Puiuti de Randunici 2008!! (294)
Raspunsuri - Pagina 20
numeioana spune:
Deci Nicol deschide la 12 si ajunge la munca la 13![]()
Mi-ar placea sa ne vedem, sa vedem cum facem...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Nicol, vrei sa spui Luny...ca Mimo ar trebui sa se urce in avion si sa mearga la Londra
. Mimo, osafiebine!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nicol_conte spune:
Da mai Ioana, ce sa fac, ma rasfat si eu acum daca sunt "sefa"...glumeam...nu aveam programare la manichiura , iar fata de la cosmetica era acolo la 12. Am ales acest program pt ca vreau sa fiu acolo cat e deschis si n-as putea sa prestez chiar 12 ore/ zi non stop. Oricum am vazut ca lumea se aduna dupa amiaza momentan. Daca va fi cerinta pt program de dimineata, evident ca o sa ne adaptam. Momentan incerc sa fac programarile cum imi convine mie si e ok.
Da-mi si mie id-ul tau de mess, sau pune-l pe al meu in lista ta "nicol_conte"
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
aliceionescu spune:
Salut!
Am intrat si ieri sa scriu un mesaj, dar vazand ca s-au cam incins spiritele, am decis doar sa citesc. Totusi, o sa incerc sa scriu si eu ceva referitor la discutiile voastre, sper sa pot face rezumatul-rezumatului a ceea ce am de zis. Eu cred ca lupta asta pro/contra antibiotic nici n-ar trebui sa aiba loc. Consider ca cel mai important lucru, atunci cand ne confruntam cu o boala (noi sau copiii nostri), este sa avem cu adevarat incredere in medicul la care mergem. Dc nu exista incredere, restul nu mai conteaza. Cu siguranta exista pt fiecare un medic pe placul lui si invers, costa un pic osteneala de a-l cauta sau de a-l descoperi, atat. Acum...am incercat sa privesc lucrurile si din alt unghi, poate prea usor catalogam un medic drept prost/ nepregatit. Eu, atunci cand am considerat ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu medicul meu sau cu medicul Theei, i-am schimbat. Si sunt f multumita de deciziile luate. Sunt super multumita de dr Theei, care de fiecare data a vorbit cu mine deschis, mi-a cerut parerea si, impreuna, am decis in privinta tratamentului. Adica: de cand merg cu Thea la ea, nu i-am mai dat antibiotic deloc, am mers pe mana dr. care imi spune asa: Avem 2 variante: varianta mea, fara antibiotic si varianta clasica, cu antibiotic. Alegeti ce credeti dvs ca-i mai bine pt copil, eu v-as sfatui insa sa purtam luptele cu boala fara antibiotic, atat cat se poate. Si am mers pe mana ei si sunt f multumita. Dar, repet, totul tine de incredere. Dc maine as ajunge cu copilul la ea si mi-ar recomanda din stat antibiotic, l-as da copilului fara nicio pb. Totusi au facut si oamenii astia ceva ani de scoala, sper sa nu va suparati pe mine ca gandesc asa!
Olgutz, ma, m-ai terminat cate poti sti despre masini!!!!
Iar cu reorientarea ta profesionala pe probleme cu alaptatul, eu ti-as fi clienta fidela si as mai strange o gashca! Oricum, stii ca la bb2 nu mai scapi de mine pana nu ma inveti sa am
ascultatoare si productive, sa pape ala micul macar 3 ani!![]()
Nu mai pot scrie cu bold...
Gecko, beau cu mare pofta cafeul de la tine, ca-s franta! 
Luny, mi-e mila de tine si de Mufa, bafta multa azi, la dr, osafiebine, osafiebine!
Nicol, tre' sa fie tare fain salonul tau, mai ales ca tu esti si pasionata de ceea ce faci!
Simo-cu-bb3, sa stii ca si la mine s-a pus pb cerclajului si ca, slava Domnului, am dus sarcina si fara. La un moment dat, chiar, am decis sa nu mai iau nici macar o pastila (ca luam un pumn) in afara de vitamine, gandindu-ma ca sigur Dumnezeu mi l-a dat pt bb cu un scop, pt ca asa am simtit eu candam ramas gravi. Si am fost activa toata sarcina, am facut naveta cu trenul, am predat in picioare, la tabla sau plimbandu-ma prin clasa, asa cum imi este obiceiul si totul a decurs normal. Conteaza f f mult si moralul si, desi sunt un om mai pesimis din fire, toata sarcina cu Thea mi-am propus sa fiu cat se poate de ZEN! Insa, asa cum ti-a zis si Olga, ai incredere in medicul tau, ca el cunoaste pb cel mai bine. Dar nu uita sa gandesti optimist!
Stela, mi s-a rupt sufletul pt tine si Tea...Mi-e groaza ce va fi si noi, cand voi reincepe munca...
Ariel, ma, cate cunostinte poti sa ai!!!!
Tu dormi vreodata?
Zoze, l-am vazut pe Cel-mai-blond cu galeata. Ar trebui sa facem o tabara in care el, Thea si cu Sku sa faca schimb de experienta. Si de galeti!![]()

Adriuta, sa inteleg ca Adrian e mai bine si ca ati depasit hopul cu noptile albe? Eu n-as putea sa-ti dau niciun sfat, Thea cred ca-i ultima de pe crenguta la capitolul dinti. Oricum, va doresc numai nopti linistite si multa rabdare, toate trec!
Ramo, am vazut si pozele voastre de la mare, v-ati distrat frumos! Andru este un dulce si jumatate, imi pare rau de diagnosticul dat.
baiatul si pe mama lui!
Mimo, tare rau imi pare de raceala lui Teo, ca i-a umbrit vacanta. Si de tine, ca imi imaginez cat esti de stresata...La multi ani pt fata plimbareata, sa se faca repede bine!
Deja ma enerveaza forumul asta, ca nu ma lasa sa folosesc boldul, culorire, nu pot corecta...Trimit si revin, dc mai reusesc...