va rog?traseu mai bun Ploiesti-Orsova?

va rog?traseu mai bun Ploiesti-Orsova? | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Dragelor,peste 3 zile vreau sa plec la Cazane-la Ieselnita,langa Orsova.Problema este ca nu stiu ce drum sa aleg(sosea, peisaje etc), in conditiile in care am 2 variante:
1.Ploiesti-Targoviste-Pitesi-Craiova-Dr.TR. Severin-Orsova
2.Ploiesti-Targoviste-Pitesi-Rm.Valcea-Tg.Jiu-Dr.TR. Severin-Orsova??

va rog- pe cele ce ati fost in zona aceea mai ales de curand sa imi spuna pe unde sa o iau si cam cati km.ar fi pana acolo??
Ma intereseaza sa nu fie prea aglomerat, drumuri proaste, in lucru sau ceva de genul asta...........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Eu as alege a doua ruta Pitesti-Rm Valcea-Tg Jiu. Pe ruta asta distanta e cam de 450km. Iit spun ca as prefera asta din punct de vedere al peisajului (intre Rm Valcea si Tg Jiu este si Horezu cu vestita ceramica de Horezu) si e zona de deal, se vad si muntii destul de aproape, ai cu ce sa iti clatesti privirea.
Noi am facut anul trecut in mai drumul de la TG Jiu-Rm Valcea (veneam de la Herculane) si e in stare foarte buna. Aglomeratie in trafic nu se pune problema.

Noi facem de cateva ori pe an drumuri in sud (de acolo e sotul meu), insa mi se pare ca in zona de campie e "tare greu" sa vezi ceva peisaje. Camp intins si vezi doar orizontul.Si eu una am senzatia ca trece timpul muult mai greu.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

Draga Oana,
mersi pentru raspuns dar am niste nelamuriri;pe harta-in toate statisticile am gasit intre Ploiesti-Dr.Tr.Severin distanta de 350 km-dar in ceea ce mi-ai spus tu si ceea ce am mai auzit, se zice ca sunt de fapt cam 450 km pana in Drobeta??
Ai idee cam cat e exact daca se poate Ploiesti-Ieselnita???
Cred ca o sa merg pe Targu Jiu-poate ma opresc si la Horezu-nu stiu de ce mi se pare si un pic mai scurt pe aici- si cred ca mult mai frumos, precum zici tu!!
Sper sa fie drumul bun-pe harta e marcat numai ca DN, nu ca primul traseu care este mare parte european!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

De la Pitesti la Severin(prin Craiova, pe centura drumul e excelent) ai vreo 210km. Nu stiu cat ai Ploiesti-Pitesti prin Targoviste. Drumul e f. bun, intradevar fara peisaje si cu 3 radare fixe la Arginesti-Butoiesti(intre Filiasi si Strehaia). Pe partea cealalta nu-i diferenta mare de km, e mai frumos drumul, era o portiune mai proasta inainte de Motru dinspre Tragu Jiu(poate l-au refacut) dar cred ca faci ceva mai mult ca timp. Te poti duce pe-o parte si intoarce pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

paula ti-am trimis un mail.
poti folosi www.ro.map24.com/" target="_blank">ASTA ca sa vezi ce si cum. daca nu te descurci da-mi de stire si te ajuta sa manevrezi harta.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput