Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 2
Biancas spune:
Sunt si eu pe aici..m-am uitat cine/ce a miscat dar...slaba miscare vad. Vacanta asta..
Silvia bune ideea ta Nu am vas roman ca maica-mea a avut si l-a aruncat la gunoi ca nu il folosea. E scump unul...de la 35 la 50 lei unul. Distractie placuta in vacanta, sa va relaxati .
Cosmi stati si odihniti-va fara copii .
Giova, sanatate lui Clau. E cam rece acum de baie, vad ca s-a racit vremea din pacate.
Am gasit in sfarsit filmul pe care l-am cautat mult timp...film care imi place la nebunie: "the roses are for the reach" daca mai tineti minte..asa ca vizionez ca e lung...peste 3 ore are parca.
Poate va amintiti de www.cinemarx.ro/filme/Roses-Are-for-the-Rich-Roses-Are-for-the-Rich-112296.html br / " target="_blank">EL
Si cam atat....
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
silvi_2005 spune:
Acum am vazut cum suntem la prima pagina ca ati pus pe prima pagina bucataria mea multumesc, sunteti dragute, cine a pus site-ul ? Sper sa va fie macar de folos retetele mele
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvia, mancarea asta merge si in vas de iena oare?
Eu am pus situl la rugamintea lui Marakina
Cate zile stati la Felix?
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
silvi_2005 spune:
Am vazut eu filmul in tineretile mele e super dragut, asta si cartea Mandrie si Prejudecata mi se pareau super
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
E un film romantic . Mama ce am cand i-a murit primul sot pe care l-a iubit intr-adevar. Am gasit pe net 3 parti si am vazut prima parte.
Si Pasarea spin mi-a mai placut filmul si Shogun dar asta nu il mai tin minte. Stiu ca ambele sunt cu Richard Chamerlain..primul e de 9 ore si al doilea de vreo 8.
Astea trei sunt filmele ce le mai tn minte din perioada cand ne uitam la video pe vremea lui ceusescu...87-88` aveam video si tv color si faceam rost de casete si ai mei chemau vecinii la noi sa isi umple timpul...apoi dupa revolutie am inchiriat casete de la unvecin ce si-a facut SRL in spatiul de la bloc.... unde se uscau hainele apartamentele de la parter
silvi_2005 spune:
Marakina nici nu am observat sugetia cred ca am citit eu in super graba in ultima vreme in vacanta asta, scuze . Oricum va puneam eu link-ul cand puneam ceva bun
Bianca cu siguranta poti sa faci in vasul de yena si o sa iasa f bun, fenicul gasesti la Kauffland in Ro am vazut ca au fosrte multe legume acolo gasesti cam tot ce vrei.
Biancas spune:
Silvia,.eu cred ca ai citit dar ai uitat...cel putin eu retin ca mi-ai mai multumit odata ca am pus situl .
Chiar vroiam sa te intreb ce e ala fenicul ca nu am auzit de el...ce gust are?
Te intrebam zilele trecute ce gust are coriandru...l-am gasit la condimente si am pus ceva la castraveti murati. Oare..e bun?
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi_2005 Bianca merci de aprecieri . Am vazut torturile, never nu m-as apuca de asa ceva |
Dar oare cum Dumnezeu le-a facut? Unde le-a copt? Cred ca are un cuptor urias ala...
Mama ce torturi...pt 1000 persoane
Biancas spune:
Cuscra Ali daca te plictisesti poti sa ne mai incanti cu povestile tale .
Merg sa ma uit la film ca iar au ce doamnele dimineata .
silvi_2005 spune:
Bianca hai mai chiar am mai avut discutia asta si am zis eu merci ca ai pus site-ul inseamna ca sunt dusa rau ca nu retin nimic? Chiam am primit un mail pe tema asta cu cat de habauce sunt femeile. Cred ca alea au fost facute de o armata de bucatari Feniculul nu stiu cum sa explic ce gust are ... are o aroma discreta, e f bun, se serveste si crud cu f multe salate, gusta o data sa vezi, se folosesc si semintele de fenicul ca arome pt gatit.Coriandru e o planta f buna care merge si in preparatele de legume si la fripturi,cel mai bun e crud pus la sfarsit , parca o idee aduce si a patrunjel....dar este o alta aroma, in Ro nu am vazut decat uscat.Nu prea ma pricep la explicat arome, poate Ana de France da mai multe detalii.