia copii bolnaviori, sa-mi mai ia ceva si de acolo..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Buna fetele!
Am belit niste ochi si m-am ingrozit cand am citit de saracul Mufarin ...Luny, daduse Ariel un link si era despre gingivita-stomatita, sau cum se numesta aia...herpetica...cum ti-a zis Stanciu...e ingrozitor!! si eu m-as duce maine sau poimaine la el la control, sa vada cum mai e, mai ales ca tot face febra mare!!!!!!!!!! ZAU! ma duc eu la cabinet si te programez la urgenta, jur, mi-e mila rau de bietul pui Of, Doamne...
Naty, te-ai facut bine???? ce faceti?
Clodet, n-am vazut si eu hainutele de printesica...mai pune link-ul o data...
Mihule, mersi Mai am un filmulet, dar e prea mare pt. webshot, il incarc acum...
Clau, abia astept pozele de la mare!!
Zoze, fata, va invidiez ca plecati in gasca randuniceasca pe litoral Cred ca blondanet o sa fi ein largullui acolo!
Noi am fost la cumnatica mea in vizita, si-a cumparat o masa si scaune misto in bucatarie si am fost sa le inauguram , am papat la ea, apoi tati si Vlad s-au dus la o fata ca sa-l invete pe Vlad sa picteze , tipa e pictorita si make-up artist si eu cu Stef am venit acasa. L-am pus cu bibele in pat si a adormit imediat!
Ariel, Stef nu adoarme decat daca bea laptele, nu-l bea in somn, ci doar asa adoarme, dupa ce termina sticluta, pune bibele gol sub burta si adoarme pe el
Tuchi, si Stef tot lapte simplu, nu suporta cu cereale in bibe de cand era mic-mic! Si bea 3 bibe pe zi, ii fac 210 ml de apa +7 cupe. Cand ne intoarcem de la mare ma bate gandul sa-l trec pe Zuzu...
Baaai, si acum sa muriti si voi de ras La ora 8:30 il aud pe Vlad: "Steeeef, ce cauti ma pe jos??? acolo se doarmeee? hai ca te ajut eu, hai in pat!!" am sarit repede din pat si cand ma duc stateau imbratisati si adormiti in pat. Si imi arata Vlad cum dormea Stef pe burtica, pe o pernuta, pe pilota de jos, pe care v-am zis ca o pun acolo in caz de pica din pat vreunul
Misto, nu??
Macar au dormit toata noaptea neintorsi, n-am auzit, n-am vazut nimic...dar tare mi-e sa nu fi fost curent sau rece pe jos pe-acolo, ca dormim cu geamurile deschise....si cine stie de cand o fi dormit Stefu pe-acolo???
ariel_7000 spune:
mai stelutz, asa face si teo...cum pleaca unul dintre noi se pune pe urlete, pe tavalit, ne vrea pe toti gramada...daca il iau sa-l consolez face si mai urat, da cu picioarele, urla si mai rau, asa ca il ignor si-n 5 minute e gata.
mai, stare de ameteala si sfarseala am si eu, si tetanie iar...dar eu stiu de la ce mi se trage...la tine poate fi o demineralizare, tensiune mica, anemie...nu stiu...tre' sa "te cauti" mai intai sa determina cauza. eu mi-am luat un complex de minerale si vitamine, iau spirulina si ginseng si astept sa imi treaca.
aaa si am inceput sa iau tinctura de valeriana, ca ma linisteste si cica...ma si adoarme. azi noapte am invins eu ...inca mai simt efectele stresului, chiar daca temerile au trecut, insa tot ma simt agitata si nervoasa. sper sa primesc vestile bune curand...si sa-mi fac rezervarea la mare, daca mai gasesc ceva si sa ma duc 1 sapt sa nu mai stiu de nimic...acum nu stiu ce sa fac, sa-l iau pe teo sau sa il lasa acasa anul asta? caci abia s-a "reparat", o sa facem si un drum la socrii si apoi la cumnati, ca la jumatatea lui spetembrie au botezul, drumul e de 8 ore, mi-e teama sa nu-l suprasolicit, sa o dea in altele...
cata, ca tot esti prin zona, zi-mi si mie cum scap eu de ROR? un pediatru poate sa-mi dea hartie ca Teo ar fi "alergic" la albus sau la neomicina, fara sa mai ajung la alergolog? sau e musai sa trec pe acolo mai intai? e o problema daca pediatrul e din alta localitate?
e un motiv suficient de puternic? ma pot lega de eozinofilele alea marite rau acum 1 luna? (erau de 4 ori mai mari decat maximul) sau ai vreo idee pt mine? daca nu poti aici, pe pm sau mess, pls.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
luny spune:
am citit ca dureaza intre 7-10 zile vindecarea...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Da, ma, Luny...trebuie rabdare...nu stiu cat mai poti rabda tu Dar macar de nu ar mai face febra In procesul de vindecare scrie ca mai face febra?
tuchita spune:
Ariel, n-am nici o ide cum sa te ajut cu ROR-ul asta!
Nu stiu daca merge asta cu alergia, pentru ca a mai facut si alte vaccinuri ...
Stelutz,
Seb plange dupa Ilinca si dupa taxo!
Dupa mine nu!
Dar daca il iei la povesti uita, nu se tavaleste!
Bubulina, super tari baietii tai!
Cand a inceput Ili sa doarma in patul mare aproape in fiecare dimineata o gaseam pe jos...si eu ma stresam de curent si de frig, dar n-a patit nik!
Astept traducerea la cuvintele lui Vlad!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
bubu05 spune:
S-a incarcat filmuletul
http://www.onetruemedia.com/shared?p=94e77191edbfdf078d5ab4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Aaaa, si vad ca nu a ghicit nimeni ce zicea Vladut, mashi= ba cashi= ce faci
bubu05 spune:
Tuchi, Vlad a dormit pana la 3 ani in patut, de-aia mi se pare aiurea ca Stef sa nu mai vrea asa repede...Vlad cred ca ar dormi si acum in el , dar nu mai are loc...si el mai cadea apoi din patul mare, dar fiind maricel, se ridica si se culca in pat, niciodata pe jos...oricum, a fost un inceput bun, nu s-au caftit la somn, au dormit neintorsi! vorba vine, ca v-am zis ca fac tetris in pat