Burtici fericite de septembrie-octombrie (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ati fugit toate la teveu?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Io ma pregatesc sa merg la medic!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

io sunt la munca si vad cum mi se pregateste ceva, am incercat sa le spun ca e sarbatoare azi si nu e frumos sa muncesc da' vad ca nu tine

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Raluca, tin pumnii sa nu stai mult pe langa usa, sa ii spui de dureri poate iti verifica colul.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
m-au trezit niste caini latratori, ca dormeam asa bine....desi visam ca facuse sotz copii cu o fufa si o bteam pe respectiva. si cred ca de la nervi aveam si burta tare, acum e ok. intotdeauna sunt foarte curajoasa in vise. dar sa vezi ce ii fac lui sotz cand vine la pranz sa mancam...
am dechis si eu pe reality chiar cand se termina emisiunea ceea.
ma rugase sotz sa ii cos niste pantaloni, dar daca ziceti ca e sarbatoare....o sa ma sacrific si o sa stau iar ca gaina in varful patului.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ralucapaun ..så ne vii cu vesti bune bune..

Mary eu sunt ..må uit si la nasteri..

Sa va spun putin pårerea mea legata de urlete de durere si asa..Voi sunteti constiente ca sunt fete care urla de rup cand le pisca un tzåntzar da??Ei bine vezi una din asta nu iti imaginezi ca de fapt durerile care le are ea sunt suportabile..Si psihicul lucreaza..Eu vb pt ca am cunoscut cazuri de genul...Nu zic, stiu ca sunt care au dureri fff mari dar sunt mai rezistente..si altele mai slabe..Fetele care au nascut stiu ce spun..Asa vad eu cu ochii mei..daca gresesc cu ceva e decat pårerea mea..

Si am zis asta pt ca ma uit la emisunile astea cu nasteri pt ca imi plac dar nu as putea så imi imaginez ca la mine va fi exact la fel decat daca e una usoarå....Eu sunt mai duså asa cu ....vaca ..de felul meu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna dimineata,
m-au trezit niste caini latratori, ca dormeam asa bine....desi visam ca facuse sotz copii cu o fufa si o bteam pe respectiva. si cred ca de la nervi aveam si burta tare, acum e ok. intotdeauna sunt foarte curajoasa in vise. dar sa vezi ce ii fac lui sotz cand vine la pranz sa mancam...
am dechis si eu pe reality chiar cand se termina emisiunea ceea.
ma rugase sotz sa ii cos niste pantaloni, dar daca ziceti ca e sarbatoare....o sa ma sacrific si o sa stau iar ca gaina in varful patului.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mama ei de fufå..Nu il bate tare pe sotz pt vis..oleak asa decat..Si eu azi mi-am propus så fiu gaina...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata si multam de cafeluta,

Iulika te sustin si iti dau dreptate perfect...este vorba despre cum percepem durerea fiecare.
O durere de aceeasi intensitate poate da reactii diverse la persoane diferite.
Si eu ma inscriu cu succes in categoria celor cu soriciul mai gros dar vom vedea asta ....laproba contrarie cand mi-o veni si mie sorocul.
Bafta tuturor fetelor si vedeti ca azi se mananca peste

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata burticile mele dragi!

Ieri dupa-amiaza nu mi-a mai mers netul si dupa ce toata noaptea nu am putut dormi de cald, de dimineata cand m-am trezit m-am apucat sa fug dupa voi sa va prind din urma si am reusit!

Referitor la eco morfo III - eu una ma duc maine sa o fac, doctorita mi-a spus ca nu este obligatorie, ca totul pare ok la 2d, dar ca se vad nu stiu ce bazdaganii pe acolo care nu se vad la eco din astea normale - plus ca eu am acum si piticul pe creier cu circumferinta abdominala mica si clar nu renunt la programare, mai ales ca ii place si sotului mult de Iosup si poate si el sa vada pe monitor - asadar, decizia e a fiecareia!

Kinga, tu chiar ai probleme cu ochii sau iti trebuia hartia de la oftalmo ca sa existe motiv de cezariana?

Crocodana, felicitari pentru vestile bune de la eco, bine ca e vorba de candida, ca din asta cam are toata lumea si stiu ca nu e asa mare problema. Materiale faine din cate stiu eu se gasesc in Obor.

Aida, faine materiale ai cumparat tu acolo si patutzul imi place mult de tot, felicitari!

Iulika, tinem pumnii pentru surioara ta si sa dea DD sa iasa cum o fi mai bine, cat despre pozele cu tine, sunt tareeee frumoase!

Daciana, stiu ca la epilepsie din pacate singurul medicament care functioneaza este fenobarbitalul, asa ca iti tin pumnii sa rezolvi problema, ca tare greu este, stiu! Eu am scoica care se poate prinde pe cadrul carutului si firma este AbcDesign, daca te ajuta cu ceva.

MariaI, frumos carucior, imi plac mult suporturile alea de pahare, mi se par practice!

Am gasit si eu la mama finet si deja i-am dat tema sa imi faca scutece, o sa caut si material de lenjerie si m-am scos.....deja am dat o caruta de bani e o lenjerie completa de la Bebetto, parca nu imi mai da mana sa mai iau alta la banii aia!

App, am schimbat si noi semnatura si maine mergem la eco, uiiiiii, nu mai am rabdare!

----------------------------------------------
Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ralucapaun bafta la dr si nu uita sa intrebi orice te preocupa chiar daca tie iti par intrebarile usor naive/.....mai bine sa stii decat sa te framanti.....
Danuta sper ca rezultatele sa fie bune

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput