A murit Tatiana Stepa
Raspunsuri - Pagina 2
mianna spune:
Tatiana, fie sa-ti gasesti linistea si fericirea acolo unde esti acum...
spune-mi, padure cu frunza rara
unde-i iubirea de asta vara
nu stie iarna sa se indure
de noi copacii fara padure
ruxandra_sb spune:
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Tatiana Stepa - Cantec pentru prieteni
Va las toate ce-au fost bune,
Dar si cele ce n-au fost,
Va las tot ce nu pot spune,
Nu mai are niciun rost.
Va las dragostea pierduta
Si tot chinul de apoi,
Gura mea nu mai saruta,
Va las dorul meu de voi.
R: Dar va las si bucuria
Si tot cerul meu de stele,
Va las singura avere,
Va las cantecele mele.
Va las drumul catre luna
Si copacii mei stingheri,
Va las lupta mea nebuna
Pentru viata pana ieri.
Va las lacrima cu care
Am dormit la capatai,
Va las noptile amare
Si lumina mea dintai.
R: Dar va las si bucuria
Va las singura avere,
Va las cantecele mele.
Va las gandul de pe urma,
Sa va apere mereu,
Va las iarba, cerul, marea,
Va las tot ce am fost eu.
Va las sufletul in palme,
Azvarliti-l printre fragi
Si iertati-mi voi povara,
Toti cei care mi-ati fost dragi.
R: Caci va las si bucuria
Va las singura avere,
Va las cantecele mele.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
anuscha2009 spune:
Eu acum am vazut subiectul.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Am vazut secvente de la inmormantare la Povestiri.
Pacat ca nu se spun prea multe de marii artisti cand sunt in viata si nici muzica lor nu prea e promovata.
Nici Anca Parghel nu s-a mai auzit recent pe radio. De televizor nici nu mai vbesc.
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Tatiana Stepa - Cantec pentru prieteni Va las toate ce-au fost bune, Dar si cele ce n-au fost, Va las tot ce nu pot spune, Nu mai are niciun rost. Va las dragostea pierduta Si tot chinul de apoi, Gura mea nu mai saruta, Va las dorul meu de voi. R: Dar va las si bucuria Si tot cerul meu de stele, Va las singura avere, Va las cantecele mele. Va las drumul catre luna Si copacii mei stingheri, Va las lupta mea nebuna Pentru viata pana ieri. Va las lacrima cu care Am dormit la capatai, Va las noptile amare Si lumina mea dintai. R: Dar va las si bucuria Si tot cerul meu de stele, Va las singura avere, Va las cantecele mele. Va las gandul de pe urma, Sa va apere mereu, Va las iarba, cerul, marea, Va las tot ce am fost eu. Va las sufletul in palme, Azvarliti-l printre fragi Si iertati-mi voi povara, Toti cei care mi-ati fost dragi. R: Caci va las si bucuria Si tot cerul meu de stele, Va las singura avere, Va las cantecele mele. Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
superb
MONI s39+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Cainii latra,caravana trece."
inlove spune:
Imi pare tare rau. Nu demult intr-un interviu televizat spunea ca e bolnava. Se pare ca nu a mai putut lupta singura.