Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
Buna dimineata fetelor, intru pe fuga...ca am treaba pana plec la Tg Mures, dar la semnatura am adus un caz umanitar...cine doreste si-l poate ajuta pe Alex....are nevoie de noi!
Multumesc si va rog sa ma iertatidaca am deranjat!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:
wow ce ploua loa noi si miloaga aia mare e la usa la intrare , ma mir ca a lasat-o Kissy sa urce treptele din fata
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anamaria1979 spune:
Aida sunt geloasa, in Bucuresti au anuntat ploi. vijelii dar nimic pana acum. Si iar este calddd..
Apropo de bestii fioroase, mama are o catea lup foarte frumoasa si voinicuta. De cate ori sunt tunete, fulgere, artificii vine la usa casei se rezeama de ea poate poate se deschide si plange... De altfel in curte nu poate intra nimeni necunoscut ca rupe tot.
+ 34
crocodana spune:
neata!
ralucapaun esti bine? da-ne un semn..
de pe la 7 bantui, am lucrat ceva si vad ca picioarelor mele nu le place statul la calculator in fotoliu..am planuri de plimbare azi..
sa aveti o zi frumoasa si linistita fetele!
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Fragutza spune:
Neatza, dragelor!
Sunt tot 2 in 1, slava Domnului! Durerea de burta a trecut, ceva contractii am avut spre dimineata, spatele insa tot ma doare. Copila a inceput de vreo ora sa se foiasca, cred ca asta e semn bun!
Aida, esti o super dragutza!
Iulika,
Ma duc sa citesc si revin!
35+ Natalia
Fragutza spune:
Croco, Anamaria !
Doamne, ce m-am putut panica aseara! Abia astept sa ma vad cu dr azi!
Lullaby, ce blonda sexoasa! Foarte frumoase esti!
Iulika, esti super cu burtica ta! Cata energie ai! Bravo!
Aaaa, aseara mi-am instruit sotul cum sa intre pe forum in caz ca ajung pe la spital inainte de vreme
35+ Natalia
aidaciolac spune:
ralucapaun ne bucuram ca esti mai bine
... vreau sa va zic ca daca aveti dubii de ceva , va chinuie niste dureri ... chemati ambulanta ca nu este musai sa va duca undeva , macar ii intrebati ce sa faceti , va da primul ajutor , nu puteti stii peste ce dr fain dati care are experienta si va invata lucruri noi care sa va ajute
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mary_07 spune:
Buna dimineata
Laullaby,iti sta suuper cu codite
Mi-am facut o cafeluta ,cu muult laptic si o savurez din pat,afara e racoare de tot..asta da viata
Ehheee,profita Melania cat mai poti,ca azi maine nu-i poimaine si te vad eu cum te descurci cu doi plangaciosi dupa tine ( zicea vocea ratiunii)
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!
mary_07 spune:
Am schimbat semnatura
Camy,te asteptam cu vesti bune( sau daca e sa te tina acolo,asteptam vesti de la Monica)
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Aida sunt geloasa, in Bucuresti au anuntat ploi. vijelii dar nimic pana acum. Si iar este calddd.. |
cat despre animala eu zic ca trebuie sa se obisnuiasca cu vremea ca va tot ploua de acum incolo ...
Aida ... 33+
Poze cu noi