Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Aida, azi am de gand sa-l intreb pe dr cum ar trebui sa procedez in astfel de situatii! Sa-l sun, sa ma duc la spital..Si la fel, care sunt semnele clare ca-mi vine sorocu´
35+ Natalia
anco spune:
neatza
azi e sarbatoare asa ca sa NU MUNCITI NIMIC!
aida draga, tu ai inchis forumul, tu l-ai deschis, vad ca tare putin dormi.
mary07, bine ca esti cu 2 saptamani inaintea mea (eu maine schimb semnatura)ca pe cand nasc eu tu sigur esti acasa si poti sa le anunti pe fete de eveniment chiar si asa printre 2 plangaciosi. dar tu iti dai seama ce plangaciosi voi avea eu?
azi noapte am visat ca s-au nascut si ca am dus pampers la maternitate si alea imi furau din pachet si eu nu aveam nimic ca ba plecam acasa, ba ma ducea pe acolo si era un singur bebe care se nascuse natural si celalalt era in burta inca .nebuna, ce mai!
anco 33+???? si
poze
mary_07 spune:
Dupa ce l-am nascut pe Alex,cand am ajuns acasa,tot asa eram nerabdatoare sa intru pe forumul unde scriam atunci...si ma gndeam sa apuc repede 12-15 min libere sa pot intraeiii,n-a fost asa cum ma gandeam eu...Alex dormea mult,eu,din cauza operatiei nu prea faceam mare branza prin casa si sincer,am avut timp berechet sa intru pe forum.
Acum insa,cu 2,sunt convinsa ca nu va mai fi la fel de simplu...dar oricum,din putinul timp liber pe care o sa-l am o sa rup o parte (mai mare asa) sa intru la voi. Si Anco,stai linistita,ca voi transmite mesajul cu mult drag,indiferent de cat de ocupata sau nu voi fi
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!Iau si eu o cafelutza de la aida..M-am trezit acum ca si-a inceput programu bebelu meu..Si cum azi mi-am propus zi de leneveala am sårit din pat pt ca voi atipi mai toata ziua..
Ralucapaun ma bucur ca esti bine si sunteti 2 in 1 de dimineata..Sper så fie totul bine si så nu te mai ingrijorezi ca noi suntem aici da??
Si ce bine ca ploua ca am si eu fetele så stau la taclale..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Ce sårbåtoare e azi Anco..??
Aliooooo...Trezirea...
Dana15 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Am baut si eu o gurita din cafeaua aidei..nu mult ca a trebuit sa merg la recoltat de sange pentru analize
Ralucapaun ma bucur ca te simti mai bine! bafta multa la medic astazi!
MariaI intru si eu in gasca celor ce ti-au admirat frumosul carucior de la chicco; pare super bine echipat! sa-l folositi sanatosi! si mie mi-a mai placut acvariul!!!
Lullaby esti o frumoasa!!! codite din acelea visez si eu, dar nu am par suficient si nici indemanare; si grasunelul din cos este un dulce..cum isi cauta ei diverse locuri ca sa se simta in siguranta;
Iulika super faina poza in care stai intr-un picior! ai si codite acolo; si ultima...ce ciudat! dar ce reprezinta oare?
bafta multa pt surioara! daca nu au aparut contractii, poate reuseste bb sa mai stea acolo un picut!
Eu astept sa inceapa pe zone reality emisiunea cu nasterile..am vazut-o luni (parca in jurul orei 10)..sper sa fie si astazi!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
tulibu spune:
Neata!
Merci de cafeluta! eu acu m-am trezit, dar m-as culca la loc.
Ce sarbatoare e azi?
Ati vazut ca s-a calificat Poli? Am aflat si eu de la sot, care ma asigura ca la urmatorul meci el se duce la Timisoara! Ca sa vada si ochiul lui un meci frumos, sau ceva de genul, nu mai stiu de ce vrea sa mearga. Mama ce chiauna sunt, nu ma pot urmari nici eu.
Ioana 28+
bebe
Dana15 spune:
Iulika astazi este Schimbarea la fata; nu stiu prea bine ce reprezinta dpdv religios, dar in popor se spune ca astazi se schimba vara cu toamna...nu vreau!!!!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Ioana,la fel a zis si sotul din dotare dupa meci,ca el vrea sa mearga la Timisoarala sfarsitul lui octombrie parac zicea ca e meciul
Se schimba vara cu toamna????yupiiiiiii
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
Iulika29 spune:
Dana nu stiu ce semnifica ultima poza pt ca daca eram normalå(fara burta) faceam eu cercetari...Si daca mergi azi la recoltari iti dau azi rezultatele sau cum e la voi??
så fie bine cu analizele..