Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

si noi ne dorim bb2, mai ales ca primul pentru noi a fost o binecuvantare, avand in vedere ca noi ne pregateam de fertilizare in vitro si totusi s-a intamplat minunea. Si stiu ca indiferent cati bb voi avea am sa-i iubesc in egala masura, pentru ca stiu ce inseamna sa ti se spuna ca nu poti avea copii si tu sa iti doresti din tot sufletul.

o inteleg pe chatonel ca nu-i este frica, pt ca si eu am nascut la 31 de ani, natural si fara epidurala si nu a fost nimic de nesuportat.

aris, sanatate tie si lui Alexandros.

la sala pot sa merg , pentru ca ma ajuta mama si sta cu copilul de 3 ori pe saptamana, altfel nu as putea merge si vreau sa slabesc daca va veni bb2 sa nu imi fie greu cu alte kg in plus.

petrean, ai niste copilashi foarte frumosi! sa iti traiasca!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi dodo de aprecierile de la poze...
e f greu cu 2 copii..dar mai cu 3...si sincer..iti trebuie o doza de curaj..nebunie...cand stii ca-i cresti singura

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Pisigri, nu te speria de analize, este doar o intepatura.
La ce probleme imi fac mie doctorii de aici...
Eu sunt bolnava cu rinichii(din cauza asta am pierdut-o si pe Theodora), iar dupa ce l-am nascut pe Gabriel, mi l-au intors acolo in maternitate pe toate partile ca sa vada daca nu cumva m-a mostenit.Binenteles ca copilul nu are nimic.
La o luna dupa nastere mi-au cerut eco la rinichi, urina si sange. Am fost cu el la control si doctorul m-a trimis la lab sa spun asistentelor ca intai sa-i puna o punguta la putzulica si apoi sa intepe ca el face automat si pipi.
Ce au facut dobitoacele??? Intai l-au intepat
si apoi au lipit punga.
In timpul asteptarii a facut bb kk si noi destepti hai sa-l curatam ca dhe ca nu mergem cu bb murdar inapoi la lab.Binanteles ca pipi nu facuse.
Dupa pipi hai sa vedem ce e inauntru. NIMIC. Se dezlipise punga.Erau doar doua picaturi, dar nu indeajuns. Si o alta punga ia luat locul. Binenteles ca am asteptat noi vreo 2 ore dar nimic. Si am plecat acasa.Peste 2 zile suna dr ca bb are o bacterie in urina care de obicei este in intestin.Va dati singure seama cum a ajuns acolo
Si mai vrea un test, si inca unul, si inca unul.
A iesit mereu pozitiv
Acum vrea sa-i faca punctie in vezica
Binenteles ca NU SUNT DE ACORD si basta!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

si DD sa va lumineze si sa luati hotararile cele mai corecte.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonel, tu la cat esti de hotarata nu m-as mira deloc sa participi la anul la alta odisee de primavara...Tot nu-mi iese din cap cum ai nascut tu natural si fara epidurala! Ce zodie ziceai ca esti, ca acum am un lapsus?

Am nascut ambii copii natural si fara epidurala asta in conditiile in care la Bogdan m-am chinuit ceva ore( 24)si daca ar fi sa mai fac vreunul(desi nu mai vrem) tot natural as naster si fara epidurala...poate n-am toti"boii" acasa dar asta sunt

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Despre sentimente materne ce sa zic... Inainte a anste al doilea copil aveam un sentiment straniu ca nu o sa tin la el asa cum tin la fetita. Apoi am nascut si mi se parea ca e urat si ca nu il vreau. Incet incet am reusit sa ma atasez de el dar asa ca si la Ilinca, mi se pare ca o tradez pe aia mare si pustoaica nu face decat sa ma "sprijine" in ideea asta. Nici nu shtiu cum e mai bine sa faci 2 copii: unul dupa altul sa se dea parte in parte cu capul de pereti sau la un interval mai mare si sa speri ca ala mare intelege...Si dak nu?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Noi am facut-o pe Isabella tocmai pentru a "taia" cordonul obilical lui "Donu'" caci aveam senzatia ca la prima partida de sex ma va lua sa ma intrebe daca-i totul ok

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati spus din experienta voastra...Nu vedeam o problema cu diversificarea asa timpuriu, doar ca vroiam sa o incepem ca la carte...Vroiam sa va mai intreb voi ce cereale le dati bebicilor...Eu am optat ptr Nestle...orez cu roscove...am gustat si eu, sunt ok...Mai sunt si altele de care sa nu stiu si sa fie bune pentru prima etapa?
Si mai vroiam sa va intreb cu se prepara branzica in casa...daca stie cineva sa imi dea reteta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris, Chatonel, pastrati un loc si pt mine in odiseea urmatoare ca sper pana atunci sa imi conving motanu' ca nu-i criza asa crizata incat sa nu mai facem bb2. Noi suntem culmea, io vreau (vorba aia, io nedormita, io balena, io taiata, bla bla) si el nu (dormit, suplu, netaiat). Apai io nu mai inteleg...
Si am 2 rezoane:
1 - al meu deja facu 45 de ani in aprilie, apai chiar vrea sa schimbe prefixu' pana la bb2?
2 - vreau sa sar dintr-un CIC intr-altul, fara sa mai trec pe la munci. Ca mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu serviciul si apoi iar la fundul copchilului
3 - (ca-n bancul cu cei 4 evanghelisti sunt 3, Luca si Matei) incerc sa aman gasirea unei bone/rude care sa stea cu copiii dupa ce incep munca. S-a oferit bunica-mea, dar parca n-as lasa copilul cu o femeie de 71 de ani - atunci va avea 73

Anca, Matzogri, Olishka - multumesc, la noi se pare ca intarcarea se face invers: puiu' ma intarca pe mine... afectiv. Ca mi-e asa drag sa il tin la san si sa-i vad falcutzele si sa aud gogaltz... Dar deja devenise o obsesie prea mare, beam cam 6l de lichide pe zi (si ma plangeam ca ma duc la pipi prea des, dadeam vina pe epiziotomie), ma trezeam noaptea din ora-n ora pt pipi si baut apa Am dat o gramada de bani pe Galactogil si alte alea, milioane pe luna, si tot degeaba. Asa ca am promis ca renunt. Tre' sa let go. Incepem indata diversificarea, azi merem la pediatru pt tura a 2a de Rotarix si o sa luam si schema. Ma bucur ca macar scapa puiul de scandal - vai ce scandal face la san in ultima vremeeee... Asa ca il las in legea lui, vrea, bine, nu vrea, jap biberonul, ca deja cred ca l-am frustrat destul fortandu-l sa pape.

Subiectul somn:
Noi stam bine, dormim 22-6 cu mici intreruperi pe care le carpim cu suzi. Nush ce o sa ma fac cand dispare suzi, ca cel putin pt somn e addicted. De 2-3 zile face scandal seara si mi se pare ca vrea sa-l culc mai devreme, asa ca azi o sa il bag in pat la 21,30. Sper sa doarma tot asa de mult A, si somnul de pranz e de aprox 3h, uneori chiar 4 (ieri a fost de 4:30) daca e mami p-aproape sa ne dea suzi cand ne trezim.

La multi ani luniversatilor de azi.

Aris - sanatate lui Alex!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

eu le dau de la milupa..mar+morcov, banane, orez+grau

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si io am nascut natural, fara epi, travaliu de cam 11h, si sper ca bb2 sa vina natural si, daca vom avea bani, in apa. Stiu, ma laud, dar nasterea mi s-a parut incredibil de usoara.

Petrean, sunt super pustii. Sunt convinsa ca e greu, dar zi si tu, nu ai fluturasi in burta cand ii vezi pe toti 3 impreuna, jucandu-se?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

mersi Monica..am fluturasi..dar si ce fluturasi am cand tipa toti 3..nu-ti poti imagina

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput