Cu dragoste din Iasi (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ramonika, imi pare rau, dar patutul l-am dat demult. Doar sa intreb prin vecini...uite ca acum mi-a venit ideea.

Uitati ce am mai descoperit: http://www.casutazanelor.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=71

Pentru cei interesati de gradinite ...
Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Un inceput de toamna minunat tuturor !
Pe fuga ca de obicei,dar de data asta cu o mare rugaminte:
Daca stiti un logoped bun care ar fi dispus sa lucreze pe bani putini cu o fetita cu sindrom Dawn,va rog sa-mi trimiteti mesaj!
Multumesc mult,in numele parintilor fetitei !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o si o melodie..... http://www.youtube.com/watch?v=wvueIRGywLE Am primit-o si v-o trimit si voua. Auditie placuta.

Ramonika, cauta pe forum, eu asa am vandut patutul Stefaniei....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna fetelor,
are cineva vreun patut de bebe de vanzare. folosit, insa nu uzat foarte tare, as prefera. si mai ieftin ca pe piata, normal, ca altfel mi-as lua nou. daca are cineva sa imi trimita o poza, detalii si pretul.
sau un pont unde gasesc ceva mai ieftin (si bun ).
multam fain!

Eu am,daca mai esti interesata,in seara asta ii fac poze si-ti trimit,este albastru inchis cu ursuleti,are salteluta si chestie de infasat,se strange si incape in valiza...noi l-am carat la mare cand avea mandra un an..

Mergi la inceput

Salutare!

Am intrat sa va urez week-end placut....

Mergi la inceput

La multi ani, Matei (amironeanu)!
La multi ani, Oana (Oanabandol)!

Mergi la inceput

La multi ani, Teodor(mephala30)! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parinti.

Va ofer o fierbinte si va doresc o duminica placuta.
Noi a fost prin balti, dotati cu cizmulite de cauciuc, pelerina de ploaie si umbreluta... Si a fost foarte incantata... asa ca o sa mai repetam experienta....

Mergi la inceput

Lacramioara, multumim pentru cafelutza de fiecare dimineata, de urari si pentru faptul ca ne mentii in priza

Ma uitam si eu cum ploua dimineata...e superb daca v-ati balacit, pt cea mica eu cred ca a fost superb...ca vorba aia perintii de obicei nu lasa copiii in balta ca se uda, stropesc, etc...Esti grozava

La multi ani Matei si Teodor!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Si in special, desi cu intarziere, LA MULTI ANI PT VEVE...nu multe dintre voi o stiu, dar e una din membrele vechi ale formului, si acum mai mult timp era f activa (cat erau copiii mici si probabil avea mai mult timp). Carmenp, mai stii ceva de veve?

Pupici si o duminica frumoasa...se pare ca iese soarele,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata si o saptamana minunata!

eu scriu mai rar, probabil si din cauza ca ma termina V - din boala-n boala de la sfarsitul lui iulie (exact cand am plecat in concediu )

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Buna dimineata si o saptamana superba sa aveti...
Va ofer o cafea aromata insotita de o bucata de ciocolata amaruie sau ciocolata cu alune..cum doriti.
Herra, ce are Vladutz? Multa sanatate...eu o sa incep sa-i imunizez pe amandoi cu suc de Noni...caci am inteles ca e f bun pt imunizare, plus ca am vazut ca lui Matei i-a crescut pofta de mancare de la el.

Pupici si multa sanatate,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput