Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg iulia, e bine tare maria, mare domnisorica de-acum. pt cartulia despre diversificare . cautam si eu acum sa vad cum sa fac sa pastrez niste fructe si legume bio pt la iarna, sau cand n-or mai fi pe piata din astea "atentice". cand se termina rezervele, luam din magazine. asta e. din 10 sept incepem si noi cu suculetul, asa se incepe parca. pana pe 10 sept ramanem pe lapte-n tzitzi exclusiv. sigur mariei o sa-i placa si altceva, ca tare-i ploua in gura cand ne vede pe noi (mai mult pe mine) ca mancam. inghite in gol. ilinca, deci "fioroasa" rau sophia ta nu? bietul manole, ce trai are cu micuta stapana in casa. din 10 martie 2009, mami fericita de pozici noi cu fata lu` tati http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36 |
eu congelam nectarine pt andrei..le puneam pur si simplu in congelator
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
pisigri spune:
Simina, nu conteaza unde-s, important e ca sint bine. Ii pupam si noi !
Ilinca, foarte tare Sophiphi a ta, iar Manole e un mare fioros. Imi place rationamentul tau cu numele Anca; si pe mine ma cheama la fel. Nu ma hotarasc acuma daca asta inseamna ca mai incolo o sa fiu si eu slabuta si frumoasa, daca sint exceptia care confirma regula sau daca pur si simplu rationamentul tau are un punct slab. Optez pentru prima varianta
Tati nu s-a intors inca... Nu pot sa pun poze cu pesti pentru ca noi nu mincam peste (oricum nu d-easta care trebuie ëutanasiat" intii, rar bagam cite un file) si pescuim numa in sistem de-ala ecologic, catch and release...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
iulia_30 spune:
Buna MIHAELA.Iti multumim pt.urari.Frumoase poze cu Mariuca ta.Pupam mamica si bebelusa.Cum merge mulsul?
Maria
olishka spune:
Salutare!!!
Ieri nu am reusit sa recuperez totul caci a mers netul ingrozitor.
Noi am fost la biserica si l-am impartasit pe David si Chitibus.
Nu stiu ce a patit tipul meu, caci aseara a fost asa de agitat si atata a plans...de mi se rupea sufletul. Apoi s-a trezit la 1 noaptea, apoi la 4 Apoi la 6 si la 8. Ei cand am vazut ca asa sta treaba, am chemat-o pe mama, iar eu m-am dus in alta camera si am doooormit pana la 10. Si asa de bine a fost...si am si visat tare frumos
Sa aveti o zi frumoasa
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
e superdulce iaca ce mi se-ntimpla azi: m-a luat cu lesin, senzatie de voma, presiune in urechi. M-am pus in pat, dupa ce am incercat sa vomit fara succes si apoi am avut o stare ciudata, parca eram inafara corpului meu: ma auzeam respirind regulat, ca in somn, dar nu dormeam... desi cred ca avem unele momente in care visam, ca numai imagini aiurea mi se perindau in fata ochilor. In acelasi timp ii auzeam pe copiii vecinului facind taraboi (ii are numai in week-end si ii cam maninca urechile). As fi vrut sa misc, dar nu se misca nimic,nici o mina, nici un picior, parca eram vrajita. A trecut o juma de ora, o ora asa, nu stiu... apoi mi-am revenit incet, incet... insa sint cumplit de obosita. Oboseala e normala, azi am cam sarit calul cu activitatile si ma mulg in paralel pt a avea lapte in primele zile de servici- incep pe 17, ca nu stiu cit de bine va decurge mulsul acolo. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatonel ma sperii...las-o mai usor...Tu parca te plangeai si inainte de ameteli. Ai inceput sa iei vitamine?
olishka spune:
citat din mesajul lui Karina26 Bonjurica! Ca tot observase Kea ca nu prea mai este la fel activitatea la odisee ne-am luat si noi "inima in dinti" si ne-am gandit ca a venit vremea sa intarim randurile.De citit va citim inca din luna a 7-a de sarcina si tare imi sunteti dragi. Bebe se numeste Bianca Stephanie, 27 martie, apgar 10,3455g, 55cm, natural cu epidurala,41s. Crestem mai mult in lungime decat in "grosime" la 4 luni 5,840kg si 66cm. Sper sa ne primiti si pe noi chiar daca am fost mai intarziate.Pupici KARINA |
Bine ati venit
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
Adica pe 15 sau 16???? PERFECT Eu prefer sambata ca duminica este zi dedicata familie..adik sunt numai a sotului....da daca nu se poate sambata si fixam duminica merge sa fac o exceptie 25+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Si mie imi convine pe 15. Ce ziceti fetelor?
olishka spune:
citat din mesajul lui simina_kin acum m-am prins!!! Olga ce-ai zis: ai ca dc nu poate veni pe 22-23 sa faca cinste , vine pe 15 (de Sf Marie) si tot nu scapa...GATA...s-a facut 25+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Cu mine scapi ieftin - o apa minerala sau o inghetata
mihaelacg spune:
"stilul smuls" merge bine iulia, multumesc mult. scot cam 125-150. zilnic am o rezerva in frigider.
faza e ca nu vrea sa stea la san mai mult de 3 min.si e ff agitata deseori. da din maini, din piciore, isi ridica capul cu tot cu tzitzi in gura....comedie.
petrean, si eu ma gandeam sa le pun si simplu. eu de obicei nu pun nimic la congelator, dar acum n-am incotro.
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36
mihaelacg spune:
eu is deliciul fii`mii. ea sta in scaunel si se amuza copios de muma`sa.am pus "muzicile" din cartea junglei iar eu tin ritmul, fac ca toate alea. ma opream, dar vad ca mariei ii place tare ca se hlizeste intruna. bine ca nu plange la cum fac eu pe-aici.
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36