Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Seara buna!

Avem un cer innorat si o ploaie de toamna in Cluj

Ralucapaun,Iulia ma bucur ca totul a fost ok la medic si v-ati linistit! Raluca pozele sunt cu adevarat deosebite..se vede ca cel din spatele camerei este f pasionat si profesionist; este acelasi care ti-a facut pozele de la nunta? cand porti rochita aceea draguta? iar tu esti frumoasa si radioasa

Roxxy multa sanatate puiutului! si tie multa putere! te asteptam cu vesti bune!

Ramona felicitari pentru bebe Tudorel cel Voinicel

Laura a pus poze?! cred ca ne-a si precizat acest lucru, dar eu..plus ca m-am obisnuit sa puna fetele linkul pe forum si sa nu mai trebuiasca sa merg la webshots..dar ma bag imediat!

Este super centura aceea Manga! (primul link)..mi se pare ca sustine burtica f bine!

mai am de rasfoit vreo 4 pagini si va ajung

PS: am pus la marinat carnita de vita (reteta de la Santorini) pentru maine..sper sa iasa yumii!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ralucapaun sper ca nu te superi ca glumesc si eu
mie asa mi-a placut mereu ...cu atmosfera "zambareata"....indiferent de probleme si necazuri ...

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mi-am luat azi sutien de alåptat..dar e fara bureti..Oare nu mi se vad ''tzåspoacele'' prin el daca e oleak mai frigut??Alea cu bureti erau super scumpe....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Uite un si de la mine.
O sa va spun un secret . Cand am aflat ca sunt gravi in ianuarie ma gandeam eu ca trebuie sa ma inscriu la odisee, insa tot amanam. Asa de mult ma obisnuisem cu fetele de la scutece (cu care trecusem si printr-o odisee) ca ma gandeam ca le tradez. Eram absolut convinsa ca nu ma voi atasa de nimeni de la noua odisee. Insa nu mi-a trecut nici un moment prin cap ca o sa ajung sa tin asa de mult la voi incat sa nu ma mai regasesc printre mamicile de la Scutece. Sincer, fetele de acolo nu au habar de toate aventurile prin care a trecut Matei in ultimele luni. Nu stiu de ce dar tot aici simt nevoia sa scriu despre probleme lui Matei (desi ma gandesc ca poate plictisesc sau enervez unele burtici).

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Roxxy un pupik si o imbratisare iti trimit

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Vreau sa tin cont de ce mi-a spus Monikus si sa rog pe cele care se pricep sa ma bage si pe mine in listuta. Multumesc

UM 04.12.2008, DPN 10.09.2009.
Cred ca asta e ce e nevoie.

Multumesc

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei, familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....

bere si uischi pentru toate gravidele

va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Uite un si de la mine.
O sa va spun un secret . Cand am aflat ca sunt gravi in ianuarie ma gandeam eu ca trebuie sa ma inscriu la odisee, insa tot amanam. Asa de mult ma obisnuisem cu fetele de la scutece (cu care trecusem si printr-o odisee) ca ma gandeam ca le tradez. Eram absolut convinsa ca nu ma voi atasa de nimeni de la noua odisee. Insa nu mi-a trecut nici un moment prin cap ca o sa ajung sa tin asa de mult la voi incat sa nu ma mai regasesc printre mamicile de la Scutece. Sincer, fetele de acolo nu au habar de toate aventurile prin care a trecut Matei in ultimele luni. Nu stiu de ce dar tot aici simt nevoia sa scriu despre probleme lui Matei (desi ma gandesc ca poate plictisesc sau enervez unele burtici).

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Roxxy un pupik si o imbratisare iti trimit

ce-mi place mie cand mai apar astfel de confirmari ca suntem niste meseriase.....
Adica chiar daca o stim e fain cand o mai auzim asa din gura unor fete
Sa traiesti Roxxy si ne bucuram sincer de asa gasca faina

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Acum am vazut ca Manga a scris un mesaj mai lung...nu am putut sa vad patutul! multa sanatate bunicii!

Pup si eu pe Monikus care scrie atat de ordonat!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

mey fetelor, acesta este al 500-lea mesaj al meu pe forum, vreau sa multumesc fanilor mei, familiei mele si tuturor celor care ma iubesc....ai lov iu rumenia, ai lov iu ol.....

bere si uischi pentru toate gravidele

va ca sunteti preferatele mele...si am si material cu porci

FELICITARIIIII !!!!!!!!!!!
As bea si eu o gura de berica dar nu am, afara sta sa ploua, mi-am cumparat peste ca se papa azi dar nu are cine sa-l faca....si am mai facut o miscare inteligenta nu mi-am luat painica ca am zis ca pap mamaliguta...dar nu stiu nici daca am malai

Mai stau totusi cu voi ca nu-mi e asa foame si vad eu mai tarziu ce naiba ma fac

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dana15 .

Ralucapaun, arati demential. Eu chiar ma simt ca o balena esuata cand va vad pe unele dintre voi cum aratati (stiu ele burticile la cine ma refer).

Fetelor, burta mea e super, super tuguiata. Deci nu creste absolut deloc in laterale si numai in fata. ma opresc babele pe strada si-mi spun ca voi avea baietel, iar eu le raspund cu satisfactie ca se insala.

Vroiam sa va spun ca desi am facut eco de trim 3 la 31 de saptamani, dr meu mai vrea sa fac o eco si la 36 de sapt. Eu chiar nu-i vad rostul, dar nu am putut sa-l contrazic. In plus, stau f f prost dpdv financiar si nu stiu de unde naiba sa mai scot iar 2-3 milioane. Eu eram fan ecografii, dar se pare ca doctorul meu chiar exagereaza.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput