Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 22
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui poohy Salve :) Am zis sa va pun si eu niste poze de la botez :) Si Olishka, felicitari!!! pentru nunta, am vazut acum ca a fost pe 26 :) http://picasaweb.google.com/anca.zane/BotezMihnea?authkey=Gv1sRgCMT3woSq26nm1wE# Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Multumesc si felicitari si voua pt crestinarea piciului
Ce frumos e Mihnea Frumosi sunteti cu totii, dar Mihnea este tare scump Nu inteleg doar de ce are balansoar roz
Olga, mamica lui David iepurasul
claudela spune:
Si eu ii dau Mirunei suc de mar cu morcov si vreau sa spun ca l-a tolerat foarte bine de la inceput...
aris26 spune:
ina - uite ca idee al meu a mancat 4 zile doar lp si a avut cam 5-6 mese. la interval de 4 ore, mai putin ultima masa care i-o dadeam eu la 3 ore. manca cam 200ml/masa. dar la unele mese lasa in biberon intre 30 si 60ml. ultima masa la 10-10.30 maxim si prima pe la 5 maxim 6 dim.
sper sa te ajute sa iti faci o idee.
chiar, stie cineva la cat timp de la ultima doza de antibiotic pot sa reiau alaptarea?
si, cine mai da o data linkul cu attachmentul sa vaz si eu ce se zice.
gina- eu sunt sigura ca nu s-a suparat nimeni pe tine, asa se intampla de obicei, cineva da un link si restul comenteaza
25 martie 2009
petrean spune:
aris ce antibiotic ai luat?eu stiu ca cu amoxi...se poate alapta...eu am luat la andreicam la 24 ore isi pierde efectul antibioticul(asa e valabil si la faza cu antibiotic +alcool)
pupam alexandros sanatos
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
petrean - bravo tie ca ai reusit sa le dai astea 4 luni, de acum o sa creasca bine si frumos si cu nan, adevarul e ca o fi suficient si pt corpul tau(care si asa e mare rau). nici eu nu mai am mare lucru. zilele astea de abia o data la doua zile s-au umplut. nici eu nu am de gand sa imi smulg parul din cap pe tema asta
25 martie 2009
poohy spune:
citat din mesajul lui olishka Ce frumos e Mihnea Frumosi sunteti cu totii, dar Mihnea este tare scump Nu inteleg doar de ce are balansoar roz |
merci si voi sunteti frumosi!
bouncer-ul e mostenire de la sorusa, am zis ca nu are rost sa dau 300+ pe unul nou... asta e. si body-uri roz poarta :D
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
cris_tinaus spune:
Moaaaama da` cat ati mai scris!!!
Am vazut ca va intalniti fetele de prin Bucuresti
Noi suntem cu casa in constructii si pana pe la 4 dupa-masa tre` sa stau sa pazesc muncitorii asa ca e mai greu sa fac plimbari pe gustul meu de cateva saptamani...
Broscuta e tot asa cuminte ziua dar noaptea se trezeste mai des si mi se pare ca e putin mai maraita...am impresi ca incep a o chinuie gingiile
recuperez si revin..
Pupici
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
petrean spune:
Poohy tu cum te descurci cu 2 copii?Anca e "toleranta"?e cuminte?ca vad ca e mai mica decat Andrei al meu
Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
ospen(penicilina). ieri la ora 12 am luat ultima pastila. oare diseara pot sa ii dau? de dragul lui,pt ca mare lucru nu am eu pe acolo, dar imi face nishte faze seara de mi se rupe sufletul. refuza biberonul si imi morfoleshte bluza fix unde stie dumnealui....
sincer cred ca e mai bine sa ii intarci mai devreme decat sa inceapa sa iti faca faze de genul asta...ca uite asa ajungi cu alaptatul la 7 ani
citat din mesajul lui petrean aris ce antibiotic ai luat?eu stiu ca cu amoxi...se poate alapta...eu am luat la andreicam la 24 ore isi pierde efectul antibioticul(asa e valabil si la faza cu antibiotic +alcool) pupam alexandros sanatos Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
25 martie 2009
petrean spune:
eu am avut experienta cu Andrei..care foarte greu s-a lasat intarcat,,si cred ca si acum fugea dupa mine..si ma tragea de tzitziajunsesem sa fiu obosita fizic, psihic..din cauza alaptatului atat de lung..stiu ca m-am bucurat(sunt egoista)..enorm..cand am ramas gravida..ca puteam sa-l intarc. El s-a dovedit foarte itnelegator..stiind ca tzitzi va fi a bebelusilor..si intr-o saptamana nu mai cerea deloc. Asa k..eu stiu foarte bine..ce e cu intarcatul greu...si doamne..sfaisetor poate fi pt o mama...dar doar nu-l alaptam pana mergea la gradinita?si de acolo-mi telefona..sa merg sa-i dau la pranz?
Poze gemeni
Povestea noastra