Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

OFFF si cat de mult imi doream sa fiu pana la urma aici la odisee cu voi asa acum nu mai are rost sa raman, veti incepe sa povestiti despre sarcina si locul meu va fi in plus aici. imi pare tare rau ca m-am atasat de acest topic si mai ales de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Am incercat si eu azi sa beau cafelutza cu mult lapte si ce credeti? n-a stat in mine :(, dar macar i-am simtit gustu...inseamna dupa calculu meu ca v-oi avea un baiat (manca-lar mama pe el, ce fericire pe sotu meu ) dupa 4 luni jumate trec varsaturile? atena, ms mult de carte

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

OFFF si cat de mult imi doream sa fiu pana la urma aici la odisee cu voi asa acum nu mai are rost sa raman, veti incepe sa povestiti despre sarcina si locul meu va fi in plus aici. imi pare tare rau ca m-am atasat de acest topic si mai ales de voi

alesicoo nu fi necajita...ai sa vezi ca bebe va veni, numai ca nu vine atunci cand planuim noi, e o vorba : "ce-i al tau e pus deoparte"
Eu sper sa mai vii pe aici sa mai povestesti cu noi...si sa nu pleci de tot.

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

alesico, nu te intrista stiu ca nu e usor pt tine (pt ca ti-ai facut sperante), dar las ca dupa ce term tratamentu de la orl, peste catva timp te vei alatura odiseei, ai credinta ...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor, imediat va fac capitol nou, numai nitel ca fac ceva adaugiri la lista.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor de plecat de aici sincer nu prea imi vine,,, dar si daca se intampla minunea si raman,, adio tratament.. prefer sa nu mai respir deloc dar il am pe bebe..
Gata m-am hotarat de aici nu plec.. vb lui Lapusneanu: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mi-e somn de nu mai pot. Noaptea dorm prost si ziua dorm pe mine. Mai pateste cineva asa?

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Apropo, voi ati anuntat parinti - prieteni - colegi - patron?
Eu personal am vorbit doar cu o prietena, ma feresc de anunturi pana nu am o confirmare ca e ok. Ma gandesc ca vestile bune sunt atat de simplu de dat, dar daca Doamne fereste ar fi ceva rau...e atat de greu sa spui si sa "justfici" acel "de ce"!!!

4+

Eu am anuntat pe toata lumea imediat ce am aflat.. Eram asa fericita ca simteam nevoia sa stie tot globul .Plus ca simteam o piatra pe inima cand ma intalneam cu cineva care nu stia...ma simteam ca si cum m-as ascunde/ ferii... Iar bunicamea are o vorba din batranii: "spune mama la toata lumea ca altfel cica iese copilul mut".. nu ca as crede in asa ceva dar ma simt eu lunistita ca se stie. In ceea ce priveste "vestea proasta" prefer sa nu ma gandesc la ea, ci sa ma gandes ca totul va fi bine si ca voi avea un copil sanatos. Pana acum a mers cu gandirea asta, sunt asa optimista si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua fila de poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Felicitari fetelor ce si.au vazut bb.ul la eco si au trait primele emotii alaturi de ei !

alesico, de ce sa nu mai scrii? chiar daca vei ramane mai incolo un pic si vei intra la alta odisee , poti sa mai arunci si pe aici cate.o veste , sa mai scrii un pic si aici, ca doar nu e nimic batut in cuie si nu te amendeaza nimeni

nikole o fi bine?
nelia tu cand mergi la prima eco?

eu anunt pe cine vad , mai putin pe parinti, care fiind destul de departe si in varsta, nu vreau sa.i dezamagesc in caz de ceva asa ca eu pana nasc nu le zic nimic

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput