*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Ce peste i-ai dat lui David?

eu i-am dat lui David pastrav si salau. Salaul e destul de scum aici, si se gaseste greu, asa ca de baza este pastravul, pe care David il mananca cu mare placere.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 75 de cm si 9100gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Multumim pt aprecieri.

O fi ea precoca la mers , dar la mancat e prima din coada.Iar refuza mancarea.Am zis ca-i de la rosu in gat , dar painea cum intra? Si nici sociabila nu este.Urla dupa mine toata ziua.Imi este f cunoscut comportamentul Arianei de Bravegirl.

Laura mi-am luat si eu peria mimune.Spune-mi , te rog, cateva trucuri inainte sa-mi smulg tot parul.Tare dificil mi se pare.Distractie placuta la cabana.

Isaelena, ce s-a intamplat mai exact in parc?Ai fost?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Flowers, si a mea urla toata ziua. Nu pot sa o las nici 5 minute singura. In schimb afara, la copii mai ales, e cea mai cuminte. Nu ma cred vecinii cd zic ca e foarte rasfatata, ca nu sta fara mine. Si la mancare, nu mai are rost sa spun. Noroc ca e pofticioasa, si asa o fac sa guste din toata (bineinteles, ce e adecvat varstei). am ajuns sa mananc legume fierte fara sare, simple, ca cere d ela mine din farfurie. Gusta, dar tot e ceva decat nimic.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Andutza, tare scumpe comorile tale!
Si am vazut si filmultetul cu Briana. Super!!! Go, go, go Briana!
Laura, distractie placuta la cabana!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140390&whichpage=1

sa va distrati un pic. Eu una am ras de mi-au pocnit falcile

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Azi dam de baut si cate o felie marreeee mareeee de tort. A implinit printesa 9 luni!!! La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mamiseli, viiiiiiiin!

La Multe Lunitze cu Sanatate
Damian de Leeloo5979
Ana Maria de Monicabo
Miruna Cosmina de Mamiseli
Razvan Adrian de alexa-rozi
Sara Ines de portugal
Diana Elena de Mirela_1

M-ai terminat cu topicul ala...

Andy, deci asa, mersi mult! O sa vb cu pediatra.

Flowers, cu peria minune, la mine merge daca parul e ud si-l impart in mai multe parti, prinse cu agrafe, si le iau pe rand, intai la spate jos, apoi lateralele, apoi crestetul, apoi in fata. Daca il las tot desfacut nu dau randament.

Andutza, pup cozonacelel, ce scumpe-s!

Olivia, Iza?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna fetelor
noi suntem in criza de timp ca intotdeuna...zici ca ii bag fi/mi baterii duracel in loc de pampers....tati a declarat ca nu stie ce facem noi singure acasa...

vrem si noi sa uram

La Multe Lunite, Sanatat si multa Voiosie

Ana Maria de Monicabo
Damian de Leeloo5979
Diana Elena de Mirela_1
Miruna Cosmina de Mamiseli
Razvan Adrian de alexa-rozi
Sara Ines de portugal

pupam bebici mici si delicisi!

Mergi la inceput

Bravegirl,Bria a intrecut masura si cu vecinii.Urla daca o baga careva in seama, de luat in brate nici nu se pune problema.Imi este si rusine. Odata sotul s-a intalnit cu o vecina care se grabea sa intre in casa, crezand ca iesim cu Briana.Parca am avea pitbull , nu copil.Dar ce zic eu de vecini ca ea nu sta nici cu taica-su.Eram cu Julia la bazin si ploua si cum e vestiarul de fete m-am dus eu s-o ajut sa se schimbe si Bria a ramas cu tati in masina.Daca am stat 10 min, si cand m-am intors...era terminata de plans, cu sughituri, abia mai respira, se sufoca, criza nu alta.Sotul a zis sa nu-l mai las niciodata singur cu ea.Altfel , in casa, se joaca si cu Julia si cu tati, atata timp cat nu-i este foame sau somn uita de mine.Asta este, eu sunt de vina, vb aceea cum ii cresti asa-i ai.
Otilia, si eu i-am dat peste tot pastav, de fapt coada de pastrav ca n-are oase.L-am pus la fiert cu un pic de sare , piper si o foaie de dafin.A mai mancat si peste de la borcanase.
Ancaasa l-am impartit si eu ,in suvite,dar pot sa rotesc peria doar la varfuri.Daca incerc sa urc mai sus se incurca. Am sa perseverez.

poze

Mergi la inceput

Miruna de Mamiseli si tuturor cozonaceilor nascuti in data de 13.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Ancaasa l-am impartit si eu ,in suvite,dar pot sa rotesc peria doar la varfuri.Daca incerc sa urc mai sus se incurca. Am sa perseverez.

Fa un fel de du-te/vino cu peria si merge.

Hm, ce povestiti voi acolo... Cred ca e perioada critica de care spun cartile. Si zibe are momente dar cu I. sta, si-acu, sunt iesiti amandoi in oras sa rezolve probleme, de la 10 jumate. Acu i-am sunat sa le spun c-au trecut 3 ore si daca incepe maraiala ii poate da borcanasul. Mi-a multumit pentru `instructiuni`.
In alta zi, iesind din casa, si eu turuind intr-una, ai grija la aia, cand face asa inseamna ca...., sa n-o tii prea mult asa, s-o dai cu crema, sa o imbii cu apa din cand in cand, s-o...., sa-i...., mi-a taiat piuitul `Anca, ne descurcam si fara tine, nu avea impresia ca fara tine lumea sta pe loc.` Piuitus intreruptus.

Oti, sinusurile?
Gynie, maine mergeti la control? Sunt cu gandul bun la voi!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput