Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
Gata, s-a terminat emisiunea! eu nu stiu cum o sa reactionez cand voi naste, dar vreau sa va spun ca plang de fiecare data la emisiunea aceasta..si nu ma impresioneaza prin ceea ce trece mamica, mai mult ca apare bebe.. plang de fericire!
Astazi de ex cele care au nascut au avut epidurala...pai erau numa un zambet! s-au incordat putin atunci cand a iesit caputul, dar asta mie sincer nu mi se pare o nastere grea;
Iulika..mare dreptate ai tu!
Si eu incerc sa nu ma las impresionata de povestile altor femei care au nascut si care spun ca durerea a fost insuportabila; eu nu vreau sa cred asa ceva!! voi fi atat de puternica incat ma voi uimi si pe mine! eu asa imi propun!
voi cele care ati nascut deja si considerati ca ma imbat cu apa rece..let me do so!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
Buna fetele si de la mine dupa o lunga perioada.
In primul rand felicit si eu pe Mimika sa fie sanatosi maro frumosi si de toate
Eu nu m-am simtit prea bine zilele astea asa ca nu m-am ridicat din pat deasta nu am putut intra aici, probabil de la cununie si de la santierul din casa.Zilele astea iar nu o sa pot intra pentru ca ma apuc si de camera mea si o sa bag PC la cutie ca nu am reusit sa termin pana in cununie asa ca am amanat.Va
+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika
lutoniana spune:
OOO ce surpriza placuta sa ne salute DOAMNA iuliapapusa
bine ai revenit....si ai mare grija de tine si de bebe.
Daca trebuie la pat...stai la pat....si la noi intra numai din cand in cand sa ne spui ca e totul bine ...ca sa nu ne panicam
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Dar cu Kateryna ce-o fi ?
sper ca nu a plecat fara un nr de tel la ea
ca din cate imi amintesc si ea are saptamani multeeee
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Ioana, n-am semnat inca! Nu-mi place ca cei de la Biogenis raspund atat de greu.. |
nici eu nu am semnat , dar sigur cu cei de la biogenis nu semnez ... asa ca tot CBC , suna la ei sa vezi ce repede raspund si maine primesti deja kitul si contractul ... sunt foarte promti ...
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Emy10 spune:
Neatza si de la mine!
Eu tot in renovari sunt cu casa si din aceasta cauza fug de acasa . Am fost plecata cateva zile la Snagov, dar sa stiti ca recuperez tot cand revin
Camera bebelusei am terminat-o de facut, am cumparat si mobila de la Ikea. Promit sa fac poze!!!
pe toate!
33+ cu
Eva
monica_dicut spune:
Bonne diminee, am facut si eu ochi.
NU va mai panicati de mine ca jur ca dau un sms cuiva cand plec sa nasc sau chiar bag repejor un mesaj aici.
IEri a venit mama la mine cu juma de praji cu mure, apoi m-a dat jos din pat si m-a ajutat sa fac reteta de musaca a Cristinei care a iesit un deliciu (va spun sincer ca nu ma asteptam sa-mi placa) Apoi a venit sotz acasa, am papat si am plecat la cumnata sa vedem nepotu. NE-am intors pe la 12 si eram rupta, am vrut sa citesc dar aveam niste contractii de n-am putut sa stau pe scaun.
A fost cam naspa ca am fost in parc cu ei si am mers ceva pe jos si mergeam cu picioarele in x ca bebe tot dadea jos, si tot simteam junghiuri si dureri de spate. La un moment dat m-am panicat rau si m-am facut rosie ca racu pt ca a dat una si eu am simtit ca-mi curge ceva de la donshoara A fost alarma falsa si nu stiu ce naiba am simtit
M-am suparat foarte tare pentru ca pt prima data in sarcina asta mi s-au umflat mainile, da asa, intr-o ora au explodat, nu-mi explic ce si cum. Abia m-am chinuit sa scot verigheta. Acum dimineata am pus-o la loc Picioarele nu s-au umflat.
Vroiam sa mai spun ca imi plac la nebunie materialele cumparate de Aida. As vrea si eu, dar n-are cine sa imi faca lenjerii asa ca nu ma complic.
Iulika, am surioara sa fie bine ea si bebelinu. Tinem pumnii.
techila, ai sa razi, da si eu azi-noapte am visat ca il urmaream pe sotz si l-am prins ca am insela. L-am prins cand era cu ea intr-un autobuz ceva si o tinea in brate si am ciupit-o pana am invinetit-o rau de tot. (Omu cand nu mai are putere sa bata se descurca altfel ) Asta e a 2-a oara cand visez asa ceva in sarcina. Cred ca ma obsedeaza ideea in sine Atat i-ar trebui ....
anco, bine ca ai spus ca-i sarbatoare ca eu vroiam sa calc... Sau am voie?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana [Danuta sper ca rezultatele sa fie bune |
Asa sa fie! Buna dimineata Lucia!
facem galerie pentru ralucapaun sa vina linistita si cu zambetul pe buze de la medic!
Iulia bine ai revenit! tot am vreu sa iti spun ca imi place tare mult cum iti sta cu noua culoare (am vazut pozicile de la cununie)..si ultima poza..faina, faina!!
Imi pare rau ca nu te simti bine; stai in patuc si incearca sa te odihnesti..desi, cred ca este cam greu su santierul in casa
Apropo, de odihna..fetelor eu incep iarasi cu somnolenta de la inceputul sarcinii; acum dupa emisiune abia imi tineam ochii deschisi..a trebuit sa merg la buda, ca altfel..;
am dat si un refresh, am vazut ca s-a mai adunat gasca..top si eu!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
le tinem pumnii tuturor fetelor care merg azi la doctor, sa vina cu vesti bune!
in conditiile de criza e mult mai ok sa-ti confectionezi tu macar ceea ce poti decat sa dai o gramada de bani pe ele din magazin.
eu ar trebui sa gatesc ceva da va zic de 2 zilew ca n-am materie prima asa ca...stau.daca nu se milogeste soatza sa faca un drum de piata cu mine, papa si deseara oua. plus ca dupa masa tre sa vina tata, deci trebe sters praful, ca se uita pete tot si aragazul trebe sters...si tre sa stau fix in varful patului sa-l astept pe ala de la serviceul de centrale sa-mi faca vtp-ul ala pentru care m-am inervat ieri.
anco 33+???? si
poze