Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

No bun, a aparut si Raluk!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Dana15 nasterea ca nasterea, ca am momente cand inteleg ca nu vor sa il lase in sala de nastere (mai ales daca e una din aia minuscula cum a fost cea in care am nascut eu in care abia au incaput ei, medic si vreo doua asistente, si stiau fiecare ce au de facut) da' travaliul ala dureaza de la 4 la nu stim cate ore, cu ce a gresit femeia aia de tre' sa stea numai intre oameni straini??? Si nici nu-i fac mare lucru, o mai verifica din cand in cand. Mie partea aia mi s-a parut cea mai grea ca m-am simtit asa de parasita de nu pot sa spun iar ma apuca , sa ne gandim la altceva.

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana ce de treaba doctorul tau!!!

Eu inca nu sunt sigura ca il vreau in sala de nastere. Dar e clar ca nu-l vreau in afara spitalului, vreau sa fie aproape daca am nevoie de ceva. Sau... mai am eu un stres, ca la cat de isterica voi fi eu, cei din jur nu ma vor baga in seama, asa ca daca am impresia ca lesin la propriu sau ca am ceva probleme de inima, Doamne fereste, si vad ca nimeni nu ma asculta, as vrea sa fie el in zona, sa-i spun lui sa le zica ... na, cel mai mare stres al meu, dupa cel sa fie bebe sanatos, e faptul ca nu voi putea coopera cu lumea pe acolo, ca ma vor ignora... De asta mi-e mai frica decat de durere...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Camera bebelinei, v-am promis - POZE Mai e un pic de aranjat!
Spuneti-mi ca peretii sunt lila caci eu asa am vrut

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele am vorbit cu soata(ce bine ma simt si eu cand ii zic asa) si in juma de ora vine si ma ia de acasa sa ma duca la doctor.O sa-l pun sa ma care pana jos ca stam la etajul 4

+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Tinem pumnii! Te asteptam cu vesti bune!

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai fetelor, cum adica??? adica s-a terminat vara????
pai eu nu am facut nimic din ce faceam vara, doar am stat in casa. vreti sa spuneti ca am stat toata vara in pat, la propriu????
eu tin minte ca era iunie si venise vara...de atunci s-a rupt filmul...nu am mai facut nimic.....atatea zile pierdute fara sa fac si eu o amintire??? m-am foarte intristat....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

N-am vrut daca m-am intristat eu sa supar si lumea din jur... Dar poate teoria e valabila doar aici la noi in nord. La voi poate mai dureaza si in septembrie... Oricum, si eu ma simt... groaznic...

29+

Mergi la inceput

Lucia plimbare placuta!
nu stiu ce sa zic daca este mare sau tare caputul lui bebe..dar poate ca este coborat mai mult acum; eu nu simt inca treaba asta!
Las' ca-i bine!

MariaI asa este! si eu cand l-am intrebat pe medic, m-am referit tot la travaliu..gandindu-ma ca va fi unul lung, cum se zice ca este la primipare (noi nu vom pati asa ceva! nu!!!); imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de experienta! groaznic! ei nu isi dau seama cat de mult conteaza pentru psihicul femeii?! una este sa intri in sala de nasteri optimista si cat de cat relaxata pentru ca ti-a mai mangaiat cineva fruntea, ti-a mai spus o vorba buna..offf, offff

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk multumesc..Si nu te mai gandi la prostii..totul va fi bine..

Emy super camera...Si culoarea e frumoaså tare..

Luto plimbare plåcuta..Fårå exageratiuni da??

iuliapapusa så ne spui si nouå ce ti-a spus doctorul..påna atunci så nu te stresezi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Oooo, da!! emy ce lila frumos!!!
si mobila alba..super! sa se bucure bebelusa de tot si voi e ea!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Emy si eu tot mobila din asta alba de la ikea am luat!!! Imi place la nebunie! Problema e ca la mine vine in aceeasi camera cu mobila mea (care e albastra). Nu avem camera separata la bebe. Si peretii i-am lasat asa albi cum erau, deci nu stiu cum va arata... . (inca e in cutii)

Dar la tine, pe fondul asta lila, arata ca in reviste!!!

Arata superb!

Nu ti-ai luat si suportul ala de infasat pentru masa?

29+

Mergi la inceput