Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria refuza constant legumele, fructele ii plac foarte mult... Amestecate cu branza, cu biscuiti, cu cereale, fruct sa fie, piersica, ideal, cred ca mi-a preluat obiceiul, piersica e fructul meu preferat...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Na ca ma laud, da' chiar am ramas surprinsa: a halit Mister la cina... de parca nu vazuse mancare de un an. A papat aproape un borcanel intreg de pui cu dovlecel (cam 100 gr) si un borcanel intreg de piure de fructe combinate...deci cam 200 gr de papica (premiera absoluta!), plus cateva minute la san dupa aceea. Faza e ca l0, inainte de culcare abia daca a supt 5 minute cu totul... si a adormit la san...parca vad ca in 2 ore se va trezi ca-i e foame

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna mamici,

Noi am avut un weekend linistit, mai mult pe acasa, cu sotul plecat la pescuit de sambata pana duminica asa ca am ramasa acasa cu bunica si baietii. Sambata am mers cu totii la piscina, lui Andy i-a placut la nebunie, rade in apa si da din picioruse, ii place f mult. Chiar vroiam sa va intreb daca in ro se gasesc pampersi pentru apa? (vreau sa ii trimit un pachet unei prietene care a nascut recent si in caz ca nu sunt in ro i-as pune cativa de aici)

In weekend Andy a bodoganit incontinuu, acum mai nou spune si consoane, da-da, ba-ba, ca si radeam cu sotul ca a plecat pentru o zi si cand s-a intors si-a gasit baiatul vorbind ..si alt moment maret a fost ca Andy a inceput sa se ridice singurel in patut, se prinde de margine si se trage in sus, de cele mai multe ori cade pe spate in patut, dar mai reuseste si sa se ridice pana sus si sa se tina in picioare cateva secunde , vad ca persevereaza, vrea f mult sa stea in picioare.

De mancat mananca bine, nu avem probleme inca, am introdus si branza din lapte de vaca facuta acasa si vad ca ii place si asta, amestecata cu fructe.

Alina, ma bucur ca Sabina e ok si ca nu a fost nimic grav. Sunteti norocosi cu nasii vostrii, bine ca i-ati avut cu voi!

Irina.C, te astept sa ne spui mai multe de cum a fost la mare. Sper ca macar un pic de fun tot ati avut.

dark, felicitari pt masa lui Mister! S-o tina tot asa de acum incolo! Astea cu 2nd stage aici sunt tot pireuri, doar ca mai contin si carne, mai multe fructe, nu sunt bucatele. Cred ca difera denumirile, aici cred ca alea 3rd stage sunt bucatele, dar nu sunt sigura, inca n-am ajuns acolo.

Andre_ea, bine ai revenit din vacanta! Ma bucur ca v-ati simtit bine la tara! Pune poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Buna ziua fetelor! am avut o noapte ceva mai linistita S- atrezit de vreo 2 ori pana la 5 cand a vrut sa se joace, dar la 6 a adormit la loc. din pacate, la 7 s-a trezit de tot pana acum..doarmevreo juma de ceas. oricum, mai bine decat noptile precedente.
Flowerbee, felicitari ptr dintisor!
Irina, bine ai revenit!
Dark, sa o tina tot asa papaciosul!
Anca, nu cred ca sunt pampersi ptr apa aici. Adica eu nu am vazut nici nu am auzit. Felicitari pentru reusita lui andy!
Va pupicim fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.va multumesc din suflet petru mesajele voatre .nu am cuvinte sa va descriu fericirea din sufletul nostru.Dupa patru ani desuferinta am reusit sa avem si noi minunea mica atat de asteptata.nu dorm mai deloc,stau ore in sir si il privesc pe sufletelul mic si nu pot sa cred ca e aici,ca il pot atinge,auzi.mirosi,e un sentiment de nedescris.
IoaneiN(de la aceasta odisee) vreau sa ii multumesc in mod special ca a fost alaturi de mine zi de zi si m.a incurajat mereu,ea m-a convins sa nu ma protejez,sa nu iau antibebe o singura luna si atunci am ramas gravida.nu am sperat la asa ceva ,eu care ma chinuisem inainte un an sa raman gravida.Apoi de cate ori am simtit ca nu mai fac fata fricii si panicii,Ioana m-a incurajat mereu,am numarat impreuna lunile,saptamanile si apoi zilele...Au fost 37 saptmanani fff grele,lacrimi,panica,nopti nedormite...nu am putut sa ma bucur complet de sarcina pentru ca nu am stiut ce va fii a doua zi...Dumnezeu e mare!!!!Mi.-a dat atata putere sa rezist si acum traiesc cel mai frumos sentiment,acela de a fii MAMA a unui copilas sanatos.

Va multumesc tuturora ca v.ati gandit la mine si ati intrebat mereu cum sunt...n-am putut sa va spun...sper ca ma intelegeti.

Am sa mai revin cu povestea nasterii cand am sa am timp si cu poze cu minunea noastra mica.
Va pupa MAMICA MICUTEI COMORI LUKAS!

Mama a trei sufletele in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Michelle am intrat sa te felicit si aici ,ma bucur fff mult pentru tine si de atat bucurie te scap si de bataita pe care vroiam sa ti-o dau ca nu ai spus nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Noi suntem bine, Nadia a inceput de duminica sa pape si pure de morcovi si ii palce muuult. E cel mai cuminte copil din lume, sa nu-i fie de deochi!
Asadar acum papam dimineata lapte, la 10 fructe (mar + piersica impreuna sau separat) + lapte, la pranz - pure de morcovi + supa de legume (zeama) + lapte, la 6 - lapte si seara lapte cu cereale (deocamdata orez simplu, de azi vreau sa incerc cu orez cu mere).

Venerata eu nu ii dau biscuiti si tin minte ca nici Ioanei nu i-am dat mult timp; desi si ea era slabuta, ne-a zis dr. sa nu ii dam ca nu are rost sa o umflam. Mai bine ii pui in fructe niste branzica de vaci.

iris multa santate si merci de aprecieri

michelle ina o data multe felicitari, e minunat ca ai reusit!

alina offf ce sperietura ati tras! Concediu palcut in continuare si fara peripetii!

bebelusi:

- orez de la Nestle (sunt singurii care au cereale numai de orez); lapte fara lactoza; morcov

- exista niste pastile pentru intarzierea ciclului, parca Orgametril se numesc. Am luat si eu de doua ori, o data, tot asa, al nunta, ca trebuia sa-mi vina chiar in ziua aia si o data la mare.

Apropos de ciclu, mie mi-a venit primul pe 8 iulie si de atunci ...nimic. Adica am deja o intarziere de aproape o saptamana. Ce naiba o fi asta! Ati mai patit vreuna? Am vrut sa ma duc la dr. dar e in concediu

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

michelle - felicitari mamico, nici nu pot sa spun cat ma bucur pentru tine. sa traiasca minunea mica, sa fie cuminte, frumos si mancacios.

abia astept toata povestea, nu doar a nasterii. ca ai 37 de saptamani de povestit

si pozeeeeee

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Raluca in primele luni nu este asa de regulat ca inainte de sarcina,dar tot acum riscul este mare de a ramane insarcinata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea LA MULTI ANI lui Tudor pentru ieri! Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata! Ai baiat mare, ce mai! Nu-i asa ca nu-ti vine sa crezi cat de repede trece timpul? Parca mai ieri aveai un ghemotoc in brate si acuma surioara ghemotocului are deja 7 luni!

asparagus deci si tu ai inceput serviciul? Cine a mai inceput in afara de mine, iris, crisspy si ciufik?

bee sti ca trecerea de lapte 1 la lapte 2 se face treptat, nu?
Felicitari pentru dintisor!

ancadragoman merci. Eu m-am mirat pentru ca dupa prima sarcina am avu un ciclu regulat, inca de la inceput.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput