Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi mai bine ca nu ai inteles....eu nici nu am apucat sa citesc...dar cand am vazut ca e roast de am sarit...chiar nu am chef de asa ceva.
Irina bine ca s-a reolvat misterul...suspendarii/nesuspendarii contr. de munca.
Super ca e la baie/plaja mario. si noi ne-am balacit ieri, 28 grade in piscina....azi nu ne-am mai dus...sa mai stea copiii si cu bunicile.
Silvia foartea faine cartile si chiar ca sunt ieftine.

Se pare ca noi mai stam si sapt. asta. azi am sunat la gradi sa-l mai bag o sapt. pe Marco in medical...mi-e dor de casa mea...si doamne cata treaba am...sa umblu cu actele pt. bani si la dr. de familie, care e in concediu toata luna sept.
aoleu...pai cine-i face vaccinul bebeului in 2? neaparat trebuie sa o intreb.

sper sa stau mai mult pe net acum...copiii dorm, cu bb iese mama la plimbare.
dupa ce l-am laudat ca nu a avut colici de o groaza de vreme si ca nu a plans seara...aseara mi-a facut show vreo 2 ore cu pauza de cateva minute. nu stiu ce a avut....sper sa nu se mai repete.
va, o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hohooo, buna sfestania dadu roade........
Gio, mai dar ce papa bucalatul mic ? Ca-i tot numai o falcuta, si dragalas foc .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Cu maaare intarziere le urez si eu celor care si-au serbat sambata numele LA MULTI ANI, sanatate,fericire si bucurii alaturi de cei dragi. In mod special o si un pentru micuta Mariuca de Andreea (din pacate vad ca nu mai e in listuta noastra si eu personal chiar nu imi amintesc cand am hotarat sa fie scoasa dar probabil nu eram activa in perioada respectiva......oricum, parerea mea este ca ea ar fi trebuit sa fie permanent in lista....).
Sper sa intru mai tarziu daca o sa am timp!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare! As vrea si eu la plaja ca apa e super calda.
Ioana nu stiu cine a decis sa iasa Mariuca din lista.Nu cred ca Giova a facut asta. Parca zicea cineva zilele astea ca a umblat la lista. Nu vreau sa afirm ca Bianca ca nu sunt sigura si apoi iar iese scandal , dar parca asa retin.Dar chiar dc a fost asa are scuze atenunate, ca nu e de la inceput cu noi si nu stia care e treaba.
Ioana sa stii ca si eu m-am gandit la Mariuca zilele astea.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Nu cred caBianca a scos-o pe Maria din lista. am facut o curatenie cu ceva timp in urma si am scos multe mamici care nu activau. sincer nu mai stiu daca am scos-o si pe Maria sau nu. acum nu e in lista, asta e sigur.
O sa o trec inapoi, am datele tuturor celor care sunt scoase, acasa in calculator. daca eu am scos-o am si datele ei.... sorry daca am scos-o si nu trebuia.

revin dupa ce culc una bucata spiridus marait.

_

Mergi la inceput

era mort de somn Marco.
azi am fost cu ei si cu mama prin zidurile cetatii, vroiam sa-l dam pe ponei, dar nu au inca echipament, numai pt. cai.
Edi e grasun si lungut, date tehnice nu am inca. Bea doar laptic productie proprie, azi i-am luat ceai Baby drink sa-i mai dau intre mese, ca a fost foarte cald. Doarme si papa cat e ziua de lunga, seara face putin scandal (a 2-a seara, dupa 3 sapt. de liniste), din cauza colicilor, dar pana la ora 1 e linistit si culcat.
acum e treaz, asa ca m-am jucat cu el si l-am smotocit bine...cu ocazia asta mi-a dat cel mai frumos zambet...de fapt au fost vreo 3...doamne ca m-am topit...incepe si el sa se manifeste.

deschid capitol si o tai si eu dupa tarate si ceai de musetel pt. baita bebeului.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141227

Mergi la inceput