Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Na ca a fost AIDA mai rapida
Eu tot am dat refreshuri ca nu-mi venea sa cred ca nu e nimeni pe forum si pana m-am hotarat sa dau mesaj a mai trecut ceva timp

32+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Cateva descrieri haioase despre zodii....

1. Schimbatul becului

De cati Berbeci este nevoie ca sa schimbi un bec?

Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec?

Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.

De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec?

Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.

De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec?

Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare.. Dumnezeu
este intotdeauna alaturi de ei.

De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec?

De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec?

De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si
garantiile becului.

De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec?

Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru
schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec?

Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec?

Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec?

Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.

De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec?

Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec?

O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba si singur, daca asta este dorinta pestelui.

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor pai dureri inca am si a fost un adevarat chin sa ma dau noaptea jos din pat , parca e ca o febra musculara dinaia urata , dar macar daca faceam ceva dar asa ... asa ca mai stau putin si o intind la plimbare pe jos ca zau ca nu stiu daca eu rezist cu durerile astea

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA LAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUULTI ANIIIIIIIIIIIIIIII!
DAR CINE SA TRAIASCA MULTI ANI? TECHILA

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !
Ca sa nu fie discutii in "familia" noastra iau o cafea de la mada si una de la aida

Duminica placuta....

Forumul parca merge mai rau decat aseara ...ufffff

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

La Multi Ani Techila

Bun venit pe lume nepotelului Iulikai

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata, dragelor,
iau si eu o cana de cafa de la voi si va dau inzecit inapoi tort si bomboane.

va multumesc foarte mult si foarte frumos pentru urari, sunteti cele mai dragalase fete.

raluk, tu ai o burta micuta si delicata, esti in categoria semi-gazele dezbracata sau gazele daca iti pui bluzite d-ala dragute, deci nu trebuie sa iti faci grji. esti foarte frumusica!!

aida, si eu sper ca esti mai bine si sper sa te repari de tot astazi.

eu mi-am tinut petrecerea ieri ca sa ma lase azi in pace toti ca eu vroiam sa stau in pat la povesti cu voi. mai sunt la mine inca finii, dar vor pleca si ei. sper sa nu intervina careva sa-mi strice planurile....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza!

La multi ani din nou techilei! O zi minunata!

Iulika ce mai face Robert?

Aida si eu tot asa cred, ca te-ai crispat foarte tare sa-ti tii echilibrul in cadere si e ca o intindere musculara.

A, si m-am distrat citind despre zodii . Eu sunt varsator, dar m-am uitat si la cei din familie (la noi e plin de gemeni si pesti) si nu intelegeam la inceput la gemeni, dar apoi l-am regasit pe taica-meu in descrierea ca scrie o carte despre asta sau face un show . Cand se apuca sa tina un speech nu stii cand se termina si nici nu mai intelegi mare lucru in final...

Mada multumesc . Uite ca incet incet ne apropiem de termen

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetili si

LA MULTI ANI TECHILA!!!!!

De doua zile incerc sa va ajung din urma asa printre picaturi.

O sa aveti un soc cand o sa vedeti ce rezumat am facut eu in ultimele 3 zile. Nu e chiar complet dar nu am vrut sa va bag in sperieti tocmai azi de ziua techilei.

Nu stiu daca multe raspunsuri mai sunt la zi dar.... o sa ma iertati ca bat campii nah.

Ralucapaun #8211; si mie mi-ar trebui niste trepte din alea cadou.

Techila felicitarile mele pt masinuta. Cat despre scrisul de sub nume, ti se potriveste de minune.

Anco ma bucur ca s-a rezolvat cu lapticul.

Cami ma bucur ca ai venit cu vesti bune.

Laura o pupam pe Ramona ca e fata cuminte si a facut la olita.

Tot va aud vorbind de vinete. Mie imi vin pe gat inapoi de fiecare data cand mananc. Voi le suportati bine?

Iulika, 37 de sapt#8230;..oooops. Putin mai e. Felicitari pt buletin. Felicitari surorii tale. Sa va traiasca baietelul/nepotelul.

Mary #8211; sper ca ai apucat sa gasesti doctotul. Eu nu am vazut sa ne fi spus daca pana la urma l-ai gasit si te-ai linistit.

Santorini ma bucur ca ai scapat de grija vaccinului pt rh. Foarte dragut si patutul.

Danielle imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Ma bucur insa ca acum e totul ok si fetita sanatoasa. Sa stii ca sunt de accord cu tine in ceea ce priveste bitestul si triplutestul.

Marianna la multi ani sotului asa cu intarziere.

Lullaby lasa ca nu e bai cu anemia. Toate avem asa ceva. Daca bebe e bine lasa ca ne revenim noi. Am vazut pozutze frumoase.

Alex, felicitari pt bebelina. Lasa ca recupereaza ea pana la 40 de sapt.

Miha ma bucur ca bebele e bine si prematurelul la fel. Bine ca ai rezolvat si cu kitul de cellule. Ai rezolvat foarte multe sapt asta. Bravo.

Ionika tin pumnii sa se resolve problema sotului. Numai o grija in plus iti lipsea. Cu Dzeu inainte.

MOana multumim de ajutor chiar daca stai mai mult in umbra.

Daciana sper sa fie bine motanelul ca e super frumos. Bine ca s-a rezolvat cu pastilutele.

Iulika ce bine ar fi sa se fi intors bb.

Gegea ce m-am speriat cand am citit inceputul mesajului tau. Bine ca a fost ok pana la urma.

Diana, m-a amuzat teribil baietelul tau. Se vede ca ii merge mintea.

Miha sper ca ti-a priit gratarul.

Danangie imi pare nespus de rau pt sora ta. Sa nu isi piarda insa speranta. Sigur va veni si bebe cand va fi timpul lui.

Luto sa dea DD sa fie bine cu copilasul tau si sa uiti repede toate grijile de acum.

Cristina ana te rog incearca sa gasesti pe cineva care sa te ajute la mutat. Nu e de gluma cu contractiile tale mai ales ca ai atatea saptamani. Tin pumnii sa fie totul bine.

Aida, te rog frumos incearca sa fii foarte atenta ca e pacat ca tocmai acum spre sfarsit sa se intample ceva Doamne fereste. Stai in patut de preferabil pe partea stanga din cate stiu eu si totul va fi bine. Daca simti ca ceva nu e in regula suna dr. Nu sta pe ganduri orice ar fi. Sunt alaturi de tine.

Raluk foarte frumoasa burtica. A mea la 28 sapt si 5 zile e mai mare ca a ta.

Daaaam cam atat cu raspunsurile.

Am vazut ca v-ati cam destrabalat in toate serile astea. Mai aveati putin si picati in coma alcoolica. Anco s-a tinut mai bine dar....

Eu am reusit sa cumpar o lenjerie pt patutul lui bebe. E verde si cu ursuleti winnie galbeni. O sa pun si o poza zilele astea. In rest nu am facut mare lucru. AAAAA si am mai cumparat pampersi, servetele umele si betisoare de urechi cu opritori.

Am in program azi sa ma duc pana la Carrefour sa mai cumpar cate ceva dar sa vedem. Ieri am avut musafiri toata ziua azi o sa avem iar asa ca.... nu o sa fiu prea activa pe aici pe la voi. Oricum, important e sa stiti ca ma gandesc la voi si ca nu va scap mult din ochi.

Va si va doresc o zi excelenta.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput