buna! imi poate recomanda cineva un medic ginecolog bun din bacau? sau din piatra neamt? de preferinta femeie. va multumesc f mult!
Eu am nascut de 2 ori cu doctorita HUSAR si am fost multumita, prietena mea a nascut cu Iordache si i-a a fost multumita. Nu stiu ce sa-ti zic, despre fiecare doctor exista si pareri pro si contra.
Si eu am nascut cu dr. Iordache. Am fost multumita de ea. Din Piatra ti-o pot recomanda pe dr. Tataru. Am fost de cateva ori la ea si am fost multumita, are si aparatura buna. Am mai fost si la dr. Vintea dar spun un NU categoric. Are un ecograf antic, este mereu aglomerat la ea de stai si cate doua ore iar ultima data era stricata masa, in sensul ca un suport pentru picioare era cam sui de era sa-i dau cu piciorul in cap de cateva ori. Chiar nu pricep de ce nu investeste ea deloc in cabinet ... Era iarna si era frig inauntru brrrr, cand m-am mai si dezbracat tremuram cu tot cu masa. Cea mai naspa experienta!
Mironalexa uite aici un subiect cu si despre bacauance, poate afli mai multe info de acolo: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139539&whichpage=7. Am pus linkul de la ultima pagina, dar tu poti sa cauti si in capitolele anterioare.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam