Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
Fetelor asa arata centura mea care mi-a ramas putin micå ca nahh...si e elastica daca va intereseazå..
Si aici cateva poze de ieri..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
anco spune:
burtici, va pup si eu si ma cam retrag ca asa mi-e de somn...
sa nu ma asteptati dimineata la cafea ca oricum nu beau.
somn usor
anco 33+???? si
poze
Iulika29 spune:
Noapte buna fetelor..Ne auzim maine..Så aveti o noapte linistita
Iulika29 spune:
ralucapaun sper sa fie totul bine si ma bucur ca e mai bine cu pulsul..så vii cu vesti bune maine de la medic si ai grija..noapte bunå
lutoniana spune:
Psssstttttttt liniste ca s-a culcat Bebitza si m-am putut ridica in poponeata sa scriu si eu ca lumea.
Iulika ce faine poze.....yamiii.....
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Lullaby si pozele tale sunt super....si iti sta bine si blonda....pari mai sexoasa si mai copilaroasa in acelasi timp....asa cum esti acum esti delicata si finuta.....
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Psssstttttttt liniste ca s-a culcat Bebitza si m-am putut ridica in poponeata sa scriu si eu ca lumea. Cea mai fericita 34 + cu |
La mine a inceput discoteca....Si imi da si inca cum....Cum poate så aibe acelasi program..DEJA..astept sa termine de dansat ca så pot sa si eu...Se pare ca nu mai e nimeni decat noi...
lutoniana spune:
Fii atenta Iulika ca mie imi zicea moasa ca sa fiu atenta la programul asta din ultima luna al bebelusului ca asa cica va fi si dupa ce se naste...in linii mari se cam respecta orele.....
Si am observat, seara de la 8 pana pe la 11 si dimineata de la 4 pana pe 7 e haiul al mai mare pe el......
Pai daca va dormi puiucul lu' mami de la 11 seara pana la 4 dimineata cred ca e bine, nu ?
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fii atenta Iulika ca mie imi zicea moasa ca sa fiu atenta la programul asta din ultima luna al bebelusului ca asa cica va fi si dupa ce se naste...in linii mari se cam respecta orele..... Si am observat, seara de la 8 pana pe la 11 si dimineata de la 4 pana pe 7 e haiul al mai mare pe el...... Pai daca va dormi puiucul lu' mami de la 11 seara pana la 4 dimineata cred ca e bine, nu ? Cea mai fericita 34 + cu |
Pe bune?? Mie nu mi-a zis balena ..mama ei de balena..Påi eu voi avea un bebe care doarme noaptea...Il apuca dansul asa pe la 23 si pe la 00 (asta seara ca ziua ma framanta mai tot timpul) ia somn si se mai trezeste pe la 8 dimineata..Nu stiu daca l-am simtit toata sarcina de vreo doua ori noaptea..ff putin cand mergeam la toaleta misca degetul mic de la piciorul drept