Sa stim sa spunem NU avortului!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si uite asa ingrosam randurile medicilor cinici si lipsiti de empatie din Romania...

Tragedii se intampla si nu numai celor disabled -- sunt si oameni "normali" care sunt violati sau abuzati fizic de cei mai puternici decat ei.

In loc sa militam pentru crima poate ar fi o solutie mai umana sa militam pentru centre cu conditii umane pentru acesti oameni si sa incercam sa facem ceva nu pentru a-i anihila ci pentru a le face viata mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Freedelia, lasa empatia cinismul si compatimirea mea. Nu-si au locul si esti prea departe de realitate.

Cei care nu sunt de acord cu avortul nu practica asa ceva, iar cei care sunt de acord practica.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Un DA cat de puternic se poate CONTRACEPTIEI, EDUCATIEI SI INFORMARII.
Nu m-am uitat la filmulet pt. ca nu as mai suporta sa vad inca o data as aceva, am vazut o data un avort filmat si mi-a ajuns, e ceva ce greu suporti sa vezi a doua oara in viata.
Si bineinteles ca daca EDUCATIA si INFORMAREA ar fi la nivele satisfacatoare, fetele de 16 - 17 ani ar sti ca mai exista si PILULA DE A DOUA ZI, in cazul in care totusi s-au lasat pacalite si au facut sex neprotejat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

XIO -- dupa teoria ta, cei care nu sunt de acord cu pedofilia nu practica iar cei care sunt -- practica si e treaba lor, nu???? Sau orice alta crima oribila...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

XIO -- dupa teoria ta, cei care nu sunt de acord cu pedofilia nu practica iar cei care sunt -- practica si e treaba lor, nu???? Sau orice alta crima oribila...

Freedelia , eu stiu unde va ajunge aceasta discutie. Hai sa pastram totusi realitatea si sa nu fabulam sau sa gasim exemple stupide.
Avortul este legal , pedofilia nu este.
Daca Popeasca ramane insarcinata poate sa faca avort si de 30 de ori sau poate sa nasca de 30 de ori , e strict alegrea ei si a partenerului daca doreste.
Eu nu judec oamenii, privesc la fel o femeie care e pro avort si una care este contra .Si nu e greu deloc decat daca dai peste niste femei sau barbati cu ochelari de cal .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

nu e normal sa aruncam cu pietre atat timp cat respectiva persoana spune macar un sambure de adevar!
da este adevarat,cunosc un caz real al unei vecine care sta langa soacra mea
femeia abia stie sa scrie,e gospodida ,curata,decenta....cu 8 copii
de ce?pai pentru ca "mama dumnezeu da viata cine sunt eu sa o i au?"
pentru ca"barbatu meu a vrut atre mult un baiat si acum a iesit in sfarsit un baiat dupa 7 fete!"
pentru ca "iau cate 2 mil pt fiecare copil pe care il fac macar pana la 2 ani pe urma....cresc ei!"
poati oare sa o inveti pe femeia asta sa i a anticonceptionale la 30 de ani cand ea pune degetul cai vine alocatia copiilor?
poti sa i explici femeii ca se pot lega frate trompele daca te inmultesti ca un iepure(nu dati cu pietre ca ea face cate un copil la 2 ani)
poti sa i explici femeii ca daca le ati venele copiilor ei ar curge numai amidon de la cati cartofi mananca?
asta e viata pe care o preferi pt copii ati pentru simplu fapt ca avortul e un pacat suprem?dar daca dai nastere unor copii care au viitorul inchis pt ca parintii nu concep sa si dea copii la scoala pt ca e "sursa de desfranare?"
da spunem nu avortului cand avem surse de informare,cand e cineva langa noi care ne arata cum se poate si mai bine ,nu atunci cand inca traim in epoca de piatra si inca mai exista femei care spun ca dupa 2 ani copilu''o sa cresca....''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Nu vad rostul subiectului, fiecare are opinia lui si trebuie respectata.Cred ca exista situatii cand avotul poate fii o optiune mai buna in respectivul moment, repercursiunile vin mai tarziu.E asa delicata tema asta incat orice ai spune, cealalta tabara iti poate da destule contraargumente.Sa avem empatie si sa nu criticam prea aspru, fiindca nu stii niciodata ce-ti aduce viata.
In privinta avortului terapeutic nu stiu ce decizie as lua.Faptul ca am invatat asa multe despre cei care au sindroame si cunosc care e sperante de viata,iar faptul ca am vazut atata suferinta in spitale ca viitor medic as fii pragmatica.Insa o mama doar simte, numai gandeste cand vine vorba de copilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cele care sunteti impotriva avortului terapeutic, puteti argumenta ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Da spunem nu avortului doar prin educatie. Educatie din scoala si de acasa. Fara prejudecati sa explicam viitorilor adulti ce se intampla daca x si y. La scoala da dar nu prin ultimele 3 pagini de la sfarsitul manualului cand toti elevii se uita si rad pe infundate. (aici poate gresesc numai stiu cum arata manuale acum copii mei sunt mici). Sa renuntam la cateva ore de Eminescu si sa invatam si ceva lucruri de care tinerii se vor lovi zi de zi. Acum exista informatii multe chiar mai mult decat ar trebui in domeniu, dar cum ar avea acces la ele doamna Popescu care asteapta sa cumpere cartofi din cele 8 alocatii? De unde calculator? Daca si doamna Ionescu si Georgescu si etc ar avea fiecare cate 8 copii nu am mai avea loc pe planeta. Trebuie sa pastram o masura in toate. Daca nu are bani de pilule se abtine.
Categoric nu sunt pentru crima. Omenirea trebuie sa lupte a preveni astfel de acte ca doar ne consideram fiinte evoluate. Dar sunt multi carora credinta nu le permite nici contraceptie macar. Cunosc o familie cu multi copii, cat a vrut DD, numai ca sotul s-a stins si au rams 9 copii doar cu mama. Si traiesc din alocatii si ajutoare si traiesc bine. Cate dintre voi ar fi facut 9 copii daca DD vroia? Eu una nu as face.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mgabi

Buna.

Da spunem nu avortului doar prin educatie. Educatie din scoala si de acasa. Fara prejudecati sa explicam viitorilor adulti ce se intampla daca x si y. La scoala da dar nu prin ultimele 3 pagini de la sfarsitul manualului cand toti elevii se uita si rad pe infundate. (aici poate gresesc numai stiu cum arata manuale acum copii mei sunt mici). Sa renuntam la cateva ore de Eminescu si sa invatam si ceva lucruri de care tinerii se vor lovi zi de zi. Acum exista informatii multe chiar mai mult decat ar trebui in domeniu, dar cum ar avea acces la ele doamna Popescu care asteapta sa cumpere cartofi din cele 8 alocatii? De unde calculator? Daca si doamna Ionescu si Georgescu si etc ar avea fiecare cate 8 copii nu am mai avea loc pe planeta. Trebuie sa pastram o masura in toate. Daca nu are bani de pilule se abtine.
Categoric nu sunt pentru crima. Omenirea trebuie sa lupte a preveni astfel de acte ca doar ne consideram fiinte evoluate. Dar sunt multi carora credinta nu le permite nici contraceptie macar. Cunosc o familie cu multi copii, cat a vrut DD, numai ca sotul s-a stins si au rams 9 copii doar cu mama. Si traiesc din alocatii si ajutoare si traiesc bine. Cate dintre voi ar fi facut 9 copii daca DD vroia? Eu una nu as face.

Vreau a spun ceva: nu Dumnezeu vrea sa faca cineva copil ci barbatul si femeia in cauza.
Daca ai ramas insarcinata desi nu vroiai nu e din cauza Lui Dumnezeu ci din cauza ca nu te-ai protejat sau ca protectia a esuat.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput