Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Burticute de prunci pretiosi de martie aprilie, pot ridica si eu timid doua degete sa ma primiti printre voi?

Stau cu un test in fata si are doua liniute rosii rosii. Plang si rad in acelasi timp. Tremur si am atatea emotii in mine. Am fost sigura ca sunt insarcinata, la fel ca data trecuta, fiecare fibra din mine stia. Testul a fost doar asa o confirmare. Nu e chiar un bebe planificat acum, dar il doresc atat de mult, si il iubesc din tot sufletul deja. In concediul din care tocmai ne-am intors, ne-am cam lasat dusi de val, si se vede acum. Nu e cel mai potrivit moment, pentru ca ne aflam la un punct de cotitura in viata noastra si nu stim incotro sa o luam, daca sa ne intoarcem sau nu acasa, teza mea de doctorat, desi scrisa nu e predata. Of of ce complicata e viata. Sper sa imi lumineze DD gandurile si sa alegem ce e mai bine pentru familie.

Sper sa ma primiti intre voi. Va citesc de vreo 2 zile pentru ca banuiam ca ma alatur voua. Ultima menstruatie 5.07.2009. Nu stiu DPN pentru ca am un ciclu de 31-35 de zile, dar pe la jumatatea lui aprilie sigur.

Mami si Victor (31.08.2007)

Bine ai venit la noi!!!!!!
Felicitari pentru sarcina !!! Sa-ti dea doamne doamne un bebe sanatos si puternic. Si nu-ti fa probleme ca toate se vor rezolva incet incet...stie el dd de ce ti-a trimis bebe!!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

dragi mamici dupa cum v-am spus am o gramada de intrebari... una din ele este legata de vopsirea parului - in primul trimestru nu putem folosi nici macar vopsea fara amoniac? Am o gramada de fire albe care incep sa se vada.... asa ca daca aveti ceva sfaturi sunt bine venite : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:

Burticute de prunci pretiosi de martie aprilie, pot ridica si eu timid doua degete sa ma primiti printre voi?

Stau cu un test in fata si are doua liniute rosii rosii. Plang si rad in acelasi timp. Tremur si am atatea emotii in mine. Am fost sigura ca sunt insarcinata, la fel ca data trecuta, fiecare fibra din mine stia. Testul a fost doar asa o confirmare. Nu e chiar un bebe planificat acum, dar il doresc atat de mult, si il iubesc din tot sufletul deja. In concediul din care tocmai ne-am intors, ne-am cam lasat dusi de val, si se vede acum. Nu e cel mai potrivit moment, pentru ca ne aflam la un punct de cotitura in viata noastra si nu stim incotro sa o luam, daca sa ne intoarcem sau nu acasa, teza mea de doctorat, desi scrisa nu e predata. Of of ce complicata e viata. Sper sa imi lumineze DD gandurile si sa alegem ce e mai bine pentru familie.

Sper sa ma primiti intre voi. Va citesc de vreo 2 zile pentru ca banuiam ca ma alatur voua. Ultima menstruatie 5.07.2009. Nu stiu DPN pentru ca am un ciclu de 31-35 de zile, dar pe la jumatatea lui aprilie sigur.

Fiecare este responsabil pt faptele sale,eu te felicit,si iti urez o sarcina cat ma irumoasa,si sa se bucure vistor de surioara sau fratiorul lui

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

si inca o intrebare... (sorry, dar medicul meu este in concediu si pana se intoarce va stresez pe voi ) trebuie evitata contactul sexual in primul trimestru? e mai sigur pentru bebe?

Multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

ate si neliaCris va multumesc pentru primire. Asa e, cumva o sa le rezolvam pe toate, sanatosi sa fim. Sper sa am o sarcina la fel de usoara ca data trecuta, si o nastere mai usoara decat atunci si cel mai important, sa fie bebe sanatos.
Va pup si va doresc si voua numai bine

Mergi la inceput

Citat:

ate si neliaCris va multumesc pentru primire. Asa e, cumva o sa le rezolvam pe toate, sanatosi sa fim. Sper sa am o sarcina la fel de usoara ca data trecuta, si o nastere mai usoara decat atunci si cel mai important, sa fie bebe sanatos.
Va pup si va doresc si voua numai bine

Pana acum am facut 3 feluri de mancare,bebe doarme inca,si voi tot nu ati aparut,mama lor de greturi

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neliacris ce bunatati ai pregatit?????? asa m-a luat o foameeeeee....mai am o ora si plec si eu acasa!!!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

s.a culcat si ivan, asa ca.mi fac o cafea si ma pun sa citesc

nelia , si eu cred ca dupa 7 incepe sa se auda inimioara, dar depinde cum ai zic si tu depinde de bb un pic

bine ai venit selina :) ai UM pe 5 iulie , eu pe 4 , suntem pe aproape

de vopsit eu stiam ca nu s.a dovedit nimic clar dar totusi e bine de evitat, nu doar amoniacul e nasol ci si plumbul continut de majoritatea vopselelor

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

uta_ciun a citit pe mai multe pagini, si se pare ca in canada us si unele tari din america latina au impus prin lege introducerea acidului folic in anumite alimente consumate zilnic, in general in faina , europa a decis dozarea pu****tiei voluntar, adica se recomanda la batrni, gravide etc, probabil din cauza asta aici se da mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

s.a culcat si ivan, asa ca.mi fac o cafea si ma pun sa citesc

nelia , si eu cred ca dupa 7 incepe sa se auda inimioara, dar depinde cum ai zic si tu depinde de bb un pic

bine ai venit selina :) ai UM pe 5 iulie , eu pe 4 , suntem pe aproape

de vopsit eu stiam ca nu s.a dovedit nimic clar dar totusi e bine de evitat, nu doar amoniacul e nasol ci si plumbul continut de majoritatea vopselelor

eu m-am vopsit acum 3 sapt....sau2 ..si sarcina trecuta m-am vpsit ca am avut nunta,nu stiu ce sa zic,m-as mai vospsi iarasi ca sunt la varf blonduta si in jos satena deschis

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput