Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Sa trezit bebeloiul.
Va

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ah, m-am mai linistit acum daca ziceti ca a fost luna plina; acum am pe ce sa dau vina, sa nu raman asa, cu fenomene inexplicabile ca-n Dosarele X si Twin Peaks. Petrean, foarte tari alea cu gravidele, haha, auzi, ca pentru orice poti considera nasterea drept cauza...Asa o sa zic peste 10 ani:"da, e drept ca-s grasa, dar abia-s 10 ani de cand am nascut!". Foarte dragalasi cei 3 muschetari (ce zici, nu lipseste 1 sa fie ca-n roman?:P:P) si ce suzete distractive au...
Tufete, daca voi asa vreti, io va tin pumnii pentru bb2!! Dar cu mine sigur nu va mai intalniti la alta odisee:))). Eu niciodata nu mi-am dorit mai mult de 1 copil...dar va spun drept ca eu sunt mai ciudata: am impresia ca sa mai fac un copil ar fi o tradare fatza de Sophiphi! Stiu, imi lipseste o doaga, sunt constienta, dar eu asa simt, ca nu vreau sa impart dragostea mea pentru Sophia cu alt copil.
Chatonel, tu la cat esti de hotarata nu m-as mira deloc sa participi la anul la alta odisee de primavara...Tot nu-mi iese din cap cum ai nascut tu natural si fara epidurala! Ce zodie ziceai ca esti, ca acum am un lapsus?
Aris, ma gandesc ca la tine nu-i o problema sa-l lasi pe Alex cu sora ta...pentru ca se gandeste:"ia te uita, iar e mami nemachiata!"
A, am uitat: Olishka, Leeloo, vreau poze cu shobolanii!! M-ati facut tare curioasa!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Offf Magdyi, imi pare tare rau ca aveti asa probleme, tocmai ce am vazut pozele iar Gabriel e tare dragalas si mi se pare ca seamana tare mult cu tine.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

claudela cat are fetita ta?dc spui ca e prea devreme?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

[purple] Povestea noastra[purple]
4 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Ca tocmai voiam si eu sa zic, Pisigri. Luati-va punguta din aia de la farmacie cum a zis Maria. Se lipeste de pasarica pe toate partile si e ok, numai sa o lasi dezvelita sa vezi cand face si sa iei punguta imediat, ca se dezlipeste daca sta pipi in ea prea mult.

MariaK, pai sa vedeti Bruges, Gent, Bruxelles, Marea Nordului la Oostende. Merge de-un concediu. Treceti si pe la Luxemburg ca-i frumos orasul.
In Franta unde ati vrea? Acu vara toata lumea mere in sud, la mare la soare. Daca vreti soare musai in Franta, Marea Nordului este rrrrece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..mersi..nu lipseste nimic, sunt suficienti
si cand te aud cu tradarea..ma gandesc..ca fiind gravida cu gemenii..uneori plangeam la gandul ca nu-i voi iubi deloc..stiind cat il iubesc pe andrei..insa..nu e deloc asa...in sufletul unul parinte..e loc pentru fiecare copil...si cred ca iubirea e la fel..cel putin eu asta simt pentru copiii mei.

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, da, asta mai vroiam sa spun, ca in sfarsit am vazut pozele tale, magdyi (dupa ce intrand pe linkurile anterioare vedeam: 0 albums) si ai un baietel foarte dragalas si pletos si mi se pare ca seamana foarte bine cu tine!
Petrean, eu rational inteleg ca nu e bine cum gandesc eu, dar asa simt; stiu ca sa ai mai multi copii nu e ca si cum ai avea mai multi sotzi de-odata (desi probabil si poligamii asa le zic nevestelor: am destula dragoste pentru toate:))). Dar la noi e traditie de familie, eu sunt copil unic, sotzul meu la fel si ne simtim foarte bine in formula de 3 acum (cu Manole pe post de fratior cu mutra de bunic:))). Poate peste cativa ani imi va fi dor de Sophiphi ca bebelush si nu voi vea alta solutie decat sa reeditez!:))
Saby, deci si Maia a avut o crizuca...uite cate au in comun: sunt nascute in aceeasi luna, sunt mai ushurele (la propriu, nu la figurat!!:)), au salopete la fel si plang de-odata:))) Sophia deja trecuse de faza rosie la fatza, efectiv era alba de cat a urlat...poate tot sangele i se dusese in picioruse?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Spun ca e prea devreme pentru ca - in principiu - toate materialele pe care le-am studiat eu spun faptul ca diversificarea incepe de pe la 6 luni...ca nu e pregatit bebelusul mai devreme...
Dar teoria uneori nu se potriveste cu practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

claudela..eu l-am alaptat pe andrei..mult..si bine...si am icneput diversificarea din aceleasi motive..la 4 luni..nu dormea mai deloc noaptea..si atunci pediatrul a hotarat ca e ok sa incepem cu cereale..si dormea andreiul meu...tun E sanatos..cu analizele ok..fara probleme la stomac..si nu cred ca a fost o problema inceperea diversificarii la 4 luni. Bineinteles..dc stii cum sa-i dai..nu ca incepi diversificarea..si la 5 luni terci la sarmale..!!!!ca sincer stiu cazuri...o fetita mai mica decat andrei cu 10 zile..care are 24 kg!!!!!!!!!!!!ca mamica ei se bucuara ca papa fata sarmale si ciorba la 5 luni!!!

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Claudella, eu diversificarea am inceput-o de la 3 luni la fetita si la baiat am de gand sa incep de acuma la 4 luni
Inainte se incepea si la 2 luni - 2 luni jumatate. Recomandarea asta cu diversificarea la 6 luni se face din cauza "accidentelor" gen sarmale si fasole date la bebenaci prea mici

Despre sentimente materne ce sa zic... Inainte a anste al doilea copil aveam un sentiment straniu ca nu o sa tin la el asa cum tin la fetita. Apoi am nascut si mi se parea ca e urat si ca nu il vreau. Incet incet am reusit sa ma atasez de el dar asa ca si la Ilinca, mi se pare ca o tradez pe aia mare si pustoaica nu face decat sa ma "sprijine" in ideea asta. Nici nu shtiu cum e mai bine sa faci 2 copii: unul dupa altul sa se dea parte in parte cu capul de pereti sau la un interval mai mare si sa speri ca ala mare intelege...Si dak nu?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput