Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
marsy_baby spune:
Oana se pare ca avem aceleasi saptamani de sarcina
..oricum neliav-oi fi plecata din oras vreo 2 sapt, asa ca nu v-oi avea net...sarcina usoara fetelor
10+
marsy_baby spune:
O sa postez pozicialesicoo...am incercat si aseara dar n-am reusit..v-oi pune azi cand merg acasa ...mai am 1 ora jumate de munk...![]()
MSymo spune:
Neatza fetelor. Astazi m-am trezit cu un mare stres...
Am tot felul de intrebari: de ce nu cresc si nu ma dor sanii,daca nu e bine...daca voi fi iar dezamagita...etc Sunt atat de speriata
Dupa o sarcina oprita din evolutie in luna aprilie, acum sunt paranoia. Helppppp!!! Luni merg la eco si voi avea 5 sapt si 3 zile de la UM. Cam devreme nu? Apropo voi v-ati facut BHCG in dinamica, sa vedeti cum creste? Eu am o obsesie si cu asta, mi-am facut vineri si luni si era ok,in crestere, dar cand l-am sunat pe doctorul meu luni seara si i-am zis ca vreau sa repet vineri(adica maine) mi-a zis sa ma potolesc cu prostiile astea...
. Of!
4+
aleesicoo spune:
ca ce lucrezi fato de ai programul asta de boieri?![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui marsy_baby O sa postez pozicialesicoo...am incercat si aseara dar n-am reusit..v-oi pune azi cand merg acasa ...mai am 1 ora jumate de munk... |
marsy_baby spune:
Sunt agent servici clienti la o firma de amenajari interioare alesiicoo, am numa juma de norma, adik 4 ore
...am mai mult timp pt bebe in burtik 
10+
dayanara spune:
foarte frumoasa esti alesico, in ce cartier stai? imi pari cunoscuta, ori probabil semeni cu cineva
eu am avut sterilizator de la inceput si nu.mi pare rau, nu e totuna o bacterie ramasa de pe sticla de lapte ca alta, ceva de genul asta citisem mai demult cand era ivan mic, si acum mai folosesc sterilizatorul pt ca usuca sticlele si suzetele bine si le pastrez in el, ca ma enerveaza sa le vad imprastiate
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)