Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mersic de iesplicatzii ...paote intr-o zi mai relash, dau o fuga

ah, cu kidexu, vezi ca nu e acelasi cu baby-expo...si tu, daca nasti pe 30 nov., nu mai apuci kidexu, ca ala e pe 3-6 dec
ferice de burticile de decembrie

de fapt...ce noi nu putem merge...paote mai luam, una..alta...

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Krelia, mothercare este in feeria pe langa miniblue, dar mai este si in dorobanti, acolo unde ne vom intalni sa facem concurenta pitzipoancelor :)), deci in dorobanti desupra magazinelor nic si miniblue.
Sa stii ca am nimerit in perioada reducerilor si nu aveau chiar preturi sa te dea pe spate, erau comestibile.
Eu nu sunt de principiu sa dau toti banii pe un carucior, sa fie cat de cat de calitate, intr-adevar, dar nici 20 milioane! Sper sa ma incadrez in maax 8 mil!

A, despre kidexul din sept, si eu il astept, cu toate ca finuta mea a fost anul trecut si mi-a zis ca nu au fost asa preturi bune! Deci...la pomul laudat... Vom vedea.
Mai e timp!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumos Dienutze si mie imi place f tare, ias pune MarK Dragos sa aiba aceleasi initiale ca frate-su, problema e ca nu prea merge Mark cu numele de familie, ne mai gandim, sau poate ne obisnuim...

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!!
Scriu repede ca sunt cu multa treaba pe cap:
Lacramioara capul sus!!Daca accepti un sfat: citeste la"In unul sau in doi, mergem mai departe" si-ai sa vezi ca nu esti singura care trebuie sa lupte pt bebelus fara "sexul tare" langa

N-am apucat sa citesc tot din urma , dar am vazut ceva:
Stefy sper ca esti bine..nu stiu ce ai patit
RamonaCopot multe burtici au contractii si reusesc sa duca sarcina pana la 40 , asa ca stai cumintica in pat si-o sa fie bine

In leg cu cremele pt copii , acea mamica mi-a zi s in lista sa nu iau Jonson sau Dalin ci Nivea..da a uitat "ci-ul"...asta referitor la bani..ca sunt mai accesibile

Eu mi-am luat carucior fara landou , dar se da perfect la orizontala, si-i ff usor
Si patutul si carutul sunt stranse in casa, asta referitor la "vorbele din batrani"

Nu mai stiu cine a zis ceva de tzitzi , parca A_driana..si eu patesc acelasi lucru....si mai stau sa dau cu unghiile dupa baie

Ieri a venit fratele din Spania , mama a mai ramas in vacanta, si mi-a adus o gramada de hainute.. superbe...si statie emisie/receptie

Revin mai tarziu

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Numele pentru baiatul meu , in topul preferintelor: Marc sau Mark, Dragos, Nicolas, Tudor, Serban, ....va rog sa imi spuneti si mie care va place mai tare.

Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Nicolas

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mihamora, mie imi place mult MARC, asa il cheama pe nepotelul meu...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

23+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

iarina are 3 ani si jumatate si acum asteptam baietel - rares vrea mami dar tati nu prea a apreciat ideea, asa ca mai asteptam sugestii pt. nume de baiat.
mie imi place tudor dar nu as vrea sa fie prescurtat dorin

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Buna fetelor! Am revenit printre voi,am fost plecata 2 saptamani,si acum am terminat de citit de unde ramasesem.Ma bucur sa vad ca sunteti bine,sper sa o tinem tot asa

: 25+

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi scimb semnatura,ca de cand nu am mai intrat...

: 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor va felicit pt perseverenta, va doresc sarcina usoara in continuare si rog frumos persoana care se ocupa de listuta sa ma stearga de la nov. 2009... m-am mutat la aprilie 2010...
Va pup si sa auzim numai de bine.

5 +

Mergi la inceput

Astazi am fost la medicul de familie,si mi-a zis ca daca tot am intrat in 7 luni,sa-mi faca si vaccinul antitetanos.Mi-a zis ca previne eventuale infectii din spital la bebe si la mama,si am zis sa-l fac,dar ajungand acasa la calculator,am citit ca s-ar putea sa fie cam devreme,citisem de saptamana 32.Voi ce parere aveti,ca deja sunt cam nelinistita.

: 27+

Mergi la inceput