Anestezia si alaptarea
Raspunsuri - Pagina 2
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihuta Alapteaza inainte de a pleca la dentist si mai alapteaza cand o culci, pe la 9 , eventual dupa ce ii oferi ceva de mancat mai consistent. Pompatul si aruncatul laptelui n-au nici un efect. Avand in vedere ca e o anestezie locala, cat se poate excreta in lapte? O cantitate infima. Anestezia dentara nu e considerata contraindicatie pentru alaptat. Unde faci rezectia? Si eu trebuie sa ma programez, inca imi alaptez fetita de 1 an si 9 luni si nu-mi fac probleme legate de anestezie. mami de Sophia |
operatia o fac la neoclinique militari.
Ana
Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
khrisu spune:
Pai daca sunt mai multe opinii..unul zice alapteaza altul nu inseamna ca adevarul e eundeva pe la mijloc. Eu i-as da cum au spus fetele, mai multa papa si apoi apa..dupa asta i-as oferi un san golit . Adica sa traga putin acolo cat sa adoarma. N-as lasa-o sa planga dupa tzitzi ca mai mare rau i-ar fi decat de la o cantitate infima de anestezic...si plansul asta ii secreta adrenalina si altele, care tot bine nu-i fac.
Dar cred ca e deja tarziu sfatul meu..sa ne spui ce-ai facut si ce-a zis bebitza ta.
KHRISU mamik de baietel si fetita
anaemi spune:
buna fetele si multumesc mult pt sfaturi!
m-am operat aseara...a fost groaznic; doua ore a tinut operatia, iar acum am fata umflata ca o maimuta ...sper sa nu ma tina prea mult
cat despre alaptat, am alaptat-o pe asta mica pe la sase, inainte de operatie si apoi am mai alaptat-o azi-noapte pe la patru, deci trecusera vreo 8 ore de la anestezie, sper sa fie ok. m-=am muls pe la unu azi-noapte si am aruncat lapticul...oricum mi se rupea sufletul aseara cand am culcat-o si plangea si zicea numai tzitzi tzitzi pana a adormit saracuta ....sper sa fie ok; o sa trebuiasca sa iau vreo 5 zile si antibiotic:ampicilina
bine totusi ca am scapat
Iubirile mele: Filip (06.03.2007) ,Anastasia (03.08.2008) si taticul lor (bineinteles) :)
Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.
khrisu spune:
Ma bucur sa sunteti bine.
Cum ti se prezinta fata acum?
Ce misto motto ti-ai pus.. . Hai ca am ras de-am murit. Pupici copiilor tai.
KHRISU mamik de baietel si fetita
anaemi spune:
Am fost fff umflata. Abia abia acum mi s-a mai dezumflat fata...obrajii, buza superioara, ochii...toate super umflate, de ma jeleam de fiecare data cand ma vedeam in oglinda Aaaaa! si colac peste pupaza mi s-a si invinetit un obraz (in partea de jos si spre barbie) si ochii (tot asa in jos)...ORIBIL...de zici ca-s batuta; si credeti-ma pe cuvant ca nu-s ... pe de alta parte bine ca nu m-a durut operatia dupa ce a trecut efectul anesteziei,ma dor insa, vanataile astea,care nu stiu de ce au aparut .
Sper ca de maine (azi) incolo sa-mi recapat fata de om normal.
Ana mamica lui Filip (06.03.2007) si a Anastasiei (03.08.2008)
Doamne ajuta !