Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 9
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank si bb si asa stiam si eu, ca trebuie facuta cat mai devreme, in jur de 6 luni, caci dupa cresc sansele sa nu fie o reusita deplina si cu cat copilul e mai mare sa trebuiasca inca una sau 2 sau chiar 3 reinterventii pentru a se rezolva. sfatul meu e sa nu amanati fetelor, mai ales tu olishka, ca vad ca te-au confuzat stirile, stiu ca sunt medici care spun ca dupa un an, am intalnit si niste parinti care stateau linistiti ca la 3 ani vor opera copilul . va spun din proprie experienta cu un copil amant si chinuit ca am regretat mereu ca nu am operat-o de cand mi-a zis primul medic de posibilitatea operatiei si am crezut ca e mai usor cu masajul si cu picaturi de oki si ca se va rezolva de la sine. va pup si va dau link-ul de la filmuletele cu maimutele mele sa va delectati putin. http://www.livevideo.com/video/channah album poze ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009) |
Si sora mea a umblat prin spitale cu nepotul..de nu mai speram noi sa-i razolve ochisorul.....
Nu l-a operat cand era bebe de frica/mila si mai tarziu nu le-a reusit
Abia la 4 ani s-a rezolvat problema in Spania.....i-au desfundat ambele canale lacrimale si i-au pus 2 tubulete de silicon care erau precum acele firicele de plastic care prinde o eticheta de haina..da mult mai subtiri......si ne-au zis (ca eram si eu in Spania atunci in vacanta) sa le tina o per de....si sa-l duca iar la consult, dar tubuletele i-au cazut singure...si copilul s-a refacut minunat
Daca o sa nbe intalnim in parc o sa va aduc poze cu prichindelul la un an..sa vedeti ce ochisori rosii avea mereu...si poza de acum..este un copil normal..si sunt mandra de el si-l iubesc de nu mai pot!
25+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui pisigri Cu Ayla ati mai vorbit la telefon? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Chiar acum vb cu ea pe mess
25+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
iulia_30 spune:
Buna fetele!Va multumim pentru urari,astazi a facut si gogosica noastra 4 luni.Avem 7,800 si nu stiu cati cm.Suntem mancacioase rau si eu ma straduiesc de 2 nopti sa-i scot masa de noapte.In curand incep serviciul si nu pot sa stau toata noaptea din 3 in 3 ore.Papam seara la 21.30 un biberon cu cereale si se trezeste tot la 3 ore sa pape.In prima seara m-am chinuit cu ceai si intr-un final a sfarsit la mine in pat pana la 05.30 cand a papat laptic.In seara asta exact la fel,cred ca pana la urma scapam de masa si sfarsim cu mami in pat .Am inceput sa papam suc de morcovi,mar si ne place .Astazi am papat o nectarina cu pulpa ,super succes.Cand vede lingurita deschide gurita .In final am o rugaminte,vreau si eu parola de pe mailul comun,am o carte cu retete pentru diversificare.VA pup si uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Maria
Ilinca_M. spune:
La Multi Ani!!
Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra Tudor
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy
Karina, bine ai venit; ma bucur ca a mai venit o "fetitza-manechin" ca Sophiphi a mea, si ea are 66 cm si abia 5.300 la ultima cantarire (acum o saptamana).
Tufete, io stiu de ce chatonel si anca_nicolae arata asa de bine: ca le cheama Anca pe ambele, na, c-am gasit explicatia! Multumite? Anca(N), mie nu-mi place Clooney, te-as ruga sa incerci sa cauti prin parc un Johnny Depp mai degraba. Care dupa ce ca e asa un frumos din Soare mai e si familist
Monvass, asa cred si io, ca e mai mult pentru egoismul parintilor co-sleepingul asta, ca le place lor mai mult decat bebe-ilor. Adica si io primele 3 sapt. am dormit cu Sophia (mi se parea muuuuult prea minuscula pentru patutzul care pe langa ea parea uriash) si ma trezeam ca in rai cand ii vedeam fatzuca langa mine dimineatza. Apoi am mutat-o cu sfiala in patutz si am crezut ca vai, ce greu se va adapta, pe naiba, din prima noapte a dormit multumita. Acum ca dimineatza o mai luam in pat sau ziua mai trag un pui de somn cu ea (adica io ma chinui sa dorm si ea chiuie si ma impunge cu degetele:)) e altceva; dar e tot co-sleeping, nu?
Ca tot m-a intrebat Aris de relatia fetei cu Manole; ieri am lasat-o pe Sophia cu tata'so, care m-a sunat razand sa-mi spuna cum l-a speriat bebeloaia pe bietul caine. Cica stateau intinsi in pat si a intrat Manole (cand is io nu tare indrazneste!!) si a inceput s-o miroasa. Sophia il privea zambind si la un moment dat a tras un chiot de fericire de a luat-o Manole inapoi cu spatele, a tulit-o si pana pe canapeaua LUI din cealalta cameranu s-a oprit:))).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
petrean spune:
Monica va transmite salutari la toate fetele
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
simina_kin spune:
Iulia ai PM
25+ cu Maya Andreea
bebe
simina_kin spune:
citat din mesajul lui petrean Monica va transmite salutari la toate fetele Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
Eu tot n-am inteles unde sunt ei ca am intrebat-o si mi-a zis :"am spus la bogdana" .....acum asta ce inseamna?? ca ti-a spus tie sau ca asa se cheama pensiunea/vila ..etc????...N-am mai intrebat-o ca am zis sa n-o plictisesc....da ma intreba SimonaMami unde este si n-am stiut ce sa-i zic
25+ cu Maya Andreea
bebe
mihaelacg spune:
iulia, e bine tare maria, mare domnisorica de-acum.
pt cartulia despre diversificare .
cautam si eu acum sa vad cum sa fac sa pastrez niste fructe si legume bio pt la iarna, sau cand n-or mai fi pe piata din astea "atentice". cand se termina rezervele, luam din magazine. asta e.
din 10 sept incepem si noi cu suculetul, asa se incepe parca. pana pe 10 sept ramanem pe lapte-n tzitzi exclusiv.
sigur mariei o sa-i placa si altceva, ca tare-i ploua in gura cand ne vede pe noi (mai mult pe mine) ca mancam. inghite in gol.
ilinca, deci "fioroasa" rau sophia ta nu? bietul manole, ce trai are cu micuta stapana in casa.
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36
simina_kin spune:
Ilincuto da ce manechin ai tu acolo..sa vezi pretendenti dupa 14-15 ani
Apropos de catel si eu ma tot gandesc ce-o sa faca Pufy al meu cand o veni fata??, daca s-o speria copilul cand latra zapacitul??, daca o sa-l smotoceasca cand o incepe ea sa mearga de-a buselea??? etc...
ma uitam pe pozele Dyanei si-am vazut ca are o pisica langa ei in pat...si ma gandeam"dc Dyana are pisica cuparul ca a lu Pufy , inseamna ca nu o sa am probleme in privinta asta"...mai ramane latratul...ca asta latra dc aude miscare la usa...ooff
25+ cu Maya Andreea
bebe
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Eu tot n-am inteles unde sunt ei ca am intrebat-o si mi-a zis :"am spus la bogdana" .....acum asta ce inseamna?? ca ti-a spus tie sau ca asa se cheama pensiunea/vila ..etc????...N-am mai intrebat-o ca am zis sa n-o plictisesc....da ma intreba SimonaMami unde este si n-am stiut ce sa-i zic 25+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
dc imi spune numele hotelului va anunt:D
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra