hermafrodism

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si mie imi place cum canta ,mai ales melodia "Pocker face" si nu cred ca are de a face cu sexul ei .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

A fost mai demult un documentar pe Discovery despre cazuri de hermafroditi. Adica micuti care se nasteau de ex. cu organe genitale externe masculine, dar aveau si uter, ovare, etc. De obicei organele externe erau mai putin dezvoltate si urma sa se decida pana la urma ce sex sa aiba copilul. Chiar exista asa ceva. Mie mi se par dramatice cazurile astea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

putin spus dramateice
este pur si simplu o viata distrusa ce familie isi poate intemeia cineva care are aceasta""problema""?
ce este pana la urma barbat sau femeie si pana la urma ce inclinatii sexuale are?
nu stiu ce ar putea fii in sufletul unui om care trece prin asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Va recomand cartea Middlesex, de Jeffrey Eugenides - povestea interesanta a unui hermafrodit care mai tirziu in viata a decis sa devina barbat cu ajutorul operatiei.
E intr-adevar tragic pentru o persoana sa se nasca asa, mai ales in societatea plina de prejudecati in care traim...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

De ce e subiectul acesta la Generale? De ce e asa de important?
Daca tema e Lady Gaga, sa fie mutat la Barfe! Daca tema e hermafrodismul si seria de dificultati psihologice create, sa fie mutat la Psi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

M-am uitat pe wiki ca nu am mai auzit niciodata de tanti asta si nu scrie niciunde ca ar fi hermafrodita, doar bisexuala, asa s-a declarat ea. Cam ciudatica ea asa dar mai toti sunt in lumea "shoubizului".

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

sufera de vedetism si nici nu imi place de ea. Daca intr-adevar are aceasta problema nu ar trebui sa faca din ea o lauda...si sa se de-a in spectacol.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinell

sufera de vedetism si nici nu imi place de ea. Daca intr-adevar are aceasta problema nu ar trebui sa faca din ea o lauda...si sa se de-a in spectacol.

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

dar ce ar trebui , sa se sinucida sau sa se ascunda?
foarte bine daca e hermafrodit ca e ok si nu e depresiva.
ti se pare ceva rusinos?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

cand aveam 11 ani am fost operata la Budimex de apendicita si eram in salon cu un copilas hermafrodit care a fost operat dupa mine si a devenit fetita.era orfan(a) si imi devenise foarte simpatica.de Craciun am mers cu dulciuri la spital si nu am mai gasit-o.
oamenii cu astfel de probleme sufera foarte mult.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ErAs3R spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Sigur ca e doar a sa-si faca publicitate.Fata asta e pur si simplu deranjata la "mansarda".A spus ca se sinucide daca intr-o buna zi nu va mai fi "vedeta'.Face orice posibil/penibil ca sa atraga atentia asupra ei.Si apoi daca ar fi fost cu adevarat hermafrodita cu siguranta nu si-ar fi lasat cucu asa sa-l vada toti.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Este hermafrodita sigur. Acum pe bune, chiar credeti ca e asa de nebuna incat sa-si bage ciorapi in chiloti ca sa para mai "speciala"?

Mergi la inceput