Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Sa inteleg ca ma ignorati pentru ca nu alaptez? Asta o fi motivul pentru care nu raspundeti la SOS-ul meu referitor la diversificarea lui Ian?

Sau care o fi motivul pentru care ma pedepsiti prin ignorare quasi-totala?
Multu' Olga si Mihaela

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

aha :) esti pedepsita
IO alaptez, deci nu stiu ce sa zic de mese dese la bib, credeam ca e mai strict mincatu "artificial" si ca e "cu program", nu ma gindeam ca il poti adapta in functie de copil. Deci nu am idee cu ce te pot ajuta, imi pare rau.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, l-am pus acum in premergator, am cam 100mp la parter si credeti-ma ca nu a ramas nici macar unul singur netreierat in 5 minute. oricum nu il las mai mult de 1 minute adunate pe zi.

25 martie 2009

aris, daca zici ca e ok de la 6 luni, atuci ar trebui sa fie ok si acum. Io ma gindeam ca e sfatuit pe la 10 luni, incolo, premergatorul.
Oricum se vede pe fata lui ca e fericit!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - in herastrau vin categoric. la munte trebuie sa gasesc o metoda, pt ca al meu nu cred ca ar vrea sa vina...el nu se descurca bine sa converseze in romana...asa ca...
poate o iau pe sora-mea ca sa va jucati live "gaseste diferentza"

SIMINA - ai primit un mail de la mine?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salve :)
Am zis sa va pun si eu niste poze de la botez :)
Si Olishka, felicitari!!! pentru nunta, am vazut acum ca a fost pe 26 :)

http://picasaweb.google.com/anca.zane/BotezMihnea?authkey=Gv1sRgCMT3woSq26nm1wE#

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

olga - detergentul il gasesti in orie supermarket. sunt nishte pastile 3 in 1 de la calgonit. mai gasesti un detergent nemtzesc la DM in auchan militari, e f bun si mai ieftin.

25 martie 2009

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete cucuiete, ce va mai mobilizati voi pentru intalnire...imi place de voi! Dar io cred ca spun "pas" pana la anul si la anul sper sa punem de-o intalnire la munte mai de primavara-vara ca io-s tare friguroasa si mie deja imi miroase a toamna, nu mai pot sta fara shosete in casa:)))
Inapreda, io nu tare ma pricep, dar parerea mea e ca ai putea sa incepi sa-i dai suculetze de morcovi sau supe, ceva de genul asta.
Gina2008, imi pare rau ca ai luat-o asa personal, ai postat un link (foarte bine!) si noi am comentat pe margine ce ni s-a parut folositor si ce ni s-a parut un pic deplasat...nu cred ca am adus vreun atac la persoana, normal ca n-am nimic personal cu mamele care alapteaza "forever" (ar fi si culmea sa am ceva cu ele, doar nu e problema mea), eu mi-am zis pur si simplu parerea cu privire la anumite idei. Concluzia pentru mine e ca impartasesc ideile principale (co-sleeping, alaptare) pana la un punct, nu chiar pana la capat. Chiar nu vad prilej de suparare. Si poti sa postezi ce linkuri doresti, eu zic ca noua ne place sa mai fim la curent cu una-alta...dar fiecare ia ce crede ca i se potriveste din informatiile primite, nu?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Citat:

olga - in herastrau vin categoric. la munte trebuie sa gasesc o metoda, pt ca al meu nu cred ca ar vrea sa vina...el nu se descurca bine sa converseze in romana...asa ca...
poate o iau pe sora-mea ca sa va jucati live "gaseste diferentza"

SIMINA - ai primit un mail de la mine?

25 martie 2009

SUPER!!! Te trecem in listuta. Chiar cine era cu listuta cu Herastraul?

Pai acuma vii si tu cu cine ti-e mai bine Tare joc...Anca te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hihihi 10 minute am vrut sa scriu nu un minut
asa recomanda firme mari,nu cred ca si-ar permite sa scrie balarii. pai la 10 luni eu banuiesc ca o sa se deplaseze singur deja...ori in picioare ori de'a buselea. chiar a fost fericit. mai ales ca e primul lucru pe care si l-a ales singur. stiu o sa ziceti ca sunt nebuna, dar l-am pus in asta si a inceput sa chiuei, l-am scos si l-am pus in altul dar tot la asta se uita, iar cand am incercat un al treilea s-a pus pe plans cu gatul sucit dupa asta verde. asa ca asta a ramas

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

fetelor, l-am pus acum in premergator, am cam 100mp la parter si credeti-ma ca nu a ramas nici macar unul singur netreierat in 5 minute. oricum nu il las mai mult de 1 minute adunate pe zi.

25 martie 2009

aris, daca zici ca e ok de la 6 luni, atuci ar trebui sa fie ok si acum. Io ma gindeam ca e sfatuit pe la 10 luni, incolo, premergatorul.
Oricum se vede pe fata lui ca e fericit!

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

Ina hai sa-ti raspund si eu...desi am zis sa nu ma bag caci alaptez...Eu am invatat la curs ca diversificarea se incepe la 6 luni daca alaptezi si la 4 luni daca este hranit cu lapte praf. Asa ca ar fi cam trebuit deja sa-i introduci treptat alimentele. Daca zici ca Ian este marisor, atunci neparat incep cu legumele si fructele. Eu as incepe cu mar+morcov...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ina..eu stiu ca dc e hranit artificial..nu prea e voie mai mult de 6 mese...acum..la 5 luni....eu spun ca cel mai bine e sa incepi diversificarea, Ian al tau e si mai grasut..si nu cred sa fie probleme..nu dati cu rosii va rog!
ah..si ..the news..mi-am intarcat bebeii ca am ramas fara laptic...era de asteptat..nu m-am dat cu capul de pereti..nu ma sinucid..ca face parte din viata! Am alaptat un "bebeloi"pana la 1,7..altii doi pana la 4 luni..si cu asta mergem inainte..sa fim sanatosi

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput