Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Eu sunt f suparata...in urma cu acum un an lui Mario i-a aparut o pata care s-a depigmentat, si am incercat tot felul de tratamente, care nu ne-au ajutat si mi s-a spus ca ar fi un defect in piele. Ultima oara cand m-am dus la mare a observat ca mai are o pata cat o palma care se intinde cu o linie mai deschisa spre burit in jos, asa ca am incept sa imi fac griji. Azi am fost la Prof Nedelcu care din pacate spre crunta mea dezamagire mi-a confirmat exact ceea ce imi era f frica sa aud si anume ca Mario are un inceput de vitilogo. Azi m-am umflat de plans, mi-am dat un angajat afara de stres si nici acum nu reusesc sa ma adun. Saracul doctor mi-e explicat tratmentul de 2 ori si in plus mi-a dat si reteta, dar m-am blocat in asa hal incat efectiv nu am retinut nimic, iar reteta nu este f edificatoare. O sa incerc sa ma adun si revin cu alte detalii

Betty78 27+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty sunt convinsa ca treci prin clipe grele, nu pot decat sa-ti fiu aproape. Si eu si Teo avem un palosh asemanator deasupra capului, neconfirmat inca.
Ar trebui sa ceri si parerea altui medic, chiar a unui nutritionist, a unui medic alopat pasionat de homeopatie, pt ca vitilogo are intotdeuna cauze mai profunde, ce tzin de dieta. Incerca sa nu tratezi doar partea estetica.
Tzin pumnii sa gasiti un dr bun si un tratament eficient!
Si ai grija si de micutzul din burtica.

Alina 36+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Cafea proaspata aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
i au si eu cafea de la voi!
melania cel mic seamana leit cu sotul.lumea ii zice gusty mic(pe al meu sot il cheama augustin,gusty).fata seamana pe mn si da, ii place sa pozeze , e dezghetata si soaciabila.turuie cu gurita ca o baba :)
piticul meu vad ca nu imi duce lipsa, e prima data cand am plecat fara el undeva..maine sper sa ajungem acasa cu bine:)
va doresc we placcut tuturor

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput