King of Pop Michael Jackson (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

eu o tin pe a mea ..scuzeee..

"Sometimes it's hard for me to look my dates in the eye even
if I know them well. My dating and relationships with girls have not had the happy ending I've been looking for. Something always seems to get in the way. The things I share with millions of people aren't the sort of things you share with one. Many girls want to know what makes me tick - why I live the way I live or do the things I do - trying to get inside my head. They want to rescue me from loneliness, but they do it in such a way that they give me the impression they want to share my loneliness, which I wouldn't
wish on anybody, because I believe I'm one of the loneliest people in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Buna fetelor,

Am gasit un blog despre Michael, pare interesant:

http://tara-noastra-de-kko.blogspot.com/2009/07/adevarul-despre-michael-jackson.html

Toate cele bune,

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Vesti buneeee! Merge mailul!!

I'm alive and I'm here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

purple_blue am inceput sa citesc, m-ai corupt. esti cu ceva inaintea mea insa o sa putem dezbate.

Lywh pt link. am aruncat un ochi in graba. mi se pare interesant, o sa citesc.
sunt ca un copil mic care a primit multe jucarii si nu stie la care sa se arunce prima data. dar imi place senzatia asta

Alexia, buna vestea cu mailul. ura!!!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, cartea care a fost tradusa si in limba romana, si a aparut atunci cand au fost concertele in Romania, o are cineva scanata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Bun gasit tuturor fanilor MJ

Desi va citesc zilnic,pana acum nu am scris aici.Vreau sa va multumesc tuturor pentru toate melodiile,filmuletele,stirile pe care le postati. Unele melodii le-am descoperit abia acum de la voi. Cum citesc o stire despre Michael,intru aici....parca aici as gasi confirmarea daca e reala sau falsa.
O zi buna !

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_n

purple_blue am inceput sa citesc, m-ai corupt. esti cu ceva inaintea mea insa o sa putem dezbate.

Clar sunt dusa. Am terminat-o. Parca am citit Charles Dickens. E extraordinar sa citesti, sa cauti filmuletele care tin de subiectul respectiv si sa intelegi ce a trait.
Acum sunt cam . Nu am cuvinte si nu imi vine sa cred ca nu am trecut peste nici un cuvant. Pe toate le-am intors pe toate partile si am inteles ca e adevarat. "I know enough to believe.." (eu am pus asta la mail, din poeziile lui ). Un asemenea suflet se naste la 1000 de ani si poate nu are sansa sa isi imparta cu nimeni frumusetea asta.

Oana n
lectura placuta! Cand vrei o dezbatem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

duuuamneee fetelor de ce vreti voi sa ma facet sa azi? omul asta trebuia inchis intr-un clopot de sticla, nimik din ce e rau si negativ in lumea asta sa nu-i faca rau. bine macar ca putea evada din cand in cand ....
" It's different when I'm on stage, however. When I perform, I lose myself. I'm in total control of that stage. I don't think about anything..... I step out there and I love every minute of it. I'm actually relaxed on stage. Totally relaxed."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Those teachers were so wonderful; I'd be promoted from one grade to the next and they'd all cry and hug me and tell me how much they hated to see me leave their classes. I was so crazy about my teachers that I'd steal my mother's jewellery and give it to them as presents. They'd be very touched, but eventually my mother found out about it, and put an end to my generosity with her things. That urge that I had to give them something in return for all I was receiving was a measure of how much I loved them at that school.

tare dulce tre sa fi fost.de generozitate nu comentez, ca a devenit atat de mare, cat cuprinsul pamantului.

ma intorc la

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Mj_girl ...oana_n....eu....mai asteptam membri in clubul literar . As incepe eu cu poeziile, dar nu pot

Cand ajungeti la pagina 63...sa va uitati si la asta

. Sunt sigura ca intelegeti tot ce am inteles si eu.

Abia astept sa citesc si acel blog.

Si fara legatura.... de la minutul 5.40 mai ales...

Mergi la inceput