ce sa facem......

ce sa facem...... | Autor: ANITA75

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca e potrivit sau nu acest sub. aici dar trebuie intrebat
ne-a zapacit TINTARII,in afara de pastile contra lor alceva ce mai stiti sa nu ne mai bizaie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

plase la geamuri?
mi se pare cea mai eficienta metoda.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

spray de dat pe piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

emigrare ?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa ne mutam intr-un iglu la Pol !?
Si sa stii ca "v-a" zapacit doamnele tantare si cica trag mai mult la cei cu colesterolul marit si la cei cu grupa 01+

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu am cumparat o chestie cu ultrasunete care se baga in priza,de atunci nu am mai vazut picior de tantar A costat vreo 20 Ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

plase la geamuri?
mi se pare cea mai eficienta metoda.

Si cu plase la geamuri/usi intra ca mai se strecoara cand le deschidem. Deci nu e o metoda eficienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

trutzi, stii cumva daca "chestia" aia afecteaza si alte animalutze? noi avem un chinchilloi si nu as vrea sa-l "capiez" , mai ales ca e nocturn si el ca tantarii care ma rontaie cu pofta...
daria, eu sunt exceptia...am A2 si colesterolul mic si sunt o delicatesaaaa!!!

anita, vrei sa nu te mai pape tantarii? ia-ma pe mine acasa la tine si o sa ma pape pe mine...numai pe mine

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

emigrare ?

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Agree

aici abia ii vezi, iarna in special

primaria nu da cu substante anti -tantari ?

despre sange, sotul are A, eu B si el este deliciul tantarilor pe mine in schimb rar se intampla sa ma intepe, si saracii aia care au facut-o cu siguranta au murit in secunda doi ...bine ca nust protejati de lege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

trutzi, stii cumva daca "chestia" aia afecteaza si alte animalutze? noi avem un chinchilloi si nu as vrea sa-l "capiez" , mai ales ca e nocturn si el ca tantarii care ma rontaie cu pofta...

Nu, nu afecteaza e foarte bun. Noi il tinem in camera alaturata ca nu avem loc in priza (seara bagam tel la incarcat) si acopera tot apartamenul (4 cam), singura conditie care tr indeplinita, sa fie usile deschise. Nu e mare (4cm latime si vreo 7 lungime). Seamana cu chestiile alea care se baga in priza noaptea, nu stiu cum se numesc, si fac o lumina slaba cat sa poti vedea cand te duci la baie sau in alta camera, numai ca asta nu face si lumina.

Mergi la inceput