Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Co va cautati apartament???
Bea era in curte la ai mei.
Elena acuma sambata am fost la Butnaru,nu la Neamtu.De el am o impresie proasta,ca nu si-a dat deloc interesul.Despre Neamtu n-am zis nimic de rau.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
RAMONELLA spune:
Raluca multa sanatate Dianei.Iti dau un sfat,nu-i mai da novocalmin numai daca are febra peste 39,ca e foarte puternic pentru ei.Vezi ca sunt si supozitoare Nurofen pt copii.Nici Bea nu lua siropelul.Eu ii puneam alternativ un supozitot de paracetamol de 125,si unul de Nurofen,cam la 5-7 ore,nu mai des.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
Gabriela77 spune:
Deci, adjudecat!
Joi, intalnire terasa Valahia, ora 19.00, cu sau fara copii!
Elena, Ioana, ce bine ca totul decurge bine cu bebeii! Abia astept sa merg si eu din nou la eco!
Mey, fetele, deci eu asa sunt de agitata...dorm prost...numai la asta ma gandesc, ce fac cu Sara cand incep serviciul...e vorba de vreo 4 luni, dupa care eu intru iar in prenatal...Cu bunicii ma pot baza daca o las pe Sara la LUdus sau la Deva, ceea ce nu ma incanta, mama nu poate sa stea atata timp la mine. Cu bona era bine daca incepeam deja sa fiu si eu acasa, in 1 sept incep....offf....atatea emotii am...In plus, inca nu sunt impacata cu ideea de bona. Eram asa linistita cu gradi si acum...
Hai ca v-am facut capul calendar! Sunt varza zilele astea...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
eladea2005 spune:
fetelor, mersi de sfaturi...monicuta...
chestia e ca dureri de spate eu amd emult din cauza colaonei, dar asta nu e durere de coloana, cel putin nu o simt in zona aceea ci prin bazin cumva...eu stiu ca e voie sa iei ketoprofen, asa mi-a zis un medic de la Gynia, cel putin in primele luni(nu e voie in trim II si III)...sigur, inca nu cred ca bb-lu(daca va fi sa fie) e implantat acolo unde trebuie, e inca prea devreme...dar nu vreau sa am risc...asa ca o sa mai astept cu radiografia/rmn-ul...poate totusi o sa fac o vizita unui chiropractor, care face minuni in durerile de spate...paote ma ajuta si pe mine...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
andreea
sa treaca durerea
ai mare grija mai ales daca ai cumva un samburel in burtica ![]()
sanatate multa
ramo de ce nu mergi mai departe la Neamtu?
oicum iti doresc multa multa sanatate si totul sa fie ok, e groaznic sa traiesti cu suspiciunea asta
dute si pana la dr Rotaru vezi ce parere are si ea
eu am fost la 5 cand am avut problemele si toti mi-au spus cu totul altceva iar dupa ce dr Oprita si-a dat verdictul ca inimioara e ok , toti mi-au spus ca nu mai are nimik la inima si ate normal
insa o luna de zile numai eu stiu cum am stat
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
36+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
elenuta23 spune:
gaby eu una vin singurica , copiasi nu au rabdare sa stea ![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
36+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Ioana13 spune:
Io is bucuroasa ca ini sta P pe olita!! Dar nu se mai da jos!!![]()
Cred ca sintem pe drumul cel bun!!! In sfirsit!!!
Elenua, Ioana, felicitari pt bb-ii din burtica, cuminti si sanatosi!!!
Elenuta, Doamne ce a trecut timpul....
Alex, imi cumpar si o bona, numa sa stiu ca ajung la inaugurare!!
Gabi, uite ca noi ne descurcam 3 luni jumate cu Patrick.. ba la bunici, ba cu noi... numai ca R lucreaza de la 3 jumate, astfel ca el sta dimineata cu el si eu dupa masa. Daca ar putea si sotul tau sa isi faca un progam liber dimineata , v-ati dscurca. 4 luni nu sint atitea: 1 luna la buni, o luna la alta, 2 la prefectura
Co, bine ca ati gasit cazare! Sa nu mi-o duceti pe nora si sa doarma in masina!! Distractie placuuuutaa!
Voi nu stati la casa? Sau nu am inteles bine? Sau pt investitie? Sau is prea bagacioasa?![]()
Eu am vizat azi nopate ca ... cautam apart cu 3 camare... si ma intrebam de unde avem bani?
Ma duc sa spal copilul
Revin, ca trebe sa vad pozele lui Katia
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Katia, sinteti 2 gagigi fff bine! Parca nu te-am mai vazut in poze, atit de bine, acuma nu te voi mai uita! F fain in Olanda,,, curaaaat!! Ce fain e amenajata casa surorii tale!
Adriana, bine ati revenit! Sper ca sinteti bine sau vrei sa recuperezi tot ce am scris, de nu ne mai spui nimic de ieri... sau azi... ca atitea fac intr-o zi ca nu mai stiu zinc e azi si cind miine.
Raluca, si eu stiu ca numa de la 38,6 e considerata febra mare so trebe interveit. Si ca novocalminul se da doar in situatii extreme, de febra f mare sau daca nu trece febra cu alte antitermice. Doctorita ti-a spus sa dai novocalmin?
Edit: Unde sinteti ANcaB, AnaMica, Diana, Lore si care va mai sintiti cu musca [pe caciula!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
ELENA la pedichiura mergi?fain...si eu as vrea o pedi..
E SUPER FAIN SALONUL..Am trecut si eu azi pe la ea,e f select...si cu mult gust amenajat.si ALEX esti o frumoasa,iti sta f bine in postura de sefa..multa bafta
KATIAPAM f faine pozele,GIULIA e f frumoasa.AM VAZUT SI NISTE CASUTE TARE DRAGUTE
RAMO tinem pumnii sa fie totul bine...
burtica si pe BEIUTA
eu nu promit nimica cu intalnirea...dra fac tot posibilul.
CHIAR NU STITI NIMICA DE REDUCERI?
IOANA13 langa central numia sunt oare?nu stit nimica?
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
mami_alexia spune:
Mama, ce spor aveti la scris! Pe mine sa nu va suparati dar inca fac cumparaturi, mancare, curatenie, intind haine, etc.
Elena, ce a mai trecut timpul! Ma bucur ca e bine fetita!
Gabi, lasa ca o sa gasiti voi solutia cea mai buna. Si noi tot ne gandim cum sa facem, n-am gasit inca nici o solutie perfecta insa am cazut de comun acord ca varianta cresa pica din start(din motive de boli
)
Co, va mutati? Si noi am fost azi sa vizionam cate ceva...si am ramas cu un gust amar. Am constatat ca blocul in care stam acum e de lux
Nu avem chef de mutat fiindca n-am avut deloc probleme aici, proprietarul e super ok, nu ne-a vizitat niciodata in 2 ani, doar ca ne-ar fi interesat ceva mai mare.
Ioana, felicitari pentru reusita cu olita! Noi am reusit sa facem translatia de pe olita pe colacul de la wc, asta dupa ce in vacanta nu am avut olita cu noi![]()
Am reusit si eu sa pun poze de la mare, aici. Mai vin maine, somn usor tuturor!
P.S. As veni si eu la intalnire, sper sa nu intervina nimic. Mi-e tare dor de voi
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!