Burtici fericite de septembrie-octombrie (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

anco deci noi nastem in aceeasi zi vrei sa tipam stereo la doctori?

techilo deci zi si mie sa inteleaga si capul meu obosit ce masina va luati? x trail sau focus cu 2 usi? ...

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aoleu aida, ar fi bine sa ajung eu pana atunci si rau sa nasti tu mai devreme. asa, teoretic putem tipa, si daca vrei si stim din timp una de alta, oricum putem sa ne tinem isonul , ce zici?

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

am revenit....va rog sa nu mai mistocariti magazinul ca o sa ne inchida odiseea, o sa vedeti

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

na bine, na sa nu ziceti ca sunt rea, dau si eu ceva de baut...o bere, ceva ca tot ati avut chef in seara asta, e bine techila?

mersi aida

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

"vultur mucos"...auziti si voi....

tot e mai bine decat "caracatitzoaica"

fatoooo , X trail e suuuuper iuuuuuhuuuu , sa curga sampania si sa o stapaniti sanatosi si la jdemii-sutede mii de km cu ea

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor somnik usor..S-a terminat distractia ..

vå pup dulce si ma bag si eu in påtut la nani..Ne auzim maine la cafelutå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

oh my.... urinar transparent si cu scala...

29+

io iau 2, musai
de ce? vrei sa plantezi flori in ele? nu se mai gasesc ghivece?

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

da anco, da tu acum bere ca eu dau duminica. si o sa dau si prajituri si uischeane. si cand o sa vina voiturul cel nou mai fac o data cinste

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor somnik usor..S-a terminat distractia ..

pai? ce faci fatooooo , cum de mergi asa devreme la

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

oh my.... urinar transparent si cu scala...

29+

io iau 2, musai
de ce? vrei sa plantezi flori in ele? nu se mai gasesc ghivece?

Aida ... 33+
Poze cu noi

chiar asa, ce naiba vrei sa faci cu chestiile alea care oricum par de barbati, nu de femei?/

anco 33+???? si

poze

asa mai, lasa-le sa plece la culcare si bem numai noi si ne chefuim, daca ele nu vor...ce, nu poti obliga omul sa stea la chef

Mergi la inceput

Citat:

da anco, da tu acum bere ca eu dau duminica. si o sa dau si prajituri si uischeane. si cand o sa vina voiturul cel nou mai fac o data cinste
deci sa ne intelegem , aia nu e voiture si nici masina. Va fi Xtrail , 'nteles?

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput