Febra Butunoasa

Febra Butunoasa | Autor: Claudi@

Link direct la acest mesaj

Va rog, nu mutati subiectul
Cine stie, va rog, cum se manifesta boala la copii? Am nevoie de multe informatii, cu poze daca se poate. Caut pe google dar mai mult ma ametesc, de asta va cer ajutorul voua.
Am ajuns de luni in Constanta si baietelului meu ii apar zilnic pete rosii pe corp. Nu am gasit nici o capusa pe corp, noi credem ca-s muscaturi de tantari. Luni a facut febra si starea febrila a tinut pana marti, de atunci nu mai are nimic. Este mai nervos decat de obicei, mai nelinistit dar o pun si pe seama drumului foarte lung si lipsa prietenilor.
Sper sa fie doar niste muscaturi de tantari si din cauza ca se scarpina se maresc.
Sa nu uit, nu am mers la medic caci de abia acum am auzit la stiri de aceasta febra. Marti cand am sunat la medicul din Germania , a zis ca nu crede sa fie ceva grav, si mai ales ca febra a trecut sa nu-mi fac griji, dar am vazut stirile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

As fi vrut sa stiu si eu unde s-a mutat subiectul, ca l-am cautat de nebuna.
Si am rugat extra sa nu se mute de la generale, pt ca acolo intra mai multa lume si eu am nevoie de informatie urgenta. Este vorba de un copil de 2 ani si 4 luni.
Nu deranjeaza pe nimeni un subiect ca asta la generale, caci in schimb se vorbeste de orice. Cand are voie omul de ajutor urgent se muta subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Claudia, imi pare rau. Si pt mutarea subiectului si pt ca nu am cum sa te ajut. Pe net ai cautat informatii? Daca nu ai cum, da un semn si caut eu pentru tine.

Cum mai e copilul? Tot asa?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

http://medic.pulsmedia.ro/article--Caz_clinic-Febra_butunoasa_.Febra_de_capuse--5752.html

vezi sa nu fie altceva! o eruptie virala...stiu ca s-au raportat foarte multe cazuri de herpangina in ultima luna. baietelul meu a avut acum 1 luna, timp de 3 saptamani eruptie cu febra, eruptia a fost in 2 valuri si devenea "stridenta" la caldura...la el a fost parvovirus sau boala a 5 a...
fa niste poze cu eruptia si pune-le intr-un album pe net, poate seamana cu ceva viral...verifica ganglionii, interiorul gurii, daca are vezicule...
ufff. nu poti face un test rapid de sange? o hemoleucograma? ca acolo isi dau seama de ce natura e...
tine-ne la curent si sanatate!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Multumesc mult pt ajutor. Voi merge acum dimineata cu el la medic. Are mai multe pe el, fata de ieri.
Sper sa fie doar niste intepaturi de tantari.
As pune cateva poze,pb e ca nu am cablu de la aparatul foto, ca sa pot incarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cum e piciul? ce a zis medicul?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Nu am mai scris caci nu am avut calculatorul aici.
Am mers la medic si are cica intoxicatie. A durat mult pana sa-l vada un medic, nu vroiau sa-l primeasca pe motiv ca nu e Roman. Mi-au dat o sacosa de medicamente. Nu a luat toata viata lui atatea medicamente cate am primit acum.
Multumesc ca ati sarit in ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sanatate multa puiului!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput