Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mara, si noua ne-a zis unul din Dr sa-i dam tot cu Liton Gel. Dar oare cat timp sa-i dam...o sa dureze chiar asa mult pana cedeaza? La noi e destul de mare...offff, mititeii asa neajutorati sunt.
Eu am mai descoperit la farmacie un gel, Apaisil gel, care cica e special contra hematoamelor la copii. Acum ii dau cu el sa vedem..

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina multa sanatate |Sabinei, ufff...si Vlad a cazut ieri pentru prima data din pat, sper ca nu are nimic...cel putin mie asa mi se pare.

Mersi de sfaturi. Sa ia anticonceptionale chiar daca nu a luat niciodata?

Fetelor sunt distrusa....se trezeste noaptea la 12,00, la 02,00, la 03,00 cand il culca Mircea pe picioare, la 06,00, la 07,00 si tot asa....nu mai pot....niciodata nu a facut asa.....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Alina si Mara,oof,pup licuricii sa treaca buba
Patricia,poate ies dintisorii la Bladut,trece si perioada asta. Vineri noaptea a fost asa si la noi...din 1h in 1h cred s-a trezit Ana

IrinaC cum e in vacanta???

Noi am fost ieri la manastiri,am ramas fara cuvinte,sunt superbe! mi-a placut PUtna cel mai mult,o alta lume fata de cea pe care o stim cu toti
Ana a fost cuminte,s-a culcat pe la 22.00 pana la 8,s-a jucat si acum iar doarme. ne papa tzantzarii,pastilele sunt fix-pix la cati sunt aici. voi ce folositi impotriva tzantzarilor??? nu ziceti ca plase la geamuri ca nu am cum sa pun la casa omului

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa fetele ziceu de aparatul acela la de chico

lalina bine ca ati avut cu voi o pers ca sa va ajute cu doctorii si cu sfaturi; si bine ca sabinuta nu are nimic

bebelusi cred ca toti bebeii fac asa in jur de 6 luni (asa am citit si pe net si am vazut si pe la odiseii); robert e asa de vreo 2-3 saptamani (are 6 luni si 2 sapatamani)

ieri noapte s-a trezit la 9, la 10, la 1, la 4 - a mancat pana la 5, s0a trezit la 5:30 si nu s-a mai culcat pana la 9 dimineata; si ieri pe zi nu a dormit decat de la 9 la 11 si inca 2 reprize de juma de ore; si seara abia la 9 a adormit, cu trezire la 12 si la 5 si apoi la 7:30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!sper ca va distrati bine,ca tot dau refresh si nimic

lisa,,multumim!

bebelusi, sanatate si voua!

alina, eu i-am dat cu lioton vreo 4 zile de 3 ori pe zi cf prospectului,dupa care o data pe zi,inca vreo 2 zile.hematomul a fost mare si la noi, cu diametrul cat aratatorul mainii.ni s-a zis ca daca copilul a fost constient imediat dupa cazatura,nu a vomitat ulterior,nu e moelesit si isi misca energic membrele, e ok.si flavi a cazut de 3 ori,dar nu a avut hematom,din cauza asta nici nu am stiut cum sa procedam exact si ne-am speriat rau.plus ca andrei e pletos si nu ne-am dat seama decat dupa ce l-am pipait.

a dormit mai bine azi-noapte.are gingia de sus umflata-->sigur dintisori-->maraieli->somn agitat.
faza e ca s-a invatat cu mine si daca indraznesc sa plec de langa el se pune pe urlat...la flavi au fost mai multe ajutoare/brate si nu a fost asa,acum sunt mai mereu langa andrei si s-a obisnuit....sau baietii sunt mai mamosi..nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele si de la noi

alina si mara la bebelusii vostrii pt cazaturi ... sa fie bine

irinac ... sper sa apuc sa te sun ...

patriciaaaaaaaaa lasa ca antonia mea face asa de fel .... ahahahah ... adica doarme pana pe la 5 neintoarsa si de atunci din ora in ora suge .... asa ca stiu cum e ... ai avut avantaj pana acum ....

korucia ai ajuns in romania?
venerata bine ai aparut prin zona

fetelor vreau sa va zic ca am vb cu ALINA la telefon ... isi cauta inca cuvintele ... are pierderi de memorie ... dar face eforturi draga de ea ... e f slaba si slabita dar cu ajutorul lui Dumnezeu reusim .... ieri a fost ziua ei si am pupat-o si din partea voastra celor care ne-ati ajutat

dark ce pacat ca stai atat de departe de mareeeeeeeeeee
lisa sa iti fioe de bine cu plimbarea la manastiri

eu sunt atat de prinsa cu teza de doctorat ca nu mai am timp nici sa respirrrrrrrrrrrrrrrrrr

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Alex al meu tot asa este Noaptea trecuta de exemplu, somn: 21.45-00.00 apoi papa si iar trezit asa: la 1.45, la 3.15 cand..a stat treaz pana la 5 si s-a jucat singur in pat, s-a marait etc (eu nu vb cu el noaptea de cand s-a nascut ca sa stie ca e timp ptr somn-) aopi a adormit si s-a trezit la 6.30 cand l-am luat cu mine in pat ca nu mai puteam. La 7.30 din nou dar i-am dat san de multe ori si pana la urma s-a trezit la 8.45 de tot. Acum e chior de somn si e duracell. ma chinui de un ceas sa il culc /Sper sa treaca si perioada asta! Succes si voua cu bebeii
O duminica frumoasa va doresc!
PS: La multi ani pentru Alina si refacere grabnica! Multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami,multumim

sanatate multa alinei si la multi ani! din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor Vladut se pare ca mi-a facut diaree, de la ce naiba ca nu i-am dat nimic nou....Ce sa ii dau in afara de mar copt??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna,

Bebelusi, incearca deocamdata cu ceai de menta.

Cami Antonia, multumesc pentru urari. Sanatate multa Alinei si credinta si multe incurajari din partea celor dragi!

Alina, sanatate multa Sabinutei! Uff, si mie mi-o o frica de mor de cazaturile astea, mai ales ca daca nu stii cum a cazut, si nici nu apare vreo vreo vanataie sau cucui nu stii unde s-a lovit!

Dark, multumim pentru aprecieri. Sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei! Si Lachlan e un scump!

Azi a nascut o prietena de-a mea al doilea copil si sunt asa de emotionata! Mai are o fetita de 4 anisori. Bebe si mami sunt foarte bine.

Mergi la inceput