Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ellenuta trimit un Evei så se faca bine repede si tie o imbratisare så iti mai treaca din griji si supårare..Te inteleg perfect ca doar e copilasul tau nu poti så stai linistita..sunt sigura cand va termina tratamentul si se va face Eva bine si nu ai så stii pe unde så te odihnesti ca te va fugari pe afarå..si sper så fie bine si cu burtica så nu se mai intareasca..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata si de la noi (upsss...e deja 12 si..)
Mie imi e din ce in ce mai somn si dorm din ce in ce mai mult. Abia astept sa treaca august si sa nasc. Pe de alta parte o sa-mi lipseasca bebita in burtica...sunt precisa

Bine ca acum am aflat ca e sarbatoare azi (eu deja am bagat masina e spalat in functiune). Azi e si ziua tatalui meu care e cu mama prin excursii prin salaj la fratii lui.

Iulika...nu ma pricep prea bine...dar daca sorei i s-au rupt membranele ...asta nu inseamna ca a pierdut lichidul amniotic? Cum mai poate sta bee in siguranta in burtica daca nu mai e lichid?

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Emy daca as fi in Bucuresti, i-am cupla pe ai nostri si ar merge in vizita unul la altul si ar crede ca e tot camera lor si cu carucioarele la fel pe strada

Iulika nici la mine nu indrazneste nimeni sa comenteze nimic, nici in afara sarcinii, d-apoi acuma! Tati a venit o data de abia a avut loc de stat jos. Nu mi-a zis nimic, i-a spus cu frica mamei mele. Si ea imi spunea distrata ca uite, daca nu s-a anuntat ca vine pana la mine, era stresat ca m-a deranjat de fapt.

Am incercat sa-mi imaginez imbratisarea ta cu techila si mi s-a infrumusetat ziua! Pot pleca linistita la plimbarica.

Va pup!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ellenuta Doamne ajuta sa scape cu bine micuta Eva!

Si cand mai mergi la medic? 10 kg in plus mie mi se pare ideal la cate saptamani are sarcina ta! nu te ingrijora! stiu fete de pe aici care au acumulat mult mai mult; nu esti o balena esuata, cred ca doar obosita..poate te vei linisti si tu cat de curand!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Iulika...nu ma pricep prea bine...dar daca sorei i s-au rupt membranele ...asta nu inseamna ca a pierdut lichidul amniotic? Cum mai poate sta bee in siguranta in burtica daca nu mai e lichid?

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Påi nici eu nu ma pricep dar iti spun ce i-au spus..Nu a pierdut foarte mult lichid ..ea nici nu isi daduse seama ca i se rupsera membranele si a zis ca ii ajunge lichidul så mai stea cateva zile asta pt ca oricum nu ii veneau contractiile..Nu are nimik care så ii opressca contractiile ci pur si simmplu nu vin..Si mai sta putin ca e bine pt bebe..Dar nu cred ca va fi mai mult de cateva zile..E monitorizata in permanenta..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana esti o scumpa , sa speram ca va fi ok. Sa vedem cand le montam, nu scapati de poze.

Elle Doamne ajuta sa scapati cu bine cat mai repede!

Danuta la multi ani tatalui tau!

Acum chiar ca plec....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Plimbare placuta Raluk!

danuta sa-ti traiasca taticul! la multi ani!

cred ca iau si eu o pauza, ca stau tare incomod la birou...cumva aplecata in fata..si nu-i place la copchila! draga de ea!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
MariaI asa este! si eu cand l-am intrebat pe medic, m-am referit tot la travaliu..gandindu-ma ca va fi unul lung, cum se zice ca este la primipare (noi nu vom pati asa ceva! nu!!!); imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta! groaznic! ei nu isi dau seama cat de mult conteaza pentru psihicul femeii?! una este sa intri in sala de nasteri optimista si cat de cat relaxata pentru ca ti-a mai mangaiat cineva fruntea, ti-a mai spus o vorba buna..offf, offff

sa stii ca eu am ramas cu o impresie pozitiva despre nastere si ca asta e singurul aspect urat care mi-a ramas in creier. Na, Alex a fost sanatos si toate s-au terminat cu bine deci nu avea cum sa fie rau Dar eu sunt mai antisociala si desi am vorbit cu fetele din salon cat am asteptat sa una-alta, tot a nimanui m-am simtit. Io-s mai pisicioasa asa, vreau in brate, alintata, incurajata... De-aia vroiam eu la particular acuma, da' na, daca trebuie la stat, nastem si la stat, numai sa se termine cu bine.

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ralucapaun te asteptam cu vestile
iulika dar in ce oras e sota ta?
hello , pamantul catre mangaaaaa pai se poate? nimicpana la ora asta?
luto spor la vizionari ... ai grija sa nu te obosesti
techila lasa ca iti trece cand o sa tii pestii sanatosi in brate ... si imediat ma duc dupa material
anco dar ce treaba are pipi de cerb cu racire apei? e cumva de
emy wooooow ce camera frumos aranjata

gata am terminat si eu cu recuperarile va si aveti grija de voi

... nici selenica nu a intrat la apel ... speram ca e ok

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle, mai am o data pe Eva sa treaca si pe tine sa treaca supararea.

EU azi ma simt tare lesinata si tare agitata in acelasi timp. Ma plimb de pe scaun in pat si din pat pe scaun si nu pot sa stau nici unde... as pleca da mi-e cald, de facut ceva n-am voie si nici nu pot... la teveu nu place nimic

Iulik, m-ai cam speriat putin cu membranele ca si eu am dat un stranut ieri si am scapat ceva de am udat scaunul cred ca mai bine vorbesc cu doc, desi dupa nastere v-am zis ca am ramas cu incontinenta dar parca ieri a curs prea mult...

Ma duc sa bag o felie de pepene poate imi revin...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput