Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Dar cu Kateryna ce-o fi ? sper ca nu a plecat fara un nr de tel la ea ![]() ![]() ca din cate imi amintesc si ea are saptamani multeeee ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Suntem aproape de aceeasi ''varsta''..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Multumim Iulia pentru program!
Eu nu inteleg de ce traduc astia "nasteri neobisnuite" cand in engleza emisiunea se numeste "birth story"..eu din ce am vazut pana acum, nu mi s-a parut nimic neobisnuit!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
Fetele eu am gasit ieri o pata de lichid maro destul de mare pe chilot.Sa ma ingrijorez?
+29 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
mary_07 spune:
Iulia,eu zic sa mergi la dr. Mai bine sa te trimita acasa ca nu ai nimic decat sa se intample ceva
Eu am dat comanda la sot de cozonac cu nuca..e pe drum

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!

Dana15 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele eu am gasit ieri o pata de lichid maro destul de mare pe chilot.Sa ma ingrijorez? |
Upss...si astazi?! doar ieri s-a intamplat?
Dana 31s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
fetelor multumesc din suflet pt sustinere..I-am zis si ei aseara ca v-am spus si ca ii faceti galerie si a zis ca i-au dat lacrimile..Cat de barbatoasa s-a facut dupå aia..Cat de mult conteaza ca cineva acolo te sustine..Mai ales in Ro ca nu lasa sotul famila så intre la ea..Stau pe langa spital poate poate scapå så intre la ea...
Vå imbråtisez tare..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
iuliapapusa spune:
Astazi nu mai am decat scurgeri albe dar cu jena va spun ca fac treaba mare exagerat de des
+29 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Astazi nu mai am decat scurgeri albe dar cu jena va spun ca fac treaba mare exagerat de des ![]() |
Nu ai nr. de tel de la doctor ca sa-i spui toate astea sa vezi ce iti spune.....nu sta asa ca nu-i bine, mai bine sa-ti spuna ca e totul ok.
El poate hotarai daca trebuie sa mergi la spital, la consult sau poate iti spune ce sa iei....
Nu sta asa, te rog

Cea mai fericita
34 + cu
monica_dicut spune:
Duamna Iulia, v-as ruga sa sunati docora/doctorul cat mai repejor. AVeti ceva dureri abdominale? Lasati jena la o parte si vedeti-va interesul. DAca doc nu vre/nu poate/nu este atunci va rog sa urmati sfatul duamnei AIda si sa sunati la 112 la ambulanta. NU lasa sa stai cu grija, serios, orice simti tu ca e in neregula mergi/suna un dr. 
sa fie bine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
iuliapapusa spune:
Am nr lui dar imi e cam jena sa-l sun mai bine ma duc sa vorbesc cu el ca e foarte aproate cabinetul
+29 cu
Stefania Gabriela
poze burtika