Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata! dau si eu o cu laptic si zahar dupa gust.O zi usoara va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!
M-am trezit de la 7, deja m-am plictisit, astept sa se trezeasca sotul ca nu mai stiu ce sa fac.

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

happyjoy, abia acum am timp sa intru sa iti raspund, o sa nasc cu dr Puia la Giulesti.

avionika, reli felicitari pentru sarcina si sa tina 40 de sapt fara probleme.

of, mai fetelor, eu mereu am evitat conflictele, nu imi place ... dar hai sa zicem k e de la caldura.

va poop pe toate si azi e sambata, sunt acasa, pot intra si eu mai des

10+

Mergi la inceput

Neata! Ce faci , cum te mai simti? Numai bine iti doresc si bebicu sa stea acolo la culcusul lui cuminte

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata!
M-am trezit de la 7, deja m-am plictisit, astept sa se trezeasca sotul ca nu mai stiu ce sa fac.

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata gravidutelor!
Eu sunt tare amarata....Azi dimineata am avut o usoara sangerare. Adica am gasit f putin sange rosu in mucusul de pe hartia igienica. La 11.30 am reusit sa-mi fac programare la ecograf la o clinica aici langa mama. Nu sunt tare incantata ca am impresia ca e o chestie de fitze cu preturi astronomice si medici mediocrii (pt fetele din Constanta, e vorba de Asclepios, in spate la Spitalul Militar) dar asta a fost cea mai rapida si la indemana varianta.
In ziua cand trebuia sa-mi vina menstruatia am avut o mica sangerare dar maronie (si am inteles ca asa se intampla la nidatie, deci e ok) dar sangele de azi dimineata ma intristeaza cumplit.......Voi ati patit asa ceva la 4-5 saptamani de la ultima menstruatie? Plus ca un nou test de sarcina arata a doua liniuta foarte foarte vaga deci nici nu stiu 100% daca sunt
Sper sa fie totul bine.
Si eu il iau pe baietelul meu in brate ca vrea tare multa iubileala si pupiceala si are cam 18 kg.......poate de la asta a fost si sangerarea.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa nu fie nimic rau si bebele sa fie acolo la locul lui. Iti tin pumniisi sa ne dai si noua de veste cand vii de la dr. pupici

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Buna dimineata gravidutelor!
Eu sunt tare amarata....Azi dimineata am avut o usoara sangerare. Adica am gasit f putin sange rosu in mucusul de pe hartia igienica. La 11.30 am reusit sa-mi fac programare la ecograf la o clinica aici langa mama. Nu sunt tare incantata ca am impresia ca e o chestie de fitze cu preturi astronomice si medici mediocrii (pt fetele din Constanta, e vorba de Asclepios, in spate la Spitalul Militar) dar asta a fost cea mai rapida si la indemana varianta.
In ziua cand trebuia sa-mi vina menstruatia am avut o mica sangerare dar maronie (si am inteles ca asa se intampla la nidatie, deci e ok) dar sangele de azi dimineata ma intristeaza cumplit.......Voi ati patit asa ceva la 4-5 saptamani de la ultima menstruatie? Plus ca un nou test de sarcina arata a doua liniuta foarte foarte vaga deci nici nu stiu 100% daca sunt
Sper sa fie totul bine.
Si eu il iau pe baietelul meu in brate ca vrea tare multa iubileala si pupiceala si are cam 18 kg.......poate de la asta a fost si sangerarea.....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Offf, tin pumnii ca fie totul ok
Ar trebui sa eviti ridicatul in brate, si Diana pana sa umble singura tot in brate voia, si cred ca din cauza asta am pierdut si eu sarcina in mai, cu toate ca dr mea a zis ca daca e o sarcina sanatoasa, pot ridica linistita greutati ca nu se intampla nimic, dar eu stiu ca nu e indicat ridicatul.
Sa vii cu vesti bune!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana, eu am avut si pierderi maro si ieri sange rosu si un pic mai mult decat pete, chiar m.am speriat, dar la eco mi.au spus ca e ok, ca sacul e acolo , oricum deocamdata nu se vede embrionul si asta ma cam sperie, cam la cate saptamani ar trebui sa se vada?

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, T_Ioana, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme! Dar nu va lasati coplesite de frica - de cele mai multe ori totul se termina cu bine! (daca si la mine a fost bine dupa 2 mega-hemoragii, atunci inseamna ca se poate) !
Curaj! Si , cel mai important lucru daca aveti singerari: repaus cit mai mult si mai deplin - lasati treburile casei ca nu se darima nimic, luati sau ridicati copilul in brate dupa ce v-ati asezat pe marginea patului - ca e mult mai usor asa, si bineinteles tineti legatura cu doctotul vostru, macar telefonic...
Of, of, vad ca o multime dintre noi trecem prin singerari, crampe, dureri... Dar iata ca la asta e bun forumul macar, sa vedem ca uneel probleme sint de-a dreptul "normale', adica se intimpla frecvent si tot frecvent se incheie cu bine! Sanatate multa tuturor!

Dayanara, parca tu ai intrebat cind se vede embrionul? Eu l-am vazut in ziu ain care am implinit 6 saptamini, la eco transvaginala destl de performanta, dar sa nu crezi ca se vede f clar :)) Sanatate si sus moralul!
7+ mami de vladimir (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladimirescu merci de info, exact cand implinesc 6 am si eu ecografie, sa vedem
efortul n.am cum sa.l scutesc, si copilul a trebuit sa.l ridic in brate deoarece am fost la medic cu el

aici nu ai un doctor dupa cum am spus, te duci la urgenta, si sicer pe mine nu m.ar ajuta cu nimic, acolo ma duc si vede ce e de vazut cu aparatura de rigoare
la prima sarcina m.a mancat si.am fost la particular si nu.mi mai trebuie, oricum aici sarcini cu risc sau orice cu probleme se rezolva la spitalele de stat unde aparatura e mult mai performanta si medicii sunt aceeasi

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput