*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (69)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Stie fata ca nu sunt necesitati.....Ma bucur ca sunteti ok.

Citat:
citat din mesajul lui alra

fi-mea nu are nici dinti, nici cercei si nici ...temperatura

Vacanta cu Laura in Romania

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Nu e nicio grasa !

Teoria spune ca la 10 luni bebelacul ar trebui sa aiba 10 kg. Deci Alexa e cum nu se poate mai bine in grafic.

Cartoful nu e problema daca vrei sa-l scoti. Nu are cine stie ce proprietati indispensabile. Dar cerealele in niciun caz. Nu e cazul sa exagerezi cu ele dar cel putin la o masa pe zi o portie de cereale cred ca este extrem de benefica. Lasa-i sa baliverneze. Alexa va merge cand se va simti pregatita pentru aceasta etapa. Mersul este o etapa fff.importanta pentru ei si pentru care copii au ce le trebuie instinctual. Este o etapa cu implicatii masive. Foarte rar sunt impedimente de ordin fizic. De cele mai multe ori pur si simplu e chestiune de acomodare cu noul staut : de omulet mergaret.

Eva s-a intors de pe spate pe burta abia pe la 7 luni. Avea exces de greutate...pe fund.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

oceanborn,monicus,criss703,Otiliav si sper ca n-am omis pe nimeni: multumesc pentru aprecieri la adresa Alexandrei

Mi-s usor ofticata, ca azi am fost la ortoped (pediatru) si desi a zis ca nu sunt probleme la piciorute, sold etc. a zis ca e cam grasa si "hipotonica" si ca sa nu-i mai dau de mancare cereala, cartof si din astea ca de aia inca nu se ridica in patut si nu umbla. (In 4 labe merge cu o viteza ametitoare in schimb)

Adica... cum, fiica-mea e grasa?!?!?! Ca mie chiar nu mi se pare: are 9 luni si ceva, 9kg jumate si peste 80cm. Si nici un pliu pe piciorute macar, n-arata durdulie deloc, dupa mine. Mna, asa ca am zis ca n-o bag in seama pe respectiva pediatra , grasa-i ea!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Alina mama de Eva Ioana

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Daa.....sigur o voi reciti . La prima lecturare nu imi ramin prea multe info stocate. Probabil nici la doua. Undeva spre 3-4 recitiri se vor sedienta din info. Cu atit mai mul;t cu cit sunt concepte destul de noi pentru mine.

Cand Rebeca va merge la gradi , Cati va fi un pic mai marutza si sigur vei avea ceva timp si pentru tine.

Nu am reusit sa salvez reteta pentreu sosul de paste. Cum il faci ?
Cand ai timp ..poate reusesti sa mai potezi reteta. Promit ca o salvez.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Mirtha, si mie imi place Dr.Gray tare mult, cartea "Copiii sunt din rai" am citit-o de doua ori si mi-a prins tare bine cu Rebeca. Felicitari ca-ti faci timp pentru citit, e mare lucru. Eu nu prea mai apuc, dar tot sper ca-mi voi reveni incet, incet, ca lucrurile vor intra pe un fagas mai linistit dupa ce Caterina se va desprinde putin de mine.

Apropo de carnea de pui tocata de la Transavia de care vorbea Mirtha, le-am gatit ieri fetelor sos pentru paste Am pus si cateva portii in congelator. Azi i-am servit Caterinei un cartof fiert zdrobit si amestecat cu sos

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Alina mama de Eva Ioana

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-ati simit bine. Iar Davidutzu a fost super - vedeta la ce povstesti !

In rest ...52,3 kg. Inghit in sec....

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Ne-am intors.

Hi, hi Oti, cu alte cuvinte ma intrebi cate kg am, ha? (52,3) La cat am bagat in noi ma asteptam sa bat macar 55 dar la cat m-a supt grasul noaptea...

A fost super in Ro, m-am tuns si ma simt asa bine fara blana , ne-am distrat, ne-am relaxat, nici n-am simtit ca am bebe ca a stat numai in bratele tuturor, eu eram doar cu Tata mi-a zis ca nu ma crede ca Davidutz mai si plange ca noaptea ii bagam rapid tz cand plangea si nu-l auzea nimeni desi se trezea de n ori, insa ziua nu a plans deloc si mergea cu placere la oricine in brate. Ai nostri sunt terminaaati dupa Davidutz, i-ar face toate mofturile, deh e singurul nepot in ambele parti. Au fost si rudele din tara ca a avut fratele sotului cununia asa ca Davul a fost mereu in centrul atentiei cum ii place lui...drept rasplata la 9 luni si 2 zile a facut primii 2 pasi singurel fara sa se tina de nimic...nu va zic ce mandrie pe bunul (tatal meu) ca a facut cu el primii pasi In rest, mi se pare ca a crescut tare mult in ultimul timp, parca intelege tot, ne cunoaste, ne striga, canta daca ii spun sa cante (na, na, na) Are 4 dinti, incisivii centrali de jos si sus si muscaaa de lasa urme pe piele dar bineinteles ca bunicii stateau cu placere si la muscat ca doar e muscatura de davidutz

N-am pus inca poze ca saptamana asta inca e in concediu tati asa ca mai golanim nitel si nu prea am timp de nimic.

Nu mai stiu ce mai voiam sa spun, n-am citit din urma, sper sa recuperez spatamana viitoare.

La multi ani din suflet cu bucurii si sanatate sarbatoritelor lunii.

Criss
malinas
Esaria
Mar_ysa

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Alina mama de Eva Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cati a adormit, Rebeca inca isi bea laptele pe langa mine, deci am timp.
Am taiat marunt o ceapa, un morcov, o bucata de telina si un ardei capia rosu si le-am inabusit cateva minute cu putin ulei de masline si putina apa. Apoi am adaugat carnea de pui tocata, putina sare si piper si am lasat sa fiarba cateva clocote bune. A trebuit sa adaug si apa pentru ca nu a lasat carnea mai deloc apa.
Apoi am blenduit vreo 4 rosii mari de gradina decojite si le-am strecurat prin sita ca sa aleg semintele, am adaugat la carne, am pus si o ramura de cimbru si 2 foi de dafin si am lasat sa fiarba bine de tot carnea si gata, a iesit foarte bun Am bagat sosul in blender ca sa-l fac marunt pentru Cati si apoi l-am pus in borcanele la congelator
Nu pot sa fac doar pentru o masa, de aia congelez, mi se pare prea mica cantitatea, plus ca iti ia ceva timp si nu-l am chiar la discretie. Am facut dintr-o tava intreaga de carne.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu am reusit sa salvez reteta pentreu sosul de paste. Cum il faci ?
Cand ai timp ..poate reusesti sa mai potezi reteta. Promit ca o salvez.

Alina mama de Eva Ioana

[/quote]

Mergi la inceput

Multumesc ! Va pup. Sa aveti o noapte cit mai buna !

Am salvat reteta , am pus-o intr-un foder. Gata . Maine incerc sa fac sos. Sa vedem daca ii place. Mie deja...ce sa mai .....deja simt aromele prin toti porii.

[quote]citat din mesajul lui lauramiron

Cati a adormit, Rebeca inca isi bea laptele pe langa mine, deci am timp.
Am taiat marunt o ceapa, un morcov, o bucata de telina si un ardei capia rosu si le-am inabusit cateva minute cu putin ulei de masline si putina apa. Apoi am adaugat carnea de pui tocata, putina sare si piper si am lasat sa fiarba cateva clocote bune. A trebuit sa adaug si apa pentru ca nu a lasat carnea mai deloc apa.
Apoi am blenduit vreo 4 rosii mari de gradina decojite si le-am strecurat prin sita ca sa aleg semintele, am adaugat la carne, am pus si o ramura de cimbru si 2 foi de dafin si am lasat sa fiarba bine de tot carnea si gata, a iesit foarte bun Am bagat sosul in blender ca sa-l fac marunt pentru Cati si apoi l-am pus in borcanele la congelator
Nu pot sa fac doar pentru o masa, de aia congelez, mi se pare prea mica cantitatea, plus ca iti ia ceva timp si nu-l am chiar la discretie. Am facut dintr-o tava intreaga de carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc fetele de urari Otilia ,Olivia ,Flowers ,Ramo ,Lauramiron ..sper ca n-am uitat pe nimeni
Oceanborn am petrecut acasa cu parinti ,bunici mai ales ca a facut si Sofi azi 9 luni ..sambata e asteptat tambalaul cu prietenii (sper sa nu mai fie calduri de astea ca astazi )
AZi din nou am facut criza de fiere asa ca abia pe sera am mancat si eu ceva ..pe voipe careva va doare burta langa buric ? e adevrat ca am avut si herie ombilicala in sarcina
Mirtha azi (exact la 9 luni) si la mine a refuzat Paula categoric sanul (bine eu de la 8 luni ii mai dadeam numai asa..de o cafea dimineta laptic)

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

io fac sos de spaghete dintr-un borcan de sos de spaghete, carne tocata de la magazin si ciumperci prajite

io propun sa facem un comitet de grase (mois=58kg) sa ne ducem in cipru si sa o caftim pe slabanoaga. que diceis?
madam miron tu cate kile ai manca-t-as? baga o cifra serioasa sa se simta bine balcanicele din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ziua 3 la bunici: Arianna a papat binisor. Daca nu sunt in zona nu cere san. Dar tot pana in 100g papa la fiecare masa. Dar papa cu placere. A invatat sa tipe cd ii e foame, e o pofticioasa. Dc mananci in fata ei tipa sa-i dai. Cd ii e sete da din maini si tipa pana primeste apa. Bea si din cescuta normala. Se mai ineaca, dar nu se lasa.
Cd mergem seara sa o luam, se bucura ca ma vede, dar dureaza ceva pana isi aduce aminte de tzitzi. Dar si cd isi aduce, sa te tii...baga laptic la greu.
La 9 luni avem 8.200g. Mai avem putin si trecem si noi la categoria pana, dc continua sa ia asa putin in greutate. De masurat, n-am masurat-o. Dar si aici stam prost. Nu cred ca avem nici 70cm ..cd citesc la voi 77, 80cm imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Noaptea se trezeste de n-ri si mai nou papa bine....nu situ unde baga atata lapte. Inainte nu prea sugea, doar vroia sa fiu pe post de suzi.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tot eu....
Pe 29 plecam in concediu. Mi-am tras costum de baie nou si stepper si ab-roller . Vreau sa fiu hot mama. Imi cam lipseste vointa sa fac exercitii. M-am carat cu steperul dupa mine la mare. Stau pe el si lucrez fundul, iar in maini am...ati ghicit: DULCIURI Dar am intentii nobile.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput