Mamici de nov-dec 2003, (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
Carmen mersic mult,mi l dai cind ne vedem si iti dau atunci banii pe el.ieri a nascut si ileana un baietel frumos si sanatos.si eu am racit,ma simt asa rau,ametita si nu am nici o putere,gitu ma doare f rau,nu pot sa inghit nimic,am vazut ca am facut si infectie ca este tot rosu si cu puroi(ceva alb),am sunat la dc sa l intreb ce sa iau dar nu mai era asa ca o sa ma duc la farmacie sa vad poate mi da ceva sa mi treaca mai repede.nu e nici sotul meu acasa,vine tocmai luni ca l puneam pe el sa mi faca frectie.sper sa mi treaca mai repede ca nu suport deloc sa fiu bolnava.
va pupic
julia 35 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor!
Nici eu nu sunt in toate apele mele. Cred ca ma incearca o raceala. Si eu simt o vaga durere in gat si parca n-am pofta de viata. Sunt cam bleaga. Bag vitamina C si atat deocamdata. Sper sa fie bine pana la coada. Aveti grija de voi fetelor caci se pare ca e o epidemie si nu prea e bine sa racim si sa luam medicamente.
Pupici si feriti-va de raceala.

Manuela, 30 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina-lovina spune:

Ancuta draga si eu locuiesc tot in Olanda dar in Eindhoven si astept un bebelus pe 5 decembrie.Tot ce vreau sa iti spun este ca ma poti contacta de cite ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva sau ai o stare depresiva.Faptul ca amindoua suntem romance pe teritoriu strain cine stie poate te va ajuta.Iti urez bafta si fruntea sus, mai e putin si scapi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Lavv,
Si eu am RH negativ...
In Romania m-a trimis la dozare de anticorpi medicul ginecolog atunci cand, in urma primelor analize, a vazut ca Rh -ul e negativ. Am mers la dozari in fiecare luna pana in luna a 8-a.
Aici (in Canada) nu am fost la nici o dozare; in saptamana a 28-a mi s-a facut un RhOGAM asa, pentru orice eventualitate.
Sper sa iti foloseasca informatiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Julia, am fost la Obor si nu mai aveau jurnalul. Mi-au spus sa trec luni, o sa trec sa vedem daca l-au adus. Am vorbit cu Kokolina si zicea ca azi nu poate sa ne intalnim-presupun ca nici noi nu putem, nici eu nu ma simt grozav. Kokolina spunea ceva de duminica-ne mai auzim la telefon.

Sanatate multa la toate burticile.
Carmena si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Salutare burtici,
Draga Lavv, eu am fost in saptamana 28 la dozare anticorpi cu trimitere de la medicul de familie dar pe rezultatul de la 3 luni cand am fost prima oara scrie oricum ca trebuie sa revenim la control la 7 luni iar pe rezultatul asta de la 7 luni scrie ca tre sa revenim iar in 8,1/2 luni, deci nici nu cred ca e musai obligatorie trimiterea daca ai rezultatele de la hematologie.
Eu am insistat peste tot ca vreau sa fac preventiv acel vaccin RHogam sa stau linistita dar nu mi l-au facut, au zis ca nu e nevoie, in fine....asta e romania de ra..t in care traim ca vad ca la Mitzi in Canada i l-au facut; oricum se stie ca e mai usor sa prevezi decat sa tratezi in medicina.

Va pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Salutare, burtici!
N-am mai intrat de dimineata pe forum, ca de obicei, ca am profitat de ziua frumoasa si am mai facut o tura prin oras dupa cumparaturi: prosopele pentru Anastasia mica, cosmeticale, pampersi, carusel muzical pentru patut si din astea.
Julia, am vazut ca n-a mai gasit Carmena Jurnalul lui bebe, mie mi-a spus nepoata mea, pe care am rugat-o sa mi-l cumpere, ca l-a luat pe ultimul! Dar in mod sigur vor mai aduce, daca a avut asa un succes. Uite cum le face DC vinzare!
Umflatzel,in ce priveste adeverinta pentru spital, eu stiu ca trebuie sa fie vizata de Casa de Asigurari, dar este posibil ca fiecare spital sa-si faca propriile reguli. Cred ca cel mai bine este sa suni la spitalul la care vei naste si sa-i intrebi pur si simplu.
Altfel...ma bucur ca sinteti bine, burtici, luni sau miercuri merg si eu la dr. si programam cezariana, asa ca o sa va pot comunica si eu DSN-ul - pe asta am inventat-o eu - Data Sigura a Nasterii. Desi experienta ne invata ca nimic nu e sigur pe lumea asta...Ptiu, mai bine inchei aici, ca vad ca am inceput sa cobesc.
Va pup pe toate si ne mai "auzim".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Am incheiat eu, dar am uitat sa ma enervez pe guvernanti cu legea lor timpita, imi vine sa-i . Nu pot sa cred ca lucrurile vor ramine asa si mi se pare ingrozitor de necinstit. Sper din toata inima sa iasa un scandal monstru, ma intreb daca pot fi dati in judecata pentru masura asta, care pur si simplu atenteaza la buzunarele noastre. Eu personal nu voi fi afectata, ca intru in CIC inainte de 1 ian., chiar daca scot idiotii si pe aia cu obligativitatea efectuarii postnatalului de 42 zile (desi eu m-am straduit sa-mi consum cit mai mult din cele 126 zile inainte, ca sa nu mai am de unde, in caz ca...), dar chiar si asa, ma enervez ingrozitor cind ma gindesc ce nedrept este ca unii care cotizeaza milioane la buget sa primeasca la fel cu cei care cotizeaza citeva sute de mii.
Ma opresc aici, ca nu mai termin pina miine dimineata. Noapte buna la mamici.
Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ei bine ca am patit si rusinea asta! Va citesc intr-o parte si raspund la "mamici de oct-nov".. Ei, asta pt ca sunt noua pe aici si pt ca sunt mamica de noiembrie si m-am regasit in ambele subiecte.Pt tinatache, am raspuns si dincolo, dar probabil nu intri si pe subiectul oct/nov, asa ca sa-ti spun pe scurt ca acum sunt pe fuga, eu lociesc pe insula sylt, e cam la 200km de hamburg. E vara plin de turisti, le place nemtilor sa vina aici, dar e mai accesibil pentru cei din nord dar vin si cei din sud pe aici. Asa ca daca ajunge cineva pe aici in vacanta va astept cu drag Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna Lavv,

Raspunsul pe care ti-l pot da este identic cu cel dat de Mitzi (atat pentru Romania cat si pentru Canda). Mergi la doctor pentru trimitere si incepe dozarile de anticorpi (cel mai sigur nu vor constata anticorpi mai ales daca esti la prima sarcina); daca vrei sa fii mai linistita vezi und ai putea sa faci un vaccin RhoGam si fa-l pentru ca sa scapi de drumurile la hematologie.
Oricum, discuta cu medicul tau.
sanatate tuturor,
30s. si 5z.

Mergi la inceput