Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_82 spune:
picky............pai atunci iti urez drum bun si un bebe cumintel pe tot traseul

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
memo3nov spune:
relusha-multumim de cafea,va tin companie.
Fetele care aveti fetite,cand si unde a-ti fost sa le faceti gauri pt cercei?Cand am iesit din maternitate nu au vrut sa-i faca si acum toti imi spun ca e prea mica,ce sa fac?
alic-bine ai venit,sa-ti traiasca fetita sanatoasa si voioasa.Nu stai prea mult cu puiul,noi iesim dimineata la 8 pana pe la 10,seara dupa 19.30 si stam pana la 21,apoi akasa,baita,laptic si somnic.
iubita tiana-subscriu la tot ce ai scris,uneori ma copleseste fericirea si ma simt vinovata parca de ce traiesc,stiind ca altii nu se pot bucura ca mine.Felicitari pt.kg luate si bravo pt k ti-ai urmat instinctul de fiecare data si nu-te-ai luat dupa reguli.
picky-drum bun,sa ajungeti sanatosi,iar BB sa fie cuminte.
kiralina spune:
Neata fetelor,
iubita_tiana ce frumos ai zis-o. Imi place mult de tine 
Laura am fost si eu ieri la controlul post partum si nici la mine nu s-a vindecat bine si e posibil sa mai aranjeze nitel (adica sa mai taie si sa mai coasa) 
horror!! Mi-a mai dat 3luni, poate se vindeca de la sine...
Chiar cu o zi inainte citisem mesajul de la tine si m-am speriat si m-am rugat sa nu patesc la fel.
Noi in seara asta plecam in vancata, sunt f agitata cu ultimele pregatiri. Plecam cu masina super burdusita, nu credeam ca pot fi asa multe bagaje pt un bebe :)
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
alynta27 spune:
Lucky multumesc de intrebare! Am depasit momentul!
Referitor la menstruatie- nu mi-a venit, dar ma doare burta, nu continuu! Cateodata daca ma sterg mai apasat vad cate o picatura de sange! Mi-am facut si test de sarcina, dar e negativ!
Si eu as vrea sa am timp de mine, macar o ora pe zi! Mi-ar place sa ma plimb, sa ies la colindat magazine... Dar cand imi vad minunile de baieti imi mai trece "supararea"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 carla..........imagineaza-ti ca eu cand am fost plecata mai multe ore,am lasat fata cu mama si i-a bagat sub nas si apitza.Si uite asa acum imi cere sa bea nu numai lapte.Stii ca eu spuneam ca sunt pro alaptatul la san..dar cand iti dispare laptele..nu ai alta solutie ![]() .Pana la urma important e ca copii nostrii sa creasca mari si sanatosi![]() mami de Miruna(29 mai) ![]() ![]() ![]() ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg |
Asta este una din partile negative ale faptului ca ai "ajutoare".
Probabil n-o sa fii de acord cu ceea ce-ti spun, dar laptele nu dispare si nici nu este insuficient daca alegi alaptatul exclusiv. Laptele urmeaza legea cererii si a ofertei, cu cat cere copilul mai mult, cu atat se formeaza mai mult. Daca ii inlocuiesti o parte din laptele tau cu altceva, sanii vor sti sa produca mai putin. Si inca ceva: pompatul nu poate scoate cat behbele, este mult mai eficient sa tii copilul continuu la san decat sa scoti cu pompa continuu. Nu te supara pe mine.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andreea1608 spune:
Hop si noi pe aici. Ce fac mamicile si albinutele? Nu am prea apucat sa citesc din urma din lipsa de timp, dar pupam pe toata lumea, uram bun venit noilor mamici de albinute si relexare placuta celor care pleaca in concediu.
Noi suntem bine, am fost ieri la controlul de 1,5 luni si bebelina are 4740 gr, cu 1440 gr mai mult decat avea la iesirea din spital
, si vreo 58 cm.Papa cam la 3-4 ore dar daca sta treaza mai mult mai cere un pic si intre mese. In rest adoarme seara pe la 22.30 si se mai trezeste dupa 4-5 ore, mananca si adoarme la loc si se mai trezeste dupa alte 3-3.5 ore, dar se screme in somn vreo 2 ore. Bebeii vostri fac la fel? Dupa ce papa, la vreo ora mai adoarme de obicei vreo 3 ore. Dupa-amiaza e un pic agitata, nu mai adoarme decat pe la 3-4 si dupa ce trage vreo 3 serii de plans dupa ce o pun in patut, adica adoarme si dupa vreo 10-15 min se trezeste si plange din toti plamanii. Am observat ca a inceput sa faca si seara la culcare la fel. Oare de ce? In legatura cu plimbatul, noi iesim dimineata si seara vreo 1-1.5 ore ca mai mult nu vrea, ca incepe sa planga. In rest totul e ok, am fost si eu la controlul de 6 saptamani si sunt bine, am primit si unda verde la 
.
Am uita sa zic...acum doua zile mi-a ras bebelina mea in somn cu o pofta, ca un om mare, cu zgomot si cu tremurat de corp de nu mi-a venit sa cred. Eram pe jos de ras si eu de rasul ei. Doamne, ma minunez de ea pe zi ce trece mai mult, e o scumpa si o cumintica. Chiar ca este o minune de la Dumnezeu
Gata, ca m-am intins destul.
Am mai pus cateva poze pt cine vrea sa le vada.
Va 
alynta27 spune:
Voicu si noi megem cu baietii la mare!
Iubita Tiana ma bucur pentru mamica fericita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
nicuratze spune:
| citat din mesajul lui voicu_bebi [font=Comic Sans MS]salut fetele ..pupicei ![]() ![]() sa nu iti vina pandaliile instant .Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |

Al tau e "frate" cu al meu.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui Picky_toto Neata, V-am citit pe toate dar din pacate nu am timp sa va scriu, sunt incurcata cu ultimile pregatiri ptr ca maine dimineata pe la 3-4 ne imbarcam in masina si luam drumul Romania...sa speram ca o sa fie un drum ok cu un bebe asa mic... Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!! Alessia Stefania 05/05/2009http://b1.lilypie.com/4v3op2.png Printesa noastra ![]() |
Drum bun, sa ajungeti cu bine in Romania

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
nemora spune:
Alynta, am venit pe perioada verii la parinti, deci pana in septembrie sunt acoperita, aici se ocupa o femeie de casa, mama o mai duce pe cea mare la servici la ea unde se joaca cu copii, tata o tine pe cea mica; insa tot e greu ca Karo ma vrea numai pe mine, io le schimb, imbrac, spal, hranesc, povestesc; cand e si sotul aici insa e boierie. Din septembrie o am pe bona celei mari de la 9 la 6, am noroc cu ea ca e hiperactiva si hipervorbareata, imi face curat, mancare, scoate fata in parc, e super ce mai; seara va fi mai greu, ca sotul vine tarziu, dar...asta e. Apoi din ianuarie merg la servici, am primit o oferta de nerefuzat, post de conducere cu salariu mare si Karo va merge la cresa (am gasit deja) si cea mica ramane cu bona, iar seara voi veni eu acasa si ma vor lua amandoua de proaspata (noroc ca-mi place tare ce fac si echipa e minunata, deci la servici chiar imi place sa merg). Cam asta e situatia. Tu esti singura cu copiii? Cum te descurci?
Voicu, noi vrem sa mergem la mare o saptamana cu fetele, la inceputul lui septembrie. Apropo de baby drink, parerile-s cam in defavoarea lui; ceaiul scoate fierul din organism in general; puiul papa lapte praf? Da-i doar apa plata daca crezi, nici nu-l inveti cu gustul dulce; fimea mare nu vrea nimic dulce ca nu i-am prea dat, si ii place foarte tare apa. Ceaiul nu-i aduce niciun beneficiu.
Tiana, in Reghin unde sunt si eu nu-s 40 de grade si nu-i mai da ceai. Eszter in Reghin se descurca super doar cu san.
Kiralina, fa un tratament cu ovule Cervugid; sunt inventate de un medic roman, au in ele niste chestii foarte bune, hidrocortizon care e antiinflamator si o grasime care repara locul, si pe mine ma durea la nasterea trecuta la ghidi-ghidi si cu astea m-am refacut perfect.
Cu statul afara, Eszter avea 3 zile cand am dus-o pe maica-mea la control la ginec oloaga cu care am nascut si am stat 3 ore in curtea spitalului, unde era foarte frumos. Acum mergem des la tzara unde sta cate o dupa-masa numai afara. Ieri a dormit de la 15 la 19, a supt, a dormit pana la 21, si la 21.15 am scos-o afara si am venit la 22.30 si a fost racorica...
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Larisa Elena(18.05.2009) ...

Alessia Stefania