Cu dragoste din Iasi (87)
Raspunsuri - Pagina 7
herra spune:
buna,
Carmen te rog trimite-mi si mie pe mail datele de contact ale psihologilor cu care ati lucrat voi.
multumesc!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Noi am fost foarte multumiti de d-na psiholog Laura Chiriac (cred ca ii mai retin bine numlele de familie) de la Salvati Copiii. Foarte calda, a inteles imiediat ce si cum trebuie procedat cu un copil ca Stefan. Si am discutat si noi, ca parinti, f bine cu ea.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Miha!
Va ofer o si fug la treburi.... Va doresc o zi usoara...
Lacramioara si Stefania Iulia
connie1974 spune:
'Neata, multumesc Carmen si Oana .
Daca tot a aparut chestiunea asta, am inceput sa citesc diverse sa imi luminez mintea. Si am dat peste cartea "Intre parinte si copil", care mi se pare foarte interesanta, are exemple din viata reala si sfaturi cum ar trebui sa faci. Si am descoperit ca sunt situatii cand fac tocmai invers de cum ar trebui. Evident fara sa imi dau seama si evident la repezeala si dupa aceea imi pare rau.
O gasiti pe www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania, pe topicul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156&whichpage=19.
Sunt multe carti bune. Adriana si Cgeea, parca voi intrebati mai demult de carti electronice? N-ar strica sa aruncati un ochi, poate gasiti ceea ce va interesa.
O zi buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
iulia-stefy spune:
Constanta, multumesc. Si eu cautam o astfel de carte.
adi69 spune:
Constanta,mersi de link,am luat mai multe de pe acolo,inclusiv povestile audio care au mare cautare la noi..:)
adi69 spune:
Hei..Uitam..tz tz tz..
La multi ani Miha!
Cu multa sanatate,fericire,dragoste si numai bine!
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa vad ce mai ziceti si sa va ofer o . Fug la treburi. O zi buna va doresc.
l_carmen2003 spune:
La multi ani Miha!
Cu sanatate, fericire, dragoste si numai bine! Si tot ce iti doresti tu alaturi de cei dragi!
l_carmen2003 spune:
conny multumesc acum fac downlaod. Corectez insa calea catre pdf, si anume:' 4shared/Cresterea copilului/Psihologie - Copii/Intre parinte si copii'
Un week end placut tuturor.