Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

aaa Luto faza cu capsorul la bebe am mai zis ca simt si eu..parca såpt trecuta simteam mai finut ei bine acum spre seara cand incepe discoteca simt ceva de genul..Pe bune..Si se simte chiar destul de bine ca e capsorul nu altceva..si acum la mine nemaiavand loc eu am asa un bont in partea stanga ..genunchiul este..Si sta cu el asa ca si cum ar sta picior peste picior si burta mea arata intr-un mare fel cand sta asa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai raluk, nu e vina ta ca a trecut vara...doar ca am realizat eu brusc treaba asta......bine ca nu m-am trezit de craciun. si ma pregatisem sa fiu vesela azi ca o sa implinesc 500 de mesaje pe forum....deci pana la urma, pentru mine, vara lui 2009 a fost vara in care am scris pe forum 500 de mesaje, majoritatea din pozitie culcat.
abia astept sa vina sotz la pranz sa trag o cearta cu el....gasesc eu motiv

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

deci, vaca e vaca!si nu mai vine cu laptele.

asa se zice si pe la mine ca de azi nu mai e vara, ca mergem spre toamna. bunica mea avaea o vorba, spunea ca astazi face pipi cerbul in apa asa ca astazi toate apele se racesc, nu mai sunt calde de facut baie in ele.

si da, pentru tata trebuie sa sterg praful si aragazul ca e nebun. habar n-aveti ca la el acasa poti sa lingi pe jos, nu ca la mine si vine si se uitaaaaaaaaa si comenteazaaaaaaaaaa si uite asa imi strica ziua, deja stricata de altii.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Multumesc fetelor!

Raluca avem si mobila la fel si caruciorul la fel Doar culoarea difera, al meu este cel mov din pozele lui Littlelight, mi-am zis ca il asortez cu camera

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Techila nu fi trista..Te imbratisez tare Bine cat pot..daca stam fata in fata s-ar putea så ne tinem decat unghii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techilutza si daca nu e vina mea ca a venit toamna e vina mea ca ti-am bagat in cap asta ... Lasa ca vara viitoare eu o voi trai la dublu, cu bebicul, si tu la triplu cu puii tai

Dana intr-adevar ne intalnim mai rarut ca tu esti cu capul pe umeri si nu stai noptile pe aici...

Si uite ca acum trebuie din nou sa fug, ca ma scoate mamitzicul la o mica plimbare

Va pup

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

super super camera, emy. intr-adevar imi place. e de printesa.

techila, si eu am chef de cearta cu nervii astia. afara e racoare si eu in loc sa ies sa-mi vad de treburi astept vacile si boii.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

sunt prin zona .. va mai citesc insa sunt suparata cu eva, mergem de doua ori pe zi la spital ptr antibiotic .. speram ca termina azi cu branula insa are stafilococ auriu in gat si mai face antibiotic pana duminica seara .. ma lasa nervii .. burta ma cam doare, mi se intareste .. eh .. eu nu am mai fost la dr din mai .. nici consult, nici eco .. sper sa fie totul ok! cu kg stau cam prost .. am vreo 10 in plus .. sunt o balena esuata, nu imi gasesc niciun pantalon .. ptr cele mai slabute, am gasit un magazin super pe calea mosilor, cum vii dinspre obor, pe partea dreapta inainte de pizza hut (pana in semafor) e un magazin mic cu haine de bb si gravi ... au niste panataloni, rochii si bluze de superbe ..pantalonii sunt in jur de 150 ron .. dar la 2 produse cumparate, unul e gratis.

iulia tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr!

emy superba camera! oate gaseseti niste personaje din desene animate sa la pui pe pereti sau chiar o bordura din aceea tot din desene ..

lucia esti o scumpica!

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

si da, pentru tata trebuie sa sterg praful si aragazul ca e nebun. habar n-aveti ca la el acasa poti sa lingi pe jos, nu ca la mine si vine si se uitaaaaaaaaa si comenteazaaaaaaaaaa si uite asa imi strica ziua, deja stricata de altii.

anco 33+???? si

poze

Auzi.. dar nu poti så ii spui tatalui tau så iti arate cum face el acaså curatenie..Si gata..Daca tot comenteaza så faca el mai bine si frumos..Nu te superi pe mine dar mie daca mi-ar comenta cineva i-as taia-o una doua si iti jurr ca in viata lor nu mai deschide gura despre asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila
abia astept sa vina sotz la pranz sa trag o cearta cu el....gasesc eu motiv

...esti o draguta!

Raluk eu cred ca va arata f bine mobila lui bb Alex in camera ta albastra..plus ca peretii sunt albi!
asa faina-i mobila asta, zici ca-i din povestea cu pitici!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput