Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Deci tu poti sa rabzi...eu nu! Te rog imi zici si mie ce e cu "pliul nucal"... 5 + |
symo pe 17 o sa am vreo 6+2
pliul nucal al copilului se masoara la ecografia de 12 sau 13 saptamani sau ficare medic cum iti recomanda, si daca e pana in 3 mm e ok, peste se suspecteaza sindromul down, dar nu e ceva batut in cuie, oricum daca e sa dea valori mari ti se face aminocenteza test fish si altele
aici e un subiect unde s.a discutat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54048&whichpage=2
si aici cateva info ce le.am gasit in romaneste....
http://doctorc.ro/tag/pliul-nucal/
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Deci tu poti sa rabzi...eu nu! Te rog imi zici si mie ce e cu "pliul nucal"... 5 + |
pliul nucal sau translucenta nucala -e reprezinta un pliu cutanat de la nivelul cefei, este un factor predictiv pentru unele malformatii fetale, cum este sindromul Down.Daca acesta este mai mare de 3 mm,se va recomanda amniocenteza,o examinare prin care se va preciza cu exactitate daca copilul se dezvolta normal.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
MSymo spune:
Multumesc dragele mele, m-am documentat si eu, vorba aia...sa nu mor proasta. Deci ...o tinem tot un stres...
5 +
ancadragoman spune:
normal
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
samaria spune:
trebuie sa avem incredere in DD
,sigur,El stie mai bine decat noi de ce ne-a pus un ingeras in burtica!![]()
samaria spune:
mysmo,poate gresesc,dar asa eram si eu la prima sarcina si nu m-a ajutat cu nimic.acum,desi curiozitatea si indoiala sunt mari si in ceea ce ma priveste,incerc sa le mai controlez ...
pe toate!
happymum spune:
samaria si fetelor, aveti capitol nou!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2