| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix simina, vei naste la elias? am vazut in listutza ca aminteai ceva de laptele care sa da la acel spital-humana. eu acolo voi naste, sunt la dr.tutunaru. ..sa auzim numai de bine![]() lorelix 26+ sa fie SANATOS![http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |

25+ cu
Maya Andreea
Am revenit si eu, am ajuns cu bine in Romania, acum ma duc sa incerc sa citesc din urma dar cred ca e prea mult si nu stiu daca am sa reusesc, macar asa pe sarite.
Doris
24+
Matteo ......
poze
helooouuu nu mai scrie nimeni?????
Am terminat treaba si ma gandeam ca o sa am o groaza de citit.....da de unde..
25+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Buna, fetelor.
Daca mai e cineva in situatia de a munci in mai multe locuri sau sa stie, lucrand in domeniu, despre ce este vorba.
In momentul in care voi intra in cncediul prenatal, voi lua bani de la locul de munca unde am CM, dar eu pot continua sa muncesc pe drepturi de autor in alt loc?
Am dat un search la legislativ, e un raspuns al lui Marius, dar mai vechi.
Multumesc frumos. 
23+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Buna!
legat de PKU cate dintre voi stiu ca in Romania se testeaza doar 70.000 de copii din total de 200.000?
la o incidenta de 1:12000 cam 10 copii pe an raman nediagnosticati....dupa 6 luni deja retardul mental e ireversibil...e o tragedie..
Daca te ai nascut in Moldova...n ai nici o sansa...idem in Oltenia..idem Crisana.
sunt doar 11 judete in care se face screening...
e trist e foarte trist...